kiyaz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 165
- İsim
- Murat Aslan
Hayatta keşke sizin gibi olabilsem asla malımı bu kadar övemedim youtube bmw x6 incelemem var tüm kronik sıkıntılarını vurgulayarak anlatmıştım kendi malım olmasına reğmen garip bir kafasınız. malına düşkün olanlara her zaman özenmişimdir zatenBir beni mi gördün? Sen cidden hiçbirşey bilmiyorsun kardeşim arabalarla ilgili ŞEWALRKSŞDHKGJFDSLŞZGKAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz bidaha araba konusunu açmayın hocam belli ki hiçbir b*k bildiğiniz yok size gülüyorum sadece QŞWEALSFDMÖDSALŞDGKL Dünyanın en sorunsuz markasına bok atacak kadar ne kuyruk acınız var acaba ciddiyim şaka gibi2004 golf ile 2009 mazdanın aynı para olmasının nedeni mazdanın kötü olması mı? Değil Türj insanının sonradan giren arabalara önyargılı olması ve piyasasının olmaması. Anladın mı canım benim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laf ettiğiniz arabalar ile bindiğiniz arabanın hiçbir farkı yok fazla ego zarar hocamDoğduğundan beri broadwayle torosla uğraşmakla olmaz hocam o iş. Keşan/Edirne sanayiye yolunuz düşerse gelin çayımı için sıkıntı yok. Zibilyon tane mazda/japon gösteririm size belki algılarınızdan kurtulursunuz.