Arama sonuçları: *

• Users: frknhrmnc
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. frknhrmnc

Öneri Ford-Focus-1.6 TDCI-style 2013 alınır mı?

Ne sıkıntısı var? Merak ettim ben manuelini kullanıyorum.
  2. frknhrmnc

350.000 450.000 tl Araç önerisine ihtiyacım var

linea, symbol, 301, c elyse.
  3. frknhrmnc

1.6 Turbo astra vs 1.3 turbo megane vs 1.6 turbo focus

Katılmıyorum. Bende focus 3 var. 1.6 ti vct. Benim motorun aracı zorlamadığın sürece hantal olduğu doğru ama dizel seçenekleri ortalama bir kullanıcı için yeterli performansta arkadaşın bahsettiği 1.6 ecoboost anormal performanslı. Yol tutuşu zaten videolu ispatlarıyla kanıtlanmış bir araba.
  4. frknhrmnc

1.6 Turbo astra vs 1.3 turbo megane vs 1.6 turbo focus

Focus hem dinamikleriyle hem ağırlık güç oranının yüksek olmasıyla öne çıkıyor. Ancak sorunsuzluk usta ve parça açısından megane alırdım.
  5. frknhrmnc

Teknik Araç Bilgisi Olan Destek Olabilir mi

1688335343 Hidrolik sıvısı sıkıntılı bir sıvı uzun vadede sıkıntılı bir durum. Sizin araca tamamen fren hidroliği koymamışlar uzun süre kullanılmadığı için problem olmaz diye düşünüyorum. Ama ihmal etmeyin. Zamanla oringler contalar ve metal aksamlara zarar verir komplo revize veya değişim...
  6. frknhrmnc

Teknik Araç Bilgisi Olan Destek Olabilir mi

Araç marka model ve yıl nedir? Araçtan araca değişebiliyor.
  7. frknhrmnc

Araba boyası değer kaybı

Boyattıysa değeri düşer ama boyatması sizin suçunuz değil. Tırnak çizmesinden kaput boyatıyorsa harbi delidir.
  8. frknhrmnc

Araba boyası değer kaybı

Tırnakla o derece çizmek bence mümkün değil her nasıl olduysa oldu o kısmı geçelim. Adam psikolojik sorunlu değilse tırnak çiziğinden dolayı sıfır aracın kaputunu boyatmaz. Araç metalik renk değilse çelik rötüş yapılıyor onunla 300 liraya hallederdi.
  9. frknhrmnc

Araba Koltuk ve Direksiyon Konumu Nasıl Olmalıdır?

Pedallara sonuna kadar zorlanmadan basacağınız mesafede koltuk açısı neredeyse dik 95-100 derecelik bir açıyla kollar hafif kırık 9:15 direksiyon tutarken eller kalp hizasının hafifçe altında olmalı.
  10. frknhrmnc

WV Scirocco 1.4 160HP Alınır mı ?

Genelde hor kullanılan araçlar. Aile arabası gibi olmadığı için tabiri caizse canını alıp bakım yapmıyorlar. Bakımlısına denk gelirsen güzel araba ama ben şahsen o araca kitlesinden dolayı girmezdim.
Top Bottom