Arama sonuçları: *

• Users: kiyaz
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

maks 250-300k araba önerisi

Yeni caddylerin arka süspansiyonlu bence farkı burda çok açıyor
  2. K

rifterla caddy nasıl aynı fiyat ya bahsettiğiniz araçların modelleri kaç
  3. K

Bizim arkadaş perdeci rifter var 2021 kahverengi ben kullanmıştım çok zevkli geldi bana caddyle arasında 150 200k varsa rifter alınır
  4. K

f10 525 xd kullanmaktayız çok memnunum ama şehir içinde çok uçayım kaçayım arabası değil
  5. K

kuzenimde 2018 fr var scirocco ile kıyaslayacak olursa scirocco çok farlı bir segment benim gözümden ama masrafını bilmem duyduklarımı dile getirdim çok olumlu konuşan yoktu
  6. K

Çoğu zincirli modelde 90 binde değiştirilir bence mercedese göre en eksik noktası bu
  7. K

dediğiniz gibi dsg her türlü sorun bmw zincir problemi vardır
  8. K

Hani bmw ve vag grubu masraflı diye bir algı varya işte bu yüzden düzgün kullanmıyoruz tahmin ediyorum ama sizin arabada 1.4 tür bu tür motorlara yazılım yapınca şanzımanda bir yere kadar:DD
  9. K

Bizim yazılım muhabbeti çoktu popcorn olmayanı aramıza almıyorduk :))) yaşlarda 22 23 kullanım biraz agresifti ben hard kullanımdan olduğunu düşünüyordum :D
  10. K

Scirocco nasıl hocam zamanında e92 vardı bende çoğu arkadaşımın Sciroccosu vardı şanzımandan çok dert yanıyorlardı hiç kullanmak nasip olmadı
  11. K

Sizinle denk olmadığım için hiçbir münakaşaya girmedim ego ve kaprisiniz yüksek beni kendinizce kucuk gorup tofas brodway fln dediniz allaha sukur hiç dediğiniz arabalar binmedim
  12. K

Fena alev aldınız hocam. şimdi 525 le geziyorum ohh püfür püfür mazda olsa kapıda binmem bile
  13. K

Hocam hala neyi savunuyorsunuz anlamıyorum bi düşünün bahsettiğiniz kadar sorunsuz ve dayanıklı bir araba neden piyasada tutunamıyor.Ek olarak doğduğumdan beri dedemde mercedes babamda bmw vardır hiçbiri servis bakımlı kayıtlı falan değil ve mercedes 8 yaşında bmw 11 bakımları hepsinin...
  14. K

Evet instagram keşfete girdiğiniz anda içiniz gidiyor biliyorum hep mazda çıkıyor karşınıza :)
  15. K

Hocam lütfen paranız olsada yüreğiniz yetip bmw ye binemeyeceksiniz el freni çekilip ölmüş dediğiniz arabalar hala 2010 model arabaları bozuyor hala hepsi trafikte 1683023397 Mazada golfde babanızın malı değil hiçbir markaya körü körüne bağlanmayın eksiklerini söyleyemeye diliniz gitmiyor...
  16. K

Mutlu günler diliyorum Piyasa arabası derken e36 kastetmedim hocam
  17. K

Hayatta keşke sizin gibi olabilsem asla malımı bu kadar övemedim youtube bmw x6 incelemem var tüm kronik sıkıntılarını vurgulayarak anlatmıştım kendi malım olmasına reğmen garip bir kafasınız. malına düşkün olanlara her zaman özenmişimdir zaten 1683021746 Laf ettiğiniz arabalar ile bindiğiniz...
  18. K

Allah kaza bela vermesin hocam ostimde yedek parça dükkanımız var ankaraya yolunuz düşerse her zaman beklerim doğduğumdan beri babam arabalarla uğraşır neyse hayırlı günler
  19. K

2004 Golf ile önerdiğiniz araba aynı para arada kaç yaş olmasına rağmen kendinizi avutup durabilirsiniz. mazdanın tek yaptığı iş çekici ile gezmektir hayırlı formlar diliyorum.
  20. K

Ya sen ne anlatıyorsun nerden geliyor bu mazda fanboyluğu ankara şaşmazda mazda ustası arkadaşım var o bile sakın almayın diyor ek olarak 90 model arabada çürüğü sorun olarak görüyorsan otobüs kullanabilirsin 1683021052 Hocam lütfen bana kullanmakta olduğunuz mazdayı atar mısınız cidden memnun...
Top Bottom