Neler Yeni

1.6 Turbo astra vs 1.3 turbo megane vs 1.6 turbo focus

Receb İvedik

80+ Bronze
İki araç arasında kalık kuzenim için alacağız . Aradığı özellikler aracın performansı , yol tutuşu , sürüş dinamikleri . 2. planda iste tasarım ve teknolojisi yatıyor . Performanslı kullanacak ama bakımlarını düzgün ve olması gerektiği gibi orjinal parçalarla yapılacak . Astralarda bildiğim sübap sorunu var lpgli kullanımda benzinde de belli bir kmden sonra oluşuyor . Megane 4 ün bildiğim bir sorunu yok . Astra 2012 J kasa , Megane 4. nesli ve daha yeni bir otomobil . Astra cosmo paket meganede hala kafamızda belli bir araç yok . Onu dışında önerebileceğiniz araçlar varmı 1.6 EcoBoost focuslara da bakıyoruz

Freix

80+ Bronze
İki araç arasında kalık kuzenim için alacağız . Aradığı özellikler aracın performansı , yol tutuşu , sürüş dinamikleri . 2. planda iste tasarım ve teknolojisi yatıyor . Performanslı kullanacak ama bakımlarını düzgün ve olması gerektiği gibi orjinal parçalarla yapılacak . Astralarda bildiğim sübap sorunu var lpgli kullanımda benzinde de belli bir kmden sonra oluşuyor . Megane 4 ün bildiğim bir sorunu yok . Astra 2012 J kasa , Megane 4. nesli ve daha yeni bir otomobil . Astra cosmo paket meganede hala kafamızda belli bir araç yok . Onu dışında önerebileceğiniz araçlar varmı 1.6 EcoBoost focuslara da bakıyoruz
1.3 tce on numara motor. Çoğu ww grubunu geçer passat superb fln yanında halt etmiş. Teknoloji bakımından ise dolusunu almaycaksa sonradan ekletilebilir (android ekran, ön kamera gibi). Megane fazla deneyimlemiş biri değilim ama beni çok tokatladılar :)

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1.3 tce on numara motor. Çoğu ww grubunu geçer passat superb fln yanında halt etmiş. Teknoloji bakımından ise dolusunu almaycaksa sonradan ekletilebilir (android ekran, ön kamera gibi). Megane fazla deneyimlemiş biri değilim ama beni çok tokatladılar :)
hocam astrada kullanılan motor da çok güçlü 180 beygir şimdi focuslara da baktık onu da ekleyeceğim

Freix

80+ Bronze

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Ben Megane alırdım.

Başkan performans , yol tutuşu , sürüş dinamikleri ve teknoloji olarak da aradığın araç 1.5 dizel otomatik 2015-2018 focus ama iç hacmi dar. çevrende yada satılık olarak yakınlarında bulabilirsen test sürüşü yap keyif alırsın 120hp 300 tork u mevcut

Receb İvedik

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başkan performans , yol tutuşu , sürüş dinamikleri ve teknoloji olarak da aradığın araç 1.5 dizel otomatik 2015-2018 focus ama iç hacmi dar. çevrende yada satılık olarak yakınlarında bulabilirsen test sürüşü yap keyif alırsın 120hp 300 tork u mevcut
aynısını kullandım hocam gerçekten benim için focusun yeri ayrı ama 1.5 dizel 120 beygir yerine 1.6 turbo 180 beygir motor tercih etme taraftarı .

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kişiden kişiye seçimler değişir ben meganeye yönelirdim. Dolu bir megane bulursam alırdım. Model olarak yeni , donanım olarak güncel ve motoru güzel. 1.6 Turbo astrayla kapıştırırsan astra alır gibime geliyor.
Masrafları da o derece artacaktır astranın. Parçalar pahalı hocam. Geçen gün clio 3'e 2 askı rotu bi aks körüğü aldım 400 lira verdim. 99 model clionun bile arka merkezleri 150 lira. Renault grubu bile pahalı iken astranın parçalar üzebilir. Üç aracı da test edip deneyimleyip bulursanız kiralayıp karar verin
Benim önerim megane

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Focus hem dinamikleriyle hem ağırlık güç oranının yüksek olmasıyla öne çıkıyor. Ancak sorunsuzluk usta ve parça açısından megane alırdım.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,785
İsim
Eren Güven
megane 4 en mantıklı araba şu an. canın sıkılınca satarsın direk. ben kesinlikle focus mocus önermem. fordlar KESİNLİKLE öyle sosyal medyada abartıldığı kadar iyi araçlar değil. aksine tam bir balon. inanılmaz hantal bir araç ve otomatik şanzımanları berbat. iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile.
edit: 100 tane arabam olsa bir tanesi bile ford olmazdı. kapımın önüne koymam.

Receb İvedik

80+ Bronze
megane 4 en mantıklı araba şu an. canın sıkılınca satarsın direk. ben kesinlikle focus mocus önermem. fordlar KESİNLİKLE öyle sosyal medyada abartıldığı kadar iyi araçlar değil. aksine tam bir balon. inanılmaz hantal bir araç ve otomatik şanzımanları berbat. iç mekan tasarımı ve malzeme kalitesinden bahsetmiyorum bile.
edit: 100 tane arabam olsa bir tanesi bile ford olmazdı. kapımın önüne koymam.
hocam yanılıyorsunuz bence gayet kaliteli araçlar kendim deneyimlemesem böyle kesin yazmazdım courierin yol tutuşu bile insana güven veriyor . şanzıman olarak eski 2014 öncesi Benzinlilerdeki evet kötüydü ama sonra düzeltiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşte bende 250k ile albea mı alsam palio mu alsam ona karar veremedim :/
hocam yıllardır biriktiriyor sonunda almaya karar verdi

Top Bottom