Kanser atlattıktan sonra kalp kapakçığım birindede sorun olduğu tespit edildi bu sorunu heyet karşısında raporuna ekleyebilir miyim peki ağır işler ve spor yapmam yasak sonuçta buda beni engelliyorFiziksel engeliniz yoksa eğer %90 oranında bir engelli raporunun olması gerekiyor. Raporun %90 değilse maalesef ötv indiriminden faydalanamazsınız.
Raporunuzu %90a çıkarabilirseniz eğer araç satın alabilirsiniz. Kalp kapakçığı sorunundan dolayı engellilik oranını artırırlar mı bilemiyorum maalesef. Ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz (bizde engelli aracı satın aldık bu bilgilerim oradan kalma net bilgiler)Kanser atlattıktan sonra kalp kapakçığım birindede sorun olduğu tespit edildi bu sorunu heyet karşısında raporuna ekleyebilir miyim peki ağır işler ve spor yapmam yasak sonuçta buda beni engelliyor
Peki teşekkürlerRaporunuzu %90a çıkarabilirseniz eğer araç satın alabilirsiniz. Kalp kapakçığı sorunundan dolayı engellilik oranını artırırlar mı bilemiyorum maalesef. Ama yine de şansınızı deneyebilirsiniz (bizde engelli aracı satın aldık bu bilgilerim oradan kalma net bilgiler)