Neler Yeni

Kendi Aracımla Kargocu Olmak İstiyorum

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Arkadaşlar geçici olarak iş arıyorum.Yani max 1-2 sene çalışıcam neyse konuya geleyim.Kendi aracıyla kargoculuk yapanlar var.Bende bu içi yapmak istiyorum.Fakat başvuruda sitelere baktığımda 5 yıllık 6 yıllık falan araba diyolar.Benim araba 2008 model.Şimdi olay şu ben etrafımda 3-5 kez gördüm benim arabanın aynısı ile yapanlar vardı bide brodway ile bile yapanı gördüm.Tecrübesi olan varsa aktarırsa sevinirim.Hangi firmalara başvurmalıyım.Yol gösterirseniz sevinirim.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
O işi düşünüyorsan panelvan aracın olması gerekli

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
İşte panelvan olmayan araçlarla yapanları gördüm o yüzden soruyorum yapan var nasıl yapıyorlar?
Bilmiyorum onları ama ben bir ara başvuru prosedürlerine falan bakmıştım hepsinin genelde panelvan araç olması gerekli falan yazıyor ki bence haklılar. Sana büyük bir kargo vs gelse sedan veya normal hb araç ile kargo taşıyamazsın. Panelvan o işler için daha iyi.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum onları ama ben bir ara başvuru prosedürlerine falan bakmıştım hepsinin genelde panelvan araç olması gerekli falan yazıyor ki bence haklılar. Sana büyük bir kargo vs gelse sedan veya normal hb araç ile kargo taşıyamazsın. Panelvan o işler için daha iyi.
Hocam zaten arabam doblo ama 2008 model ve camlı.İşte brodway ile bile yapanı gördüm :D ama işte hangi firmalar onu bilemiyorum.Benim aracın aynısı ile yapanda var.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Hocam zaten arabam doblo ama 2008 model ve camlı.İşte brodway ile bile yapanı gördüm :D ama işte hangi firmalar onu bilemiyorum.Benim aracın aynısı ile yapanda var.
Doblo olduğunu yazmamışsın ondan söyledim :D Ben 2009 2010 doblo falan çok gördüm şirkete göre değişir araç yaşı ama ona çok takmazlar dobloysa

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Doblo olduğunu yazmamışsın ondan söyledim :D Ben 2009 2010 doblo falan çok gördüm şirkete göre değişir araç yaşı ama ona çok takmazlar dobloysa
unutmuşum pardon :D o zaman ben gelişi güzel tüm firmalara başvuru yapayım kim onaylarsa.Birde hocam bilgsiniz varsa bi kaç firmada gördüm büyük ihtimal mantıken hepsinde zorunludurda psikoteknik ve src4 hepsinde zorunlu mu ?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
unutmuşum pardon :D o zaman ben gelişi güzel tüm firmalara başvuru yapayım kim onaylarsa.Birde hocam bilgsiniz varsa bi kaç firmada gördüm büyük ihtimal mantıken hepsinde zorunludurda psikoteknik ve src4 hepsinde zorunlu mu ?
Yük taşımacılığı yapacaksın o yüzden src zorunlu oluyor ama senin araç hususi geçiyorsa değişebilir durum onu tam bilmiyorum sorman lazım firmaya :)

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Yük taşımacılığı yapacaksın o yüzden src zorunlu oluyor ama senin araç hususi geçiyorsa değişebilir durum onu tam bilmiyorum sorman lazım firmaya :)
Sizce hangi firmalara başvuru yapayım

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Sizce hangi firmalara başvuru yapayım
Hepsijet şuan iyi iş yapıyor onu deneyebilirsin. Sonra bölgene göre varsa agt kurye olabilir onlarda amazon ile çalışıyordu en son. Sonrası ise trendyol falan var bölgene göre seç bence.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Hepsijet şuan iyi iş yapıyor onu deneyebilirsin. Sonra bölgene göre varsa agt kurye olabilir onlarda amazon ile çalışıyordu en son. Sonrası ise trendyol falan var bölgene göre seç bence.
Peki bu psikoteknik src falan onları başvuru yaparken sorarlar mı ? yani iş onaylanırsa alayım.İş olmazsa boş yere gitmesin para

En İyi Cevap
3
Peki bu psikoteknik src falan onları başvuru yaparken sorarlar mı ? yani iş onaylanırsa alayım.İş olmazsa boş yere gitmesin para
hocam konuyu bilmiyorum ancak mantıken sorarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,805
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom