Arama sonuçları: *

• Users: grimlex
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. grimlex

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

10 yıl çalışıp alırız artık bizde bir tane
  2. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

zamı mazottan benzine kaydırdılar değişen bişey yok gene kayan bize kaydı
  3. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

Ek olarak 60 litre deposu olan bir aracı o 50-60 dolara doldururken sen 1700-1800 dolduruyorsun aynen aynen dfhbx
  4. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

fgnbxsfgv valla gülmiycem.Kısa bir kıyas amerikada 1 galon benzin 4-5 dolar.1 galon da 3.8 litre yapıyor.Düz hesap litresi 1 dolar dileyim.Bizde 28-30 lira mük aynen bro her yerde artış var.Adamlarda 1 dolar zam geliyo bizde 20 lira zam geliyo aynen tamamiyle aynı zam oranı aynen aynen
  5. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

Türk halkı anlık
  6. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

https://www.karar.com/ekonomi-haberleri/akaryakita-bir-kez-daha-dev-zam-yarindan-itibaren-gecerli-olacak-1669837 ve bir kaç kişi daha paylaşmıştı
  7. grimlex

Mazota Zam Gelmiş Yine

Evet güzel kardeşlerim abilerim ne vereyim abime fdbxc evet şaka bi yana Motorine 2.60 kuruş Benzine 1.50 kuruş LGP'ye ise 53 kuruş ZAM H.O. MAZOT OLDU 30 MİLYON NAPÇAZ düşüncelerinizi neco abi bekliyor.
  8. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

aydaa bakam necooo ohhh
  9. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

Sen yeterki rahat uyu onlar her gün zamı çakar fdzhd
  10. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

bence yazı beklemeye gerek yok max 1 hafta
  11. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

işemekte bir yöntem olarabilir artık 1654598446 artık 1.7 gdsf 1654598465 bisiklet en iyisi hocam
  12. grimlex

Mazota 1.93 TL Zam Sa

Lokman ver olm müziği... ohhh mazot oldu 28 hayırlı olsun. Lokman yavaş lan.. Düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Arabayı zaten 3 aydır camdan izliyordum.Artık ekmek banmaya başlarız.
  13. grimlex

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

Normalde zorunlu değil.O zaman belgeleri tamamlayıp başvuru yapayım
  14. grimlex

2,75 baya az ya ekstra başka ücret yoksa 1652142081 ben bi agt ye başvuru yapayım ama yinede çünkü ben diğer firmalarada eski araç giç görmedim.Reklam yoksada büyük ihtimal o gördüklerimde o zaman agt çalışanıdır.Çünkü camlı doblo brodwayle falan yapıyolardı
  15. grimlex

Bencede sorarlarda bi ihtimal :)
  16. grimlex

Peki bu psikoteknik src falan onları başvuru yaparken sorarlar mı ? yani iş onaylanırsa alayım.İş olmazsa boş yere gitmesin para
  17. grimlex

Sizce hangi firmalara başvuru yapayım
  18. grimlex

unutmuşum pardon :D o zaman ben gelişi güzel tüm firmalara başvuru yapayım kim onaylarsa.Birde hocam bilgsiniz varsa bi kaç firmada gördüm büyük ihtimal mantıken hepsinde zorunludurda psikoteknik ve src4 hepsinde zorunlu mu ?
  19. grimlex

Hocam zaten arabam doblo ama 2008 model ve camlı.İşte brodway ile bile yapanı gördüm :D ama işte hangi firmalar onu bilemiyorum.Benim aracın aynısı ile yapanda var.
  20. grimlex

İşte panelvan olmayan araçlarla yapanları gördüm o yüzden soruyorum yapan var nasıl yapıyorlar?
Top Bottom