HamsiKraker
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,398
- İsim
- Emre Yılmaz
İlk arabam olacak, şoförlüğüm var. Bulunduğum yer soğuk olduğu için benzinli bakıyorum, dizel motorun ısınma sorunundan dolayı burada pek sevilmiyor. Zaten yokuşu vs. olan yer değil. Aklımda hyundai i20 var 2014-2018 arası kasası. Ama benzinlilerinde turbo olmadığı için torku çok düşük kalıyor pek gitmiyor yani. Sizinde önerinizi almak istedim.
Bütçeyi zorlarsam 650bin maks. (kasko sigorta ilk arabam olunca yüksek çıkacak, o yüzden bütçe daha da artmaz)
Araba yüksek model ve sorun çıkartmayacak araba olmalı( araba arıza çıkartırsa merkeze 100km çekici parası vs. beni çok mağdur eder)
Mümkünse değişen boya olmamalı, varsa da önemsiz yerde az sayıda olmalı.
Otomatik manuel farketmez zaten trafik olan bir yerde değil ikisini de kullanabiliyorum.
Mümkünse boş paket araba olmasın orta veya dolu bir araba olsun.
İlan olarakta atabilirsiniz marka model yazarsanızda olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Bütçeyi zorlarsam 650bin maks. (kasko sigorta ilk arabam olunca yüksek çıkacak, o yüzden bütçe daha da artmaz)
Araba yüksek model ve sorun çıkartmayacak araba olmalı( araba arıza çıkartırsa merkeze 100km çekici parası vs. beni çok mağdur eder)
Mümkünse değişen boya olmamalı, varsa da önemsiz yerde az sayıda olmalı.
Otomatik manuel farketmez zaten trafik olan bir yerde değil ikisini de kullanabiliyorum.
Mümkünse boş paket araba olmasın orta veya dolu bir araba olsun.
İlan olarakta atabilirsiniz marka model yazarsanızda olur. Şimdiden teşekkür ederim.