Neler Yeni

maks 250-300k araba önerisi

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
bizim araçta yazılım birde spor egzoz vardı abimde 25 yaşlarındaydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani yumuşak kullanılmadı araç.

çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. alınca yazarım hocam.
Hani bmw ve vag grubu masraflı diye bir algı varya işte bu yüzden düzgün kullanmıyoruz tahmin ediyorum ama sizin arabada 1.4 tür bu tür motorlara yazılım yapınca şanzımanda bir yere kadar:DD

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
bizim araçta yazılım birde spor egzoz vardı abimde 25 yaşlarındaydı.

yani yumuşak kullanılmadı araç.

çok teşekkürler ilgilendiğiniz için. alınca yazarım hocam.
Usta veya parcada sıkıntı yaşarsanız en ufak ithimalle de olsa(ki sanmıyorum) bana yazabilirsiniz. Yönlendiririm veya bulurum içiniz rahat olsun.

Hani bmw ve vag grubu masraflı diye bir algı varya işte bu yüzden düzgün kullanmıyoruz tahmin ediyorum ama sizin arabada 1.4 tür bu tür motorlara yazılım yapınca şanzımanda bir yere kadar:DD
Düzgün kullanım dışında da masraf çıkarıyorlar hocam özellikle dsg çıkartıyor yani. Kötü kullanımda daha büyük yüzdelerde cıkartıyor ama normal kullanımda da çıkartıyor. RX serisi ekran kartı wattman hatası gibi birnevi.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Usta veya parcada sıkıntı yaşarsanız en ufak ithimalle de olsa(ki sanmıyorum) bana yazabilirsiniz. Yönlendiririm veya bulurum içiniz rahat olsun.

Düzgün kullanım dışında da masraf çıkarıyorlar hocam özellikle dsg çıkartıyor yani. Kötü kullanımda daha büyük yüzdelerde cıkartıyor ama normal kullanımda da çıkartıyor. RX serisi ekran kartı wattman hatası gibi birnevi.
dediğiniz gibi dsg her türlü sorun bmw zincir problemi vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
dediğiniz gibi dsg her türlü sorun bmw zincir problemi vardır
BMWlerin genelde eski kasalarda çıkıyor gerek agresif kullanımdan gerek kronik sorunlardan onu kestirmek zor temizi de deli paralara satılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
evet 1.4 160hp

Peak2Core

80+
Scirocco nasıl hocam zamanında e92 vardı bende çoğu arkadaşımın Sciroccosu vardı şanzımandan çok dert yanıyorlardı hiç kullanmak nasip olmadı
1.4 TSI 160 HP
Bu motorun kronik sorunu var ve masrafı ağır. Araba sağlam gidiyor performans üst seviyelerde keyif veren bir araç. Ama motor ve şanzıman kısmı şans mı desem sorun mu desem bilemedim :)
Ek olarak piyasada yazılımsız araç bulmak çok zor. En iyisinde bile stage 1 muhakkak vardır. Zamanında leon FR - Scirocco - Golf arasında gidip geldim. O aralar bayağı bir araştırmıştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
1.4 TSI 160 HP
Bu motorun kronik sorunu var ve masrafı ağır. Araba sağlam gidiyor performans üst seviyelerde keyif veren bir araç. Ama motor ve şanzıman kısmı şans mı desem sorun mu desem bilemedim :)
Ek olarak piyasada yazılımsız araç bulmak çok zor. En iyisinde bile stage 1 muhakkak vardır. Zamanında leon FR - Scirocco - Golf arasında gidip geldim. O aralar bayağı bir araştırmıştım.
kuzenimde 2018 fr var scirocco ile kıyaslayacak olursa scirocco çok farlı bir segment benim gözümden ama masrafını bilmem duyduklarımı dile getirdim çok olumlu konuşan yoktu

Peak2Core

80+

Arkadaşım da BMW servisinde çalışıyor. VAG grubunun masrafı; en basitinden 320 aracın masrafı yanında çerez parası kalır. Ki 320 binilecek araç değil bana göre. Binilecekse 5 kasalar hem performanslı hem de konforlu. Ama bu konfor öyle böyle bir konfor değil :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
1.4 TSI 160 HP
bence şans değil direkt sorun olarak görülmeli bu kadar sıkıntıda.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Arkadaşım da BMW servisinde çalışıyor. VAG grubunun masrafı; en basitinden 320 aracın masrafı yanında çerez parası kalır. Ki 320 binilecek araç değil bana göre. Binilecekse 5 kasalar hem performanslı hem de konforlu. Ama bu konfor öyle böyle bir konfor değil :)
f10 525 xd kullanmaktayız çok memnunum ama şehir içinde çok uçayım kaçayım arabası değil

Top Bottom