Peak2Core
80+
Ya bırak saçma saçma konuşuyorsun piyasa arabasıymış bilmemneymiş kullanmadan yorum yapma araçları.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direk mazda al hocam. Golf molf uğraşılmaz. Mazdaların çoğu ilk sahibinden satılık oluyor ve bakımları vs güzel yapılmış oluyor. Golfün kimin alıp kimin kullandığı her zaman soru işareti kalır eski modellerinde çürük sorunları da var 2004te var mı bilmiyorum ama 90 modellerinde vardı.
2020 haziran ayından beridir GOLF VII sahibiyim. Üç sene de mazda 3 kullandım. Daha öncesinde de babamda mazda pick up vardı. Bence sen kullanmadan yorum yapma kardeşim. Vw-Audi-Seat-Skoda yetkili servisinde çalışıyorum. Daha önceden PSA - STELLANTIS grubunda çalıştım. Mazda kalitelidir fakat İŞTEN ANLAYAN ustasını bulamazsın. Bak işten anlayan diyorum. Parça tedarik konusunda sıkıntıları hala mevcut. Ford, Hyundai, Honda, Peugeot, Citroen, Opel, Fiat, Renault, Dacia bu markalar bu ülkede orta segmentte giden araçlardır. Hepsinin birbirine göre artısı ve eksisi olur. Satması da bir o kadar kolaydır. Ama senin golf uğraşılmaz dediğin araç kendi segmentindeki A180'den bile daha konforlu, daha teknolojik. Hatta herkesin dilindeki passattan emin ol daha oturaklı ve sürmesi keyif veren bir araç. Handikapı sedan kadar geniş bir hacmi yok. 7 kasa kullanmama rağmen 5 ve 6 kasa aşığıyım. Temiz bir 5 kasa golf ne sorun çıkarır ne pişman eder. Tüm araç markalarında bi araç 17-18 yaşını geçmişse sorun çıkarma vakti(temiz kullanım, muhafaza, periyodik bakım aralıklarından önce bakım vs. hariç -araç iyi bakılmışsa) gelmiş demektir. Ayrıca bi araca ömürlük binilir satmak için alınmaz demek de garip. Bi arabayı alıp beğenmezsin satarsın, başka bir segmente geçmek istersin satarsın, yatırım yapmak istersin satarsın... Liste uzar gider. Fan boyluk yapmıyorum fakat senin mazda fan boyluğu yaptığın aşikar.
Son düzenleme: