Arama sonuçları: *

• Users: f0ze
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. f0ze

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun. Güle güle kazasız belasız kullanın.
  2. f0ze

Mazota 1.93 TL Zam Sa

🤣🤣
  3. f0ze

Mazota 1.93 TL Zam Sa

İroni yapıyor.
  4. f0ze

Mazota 1.93 TL Zam Sa

2 TL gelse nasıl alırdık (!)
  5. f0ze

Direksiyon Sınavı İçin Sakinleştirici Önerisi

Umursama kardeşim, direksiyon dersinde sınav parkurunu tamamlıyor, gibi düşün aynı şeyleri yap ve telaş yapmamaya çalış telaş yapmaman için sakin kalman lazım. Sakin kalmak için de ilk satırlarda söylediklerimi yapabilirsiniz.
  6. f0ze

Araç Bakımları Yapıldığı Halde Çok Konforsuz

Tanıdık filan artık bu devirde her işi ehline bilene götürmek daha mantıklı oluyor. En azından servisi size gerekli bilgiyi verebilir. Ve duruma göre kendiniz ne yapacağınıza karar verebilirsiniz.
  7. f0ze

Araç Bakımları Yapıldığı Halde Çok Konforsuz

Farklı ve kaliteli işi bilen yerlere de kontrol ettirmeniz iyi olur. Renault servisine de gidebilirsiniz.
  8. f0ze

TOGG hakkında ne düşünüyorsunuz?

Param olsa alır mıyım ? Bilemem. Önce bir satışa sunulsun incelemeler gelsin, sonra duruma göre karar verilebilir. Ancak ülkemizde arabayı alabilecek parası olan tahminen %20' lik bir kısım olabilir, ancak satın alırlar mı ? Bilemiyorum.
  9. f0ze

BENZİN 20 TL!

Bir şey düşünmek istemiyorum. Zaten düşünecek pek bir şey kaldığını da sanmıyorum. Sadece zamanı bekliyorum...
  10. f0ze

Dayımın arabayı alma hakkı var mıdır?

Bu devirde akrabaya güven olmaz. Arabayı satın almazsan, istediği zaman geri alma ihtimali bulunuyor.
  11. f0ze

Bu araba 195k ya alınır mı?

10.000 TL verilir mi ? Daha doğru bir soru olabilirdi. 12 yıllık araba benzin fiyatları uçmuş bu devirde tarihi eser arabaya 195.000 TL vermek nereden baksan mantıklı değil. İlan açıklamasına bakınca zaten direk pas geçilebilir.
  12. f0ze

Benzine 1.61 TL Zam !

Bir filmde replik vardı, ( Bunlar hiç bir şey değil, daha büyük şeyler olacak) Yahşi Batı....
  13. f0ze

Sizce Opel Vectra alınır mı

Fiyatını hak ettiğini hiç sanmıyorum. KM çok düşük belki km ile oynamada yapılmış olabilir. Aracın değişmeyen bir kaç yeri kalmış. Karar sizindir..
  14. f0ze

İzinsiz arabayı alırsam ne olur? (yani kaçırma)

İzin al ve babanla beraber araca binip öyle kullan.
Top Bottom