Arama sonuçları: *

• Users: hakan32
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. hakan32

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

o fiyata km normal
  2. hakan32

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2014-model-vw-golf-1.6-tdi-midlineplus-282.000-km-de-1177047953/detay
  3. hakan32

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

Bunlardan birini tavsiye ederim
  4. hakan32

2.500.000 TL Bütçe İle Suv

seat tarraco tavsiye ederim
  5. hakan32

300k 350k arası alınabilecek araba

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-favorim-auto-dan-emsalsiz-plusskoda-fabia-1199139716/detay
  6. hakan32

Dizel aracım için Oktan yükseltici kullansam ne gibi artısı olur ?

yapıyor onda sorun yok sorun sadece rampa çıkarken ve arkada yük varken oluşuyor. Normalde hiç bir sorun yok
  7. hakan32

Yok zaten ustaya sormadan yapmam öyle bişey arkaadaş piston kırıldı felan dedi korktum açıkçası
  8. hakan32

Araştırma yaparken bi yerde okumuştum dizel ve benzinli araçlara koyulur diye oyüzden sordum
  9. hakan32

allah razı olsun bunu bilmiyordum iyi oldu tabi zarar verirmi ondan korkuyorum 1731921000 Geç hızlanma sorunu yok yanlış anladınız Sabit devirle giderken aniden gaza yüklenince devir yükselmiyor 2-3 kere gaza dibine kadar bas çek yapınca hızlanmaya başlıyor sorun bu
  10. hakan32

Vazgeçtim kullanmıyorum :)
  11. hakan32

Aman kardeşim azını hayra aç :)
  12. hakan32

Genelde normal modda daha çok kickdown hissediliyor ama sport modda zaten sürekli yüksek devir çeviriyor. oyüzden Kickdown pek hissetmiyorum. Şöyle anlatayım 9 vites araç normal modda 1300-1500 devirlerde vites değiştiriyor sport modda ise 3500 devire gelmeden vites atmıyor. Örnek rampa...
  13. hakan32

Arkamda ağırlık varken genelde sport modda kullanırım buda sürekli yüksek devir çevirmemi sağlıyor Rampada örnek vereyim 120km hızla giderken gaza sonuna kadar bastığımda hızlanma olmuyor devir sabit kalıyor 2-3 kere bas çek yapıyorum sonuna kadar sonra topukluyor aynı viteste çevremdeki...
  14. hakan32

Ankaradan dönerken istanbul istikametine 3km lik Rampaları bilirsiniz oralarda arkada karavan varken Dip gazda bazen yığılma oluyor 2-3 kere gaza bas çek yapıyorum düzeliyor aynı aracı kullanan bir arkadaşım var onda öyle bir sorun yok oktan artırıcıdan bahsetti Ama açıkçası bilmediğim bir konu...
  15. hakan32

modeli mercedes gls 350d motor kodu gls x166 OM642.826
  16. hakan32

Merhaba arkadaşlar 6 silindir dizel aracım var Pandemi zamanında fazla alkollü ürün kolonya v.s tüketimi sebebiyle türkiyede bütün akaryakıt istasyonlarında oktan sayısını düşürdüler. Bu sebepten aslında aklıma geldi Oktan yükseltici alıp araca koysam yararı olurmu siz ne düşünüyorsunuz bu...
  17. hakan32

2005 Skoda Fabia 1.4 75hp İçin Yağ önerisi ?

Merhaba arkadaşlar Anneme bu aracı satın aldık . Yağ bakımına sokucam önceden 5-30 yağ koyulmuş Servise sordum 5-40 koyalım dedi. Castrol koyacakmış 2024 tarihli sizce ne koymalıyım ? yada Marka öneriniz varmı ? Araç 170k kmde
  18. hakan32

2.000.000₺ altı sıfır araba önerisi

CUPRA ATECA 1.5 TFSI 150 HP YAĞLI DSG ŞANZUMAN VAR FULL PAKET KOLTUK ISITMASINA KADAR VAR SIFIR 2.1 MİLYON BAYİ FİYATI ANCAK SARI SİTEDE 2 YE BULURSUN.
  19. hakan32

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

Renault talisman dahi olsa 50k km geldiğindeki yıpranmayı Toyota corolla 100k km de yıpranıyor burada yıpranma payı malesef Renault da çok hızlı Kalorifer fanları bile sıcak soğuk 2 kış görsün hemen trim sesleri gelmeye başlıyor. Toyotada bunu göremezsin Toyota corollada 100k km ye kadar...
  20. hakan32

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

2012-2015 arası 1.6 düz 128-132hp toyota corolla derim gerisi boş
Top Bottom