Arama sonuçları: *

• Users: kiyaz
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. kiyaz

600-650 Arası araç önerisi

Muayeneyi tam zamanında yapınca ne oluyor hocam tam olarak :D
  2. kiyaz

🔥 JAPON OTOMOBİL DEVİ İFLAS ETMEK ÜZERE! 🇯🇵

Bir şeyi eksik yapmadı çocukluğumdan beri pickup olarak çoğu japon pickupuna bindim.Hepsi aynı kalitesizlikte görev adamı.Binek olarakta yine hyundai ve toyota ya bindim onlarda kalitesiz.Bu markaların ortalama modellerini avrupada geliri az bizde ise orta halliler alıyor.Arabistana patrol-land...
  3. kiyaz

Yardım Araba için ppf kaplama önerisi

Marka gamı artık çok geniş ve stabil düzeyde yani çok kötü ppf i zaten kullanmıyorlar.Bu işte en önemlisi işçilik.Güzel bir usta araştırması yapıp llumara gidebilirsin düzenli bakımını yaparsan min 8 sene kullanırsın.
  4. kiyaz

Yardım Araba için ppf kaplama önerisi

LLumar 1732714136 ve xpel
  5. kiyaz

400 - 500 bin TL civarı araç onerisi

Bmw nazlı arabadır çalıştırmadan önce biraz okşaman sohbet etmen gerekir ama mercedes öyle mi neredeyse yakıt koyma bana ben gider gelirim diyecek
  6. kiyaz

Bence bu öneri saçma bu tarz arabaları alacak kişiler sormaz gider alır.Arkadaş daha güncel orta segment istiyor bence. 1732629623 Dostum bilmeyenler genelde böyle konuşur bizim arkadaşta egeaya biniyor bmw sanayiden çıkmıyor diyip kendini avutuyor mlsf artık böyle :D
  7. kiyaz

tam tersine w124 mercedesin en sağlam aracıdır.Almanlarda bir söz var dünyanın sonunu bir hamam böcekleri birde w124 ler görecektir diye.Yine aynı yılların s kasası w140 çıktığındada fabrikaya bundan iyisi tanrı yapar yazmışlardır ve tepkiler üzerine kaldırılmıştır.
  8. kiyaz

Dizel aracım için Oktan yükseltici kullansam ne gibi artısı olur ?

Hocam bas çek durumunu sürerek anlamamız lazım,müsait bir yolda gaza sonuna kadar basıyorsunız ve kickdown yapıyor mu diye kontrol edin.Hız 70-80 olsun.
  9. kiyaz

Kickdown çalışıyor mu hocam
  10. kiyaz

Araç ağır o denli bir arabadan performans bekliyorsanız dediğiniz gibi devirli kullanmak gerekiyor ki turbo ve tork optimum gücü versin.Dip gaz dediğiniz mevzuda kickdown yapıp aracın vites düşürüp devir arttırması gerekiyor bunu yapamıyor ise yığılır.
  11. kiyaz

İmparatora ellemeyin hocam.Üstünde ölümsüz bir motor var zaten.
  12. kiyaz

Aracın motor kodu nedir veyahut modeli
  13. kiyaz

Byd Fiyat Listesi Açıklandı 💵💶💷💴

En kaliteli çinlilerden diyi duydum. bende
  14. kiyaz

maks 250-300k araba önerisi

Yeni caddylerin arka süspansiyonlu bence farkı burda çok açıyor
  15. kiyaz

rifterla caddy nasıl aynı fiyat ya bahsettiğiniz araçların modelleri kaç
  16. kiyaz

Bizim arkadaş perdeci rifter var 2021 kahverengi ben kullanmıştım çok zevkli geldi bana caddyle arasında 150 200k varsa rifter alınır
  17. kiyaz

f10 525 xd kullanmaktayız çok memnunum ama şehir içinde çok uçayım kaçayım arabası değil
  18. kiyaz

kuzenimde 2018 fr var scirocco ile kıyaslayacak olursa scirocco çok farlı bir segment benim gözümden ama masrafını bilmem duyduklarımı dile getirdim çok olumlu konuşan yoktu
  19. kiyaz

Çoğu zincirli modelde 90 binde değiştirilir bence mercedese göre en eksik noktası bu
  20. kiyaz

dediğiniz gibi dsg her türlü sorun bmw zincir problemi vardır
Top Bottom