Neler Yeni

dsadasasd

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Fiziksel engeliniz yoksa eğer %90 oranında bir engelli raporunun olması gerekiyor. Raporun %90 değilse maalesef ötv indiriminden faydalanamazsınız.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiziksel engeliniz yoksa eğer %90 oranında bir engelli raporunun olması gerekiyor. Raporun %90 değilse maalesef ötv indiriminden faydalanamazsınız.
Kanser atlattıktan sonra kalp kapakçığım birindede sorun olduğu tespit edildi bu sorunu heyet karşısında raporuna ekleyebilir miyim peki ağır işler ve spor yapmam yasak sonuçta buda beni engelliyor

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Kanser atlattıktan sonra kalp kapakçığım birindede sorun olduğu tespit edildi bu sorunu heyet karşısında raporuna ekleyebilir miyim peki ağır işler ve spor yapmam yasak sonuçta buda beni engelliyor
Raporunuzu %90a çıkarabilirseniz eğer araç satın alabilirsiniz. Kalp kapakçığı sorunundan dolayı engellilik oranını artırırlar mı bilemiyorum maalesef. Ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz :) (bizde engelli aracı satın aldık bu bilgilerim oradan kalma net bilgiler)

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Raporunuzu %90a çıkarabilirseniz eğer araç satın alabilirsiniz. Kalp kapakçığı sorunundan dolayı engellilik oranını artırırlar mı bilemiyorum maalesef. Ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz :) (bizde engelli aracı satın aldık bu bilgilerim oradan kalma net bilgiler)
Peki teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,176
Üyeler
165,300
Son üye
umut6716
Top Bottom