Arama sonuçları: *

• Users: byaltekin
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. byaltekin

600k bütçeye golf 6 veya 7 alınır mı?

Araç konusunda sana nacizane tavsiyem 1.2 ya da 1.4 tsi al manuel al seni kurtarır . Hem dsg soru işaretleri olmaz kafanda hem yeni öğreniyorum diyorsun seni pek üzmez masraf konusunda manuel araçlar. Polo golf leon sana almış zevkine kalmış araçlar. Hepsinin alt yapısı Volskwagen sonuçta.
  2. byaltekin

Hazır lpg olarak tavsiye edeceğim tek araç honda civic fabrika çıkışlı lpg diğerlerine hiç bakma çünkü sonradan sağda solda yaptırılan lpg daha sıkıntı . İlla lpg dersen git kendin taktır ya fabrikaya ya sanayide iyice araştırdığın bi ustaya.
  3. byaltekin

Ben lpg tavsiye etmiyorum gerek yok aracı yormaktan başka bişey değil . Bütçe meselesi tabi her şey ama düzgün lpg ustası bulmak düzgün lpg kiti bulmak ne bileyim düzgün bakım yapmak ya da doğru dürüst afr ayarı yaptırmak bunların hepsi sinir bozucu işler bana göre yılda ne kadar tasarruf ettirir...
  4. byaltekin

Ben astayı çok tavsiye etmiyorum kronik sorunlu bi araç bana göre 1.4 piston kırma problemleri 1.6 atmosferik gitmez çok yakar 50 binde bobin yemiştim en iyi en sorunsuzu 136 bg 1.6 dizelleri onların da sıfırları yok diye biliyorum hep 2015-2018 e kadar olanlar var eski kasa ama onların da...
  5. byaltekin

Dostum sürekli dur kalk sürekli şehir içi bi de otomatikse max yakacağı yakıt 7-8 litrelerde çok gazlamaz çok yormaz 2bin-3 bin devir bandında kullanırım dersen max 6.5-7 litre yakar bende jetta var 1.2 kasa daha ağır benim bile sürekli şehir içi yakıtım 6.4 ile 6.8 arası değişiyor. ben polonun...
  6. byaltekin

Hocam eğer yıllık 30 bin -40 bin km bandının altındaysan kesinlikle dizel önermem. Zaten benzin mazot fiyatları da çok farklı değil aynı fiyat bandında. Sadece 100 kmde litre bazında 1-2 litre oynuyor hadi 3 litre olsun . Ben çoğu araç tecrübeme dayanarak söylüyorum hem dizel hem benzin en...
  7. byaltekin

Eski bir polo kullanıcısı olarak söylemek istediğim tek şey 1.2 ya da 1.4 tdi almaman . Bütçen yeterse 1.6 tdi ya da kafam rahat olsun beninli isterim perfomanslı olsun dersen 1.2 tsi 1.4 tsi tercih edilebilir. Atmosferik olanlara bulaşmamanı 1.2 tdi 1.4 tdi cus motorlara bulaşmamanı tavsiye...
Top Bottom