Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Araba lastiğinden anlayan yardımcı olabilirmi?

Hiçbir şey olmaz sür devam et
  2. cagdascelebi

Sürücü kursunda haksızlık yapılması?

Bu saatten sonra bir şey yapmana gerek yok. Annenin dediğini yap boş ver geç.
  3. cagdascelebi

Arabamın jantları kararıyor

Fazla fren kullanıyorsan eğer balatalar jantları bu hale sokabiliyor. En nefret ettiğim durum.
  4. cagdascelebi

Trafikte dönel kavsaklara verilen isim

Göbekten sola, kavşaktan sağa vs diyoruz biz.
  5. cagdascelebi

El freni hareket halinde tutmuyor.

Baskı değil pardon :D fren balataları bitmiş olabilir. Disk fren olması fren ayarının gevşemeyeceği anlamına da gelmiyor.
  6. cagdascelebi

El freni hareket halinde tutmuyor.

Kampana tam baskı yapmıyordur. Fren balatası bitik olabilir ya da fren ayarı gevşemiştir.
  7. cagdascelebi

Haksiz Yere Trafi̇k Cezasi

Haklı olduğunuza eminseniz itiraz edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla otobanda hız sınırı 120km/h, %10 da aşma payınız olduğu için 132km/h yapabilirsiniz. Bu arada itiraz edecek olsanız bile önce cezayı ödemeniz gerekiyor. Yazılan cezayı ödemezseniz itiraz hakkınız da olmuyor. 15 gün içerisinde...
  8. cagdascelebi

C5 Aircross vs VW Tiguan vs Tucson

c5 aircross tercih ederdim
  9. cagdascelebi

Arabaya air takmak tehilkeli mi?

Belirli bir hızdan sonra çok tehlikeli fakat şehir içi arıza vermesi dışında bir sorun yaşayacağını sanmam. Hızlı giderken patlarsa eğer adres ver hem yasına gelir, hem arkandan dua eder, hem de helvanı yer giderim.
  10. cagdascelebi

Araçlarda ön sipariş mevcut mu ?

Allah ticareti helal kılmış ama sizde biliyorsunuz ki aldıkları bir malı belirli bir fiyata kadar helalinden satabilirler. Devlet tarafından fiyat engeli olmayabilir ama din açısından bu böyle değildir.
  11. cagdascelebi

Bu Ünal Bey'in sattığı araçtan bahsetmiyorum zaten :D piyasa arap saçı. 1629111358 Ben yasal değil demedim ki ? Ticaretinde bir adabı var ve bu artık karaborsaya giriyor. Helal para olduğunu düşünüyorsanız o sizin fikriniz ama bana kalırsa helal para değil. Eskiden işe alım için torpil veya...
  12. cagdascelebi

Valla öyle. 40 50 bin TL ye şahin görüyoruz artık.
  13. cagdascelebi

Ön siparişleri de bitirmedilerse neden olmasın :) galericiler ve el altından sıfır araç alıp satanlar yüzünden piyasada sıfır araç bile bulunmuyor.
  14. cagdascelebi

Böyle ürünler arabaya zarar verirmi ?

Gayet kaliteli bir marka. Hiçbir sıkıntı çıkarmaz gönül rahatlığı ile sıkabilirsiniz.
  15. cagdascelebi

Passat vs Insignia Hangisi Daha İyidir?

İnsignia NET.
  16. cagdascelebi

dsadasasd

Raporunuzu %90a çıkarabilirseniz eğer araç satın alabilirsiniz. Kalp kapakçığı sorunundan dolayı engellilik oranını artırırlar mı bilemiyorum maalesef. Ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz :) (bizde engelli aracı satın aldık bu bilgilerim oradan kalma net bilgiler)
  17. cagdascelebi

dsadasasd

Fiziksel engeliniz yoksa eğer %90 oranında bir engelli raporunun olması gerekiyor. Raporun %90 değilse maalesef ötv indiriminden faydalanamazsınız.
Top Bottom