Neler Yeni

maks 250-300k araba önerisi

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Bir beni mi gördün? Sen cidden hiçbirşey bilmiyorsun kardeşim arabalarla ilgili ŞEWALRKSŞDHKGJFDSLŞZGKAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz bidaha araba konusunu açmayın hocam belli ki hiçbir b*k bildiğiniz yok size gülüyorum sadece QŞWEALSFDMÖDSALŞDGKL Dünyanın en sorunsuz markasına bok atacak kadar ne kuyruk acınız var acaba ciddiyim şaka gibi :D 2004 golf ile 2009 mazdanın aynı para olmasının nedeni mazdanın kötü olması mı? Değil Türj insanının sonradan giren arabalara önyargılı olması ve piyasasının olmaması. Anladın mı canım benim?
Hayatta keşke sizin gibi olabilsem asla malımı bu kadar övemedim youtube bmw x6 incelemem var tüm kronik sıkıntılarını vurgulayarak anlatmıştım kendi malım olmasına reğmen garip bir kafasınız. malına düşkün olanlara her zaman özenmişimdir zaten

Doğduğundan beri broadwayle torosla uğraşmakla olmaz hocam o iş. Keşan/Edirne sanayiye yolunuz düşerse gelin çayımı için sıkıntı yok. Zibilyon tane mazda/japon gösteririm size belki algılarınızdan kurtulursunuz.
Laf ettiğiniz arabalar ile bindiğiniz arabanın hiçbir farkı yok fazla ego zarar hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hayatta keşke sizin gibi olabilsem asla malımı bu kadar övemedim youtube bmw x6 incelemem var tüm kronik sıkıntılarını vurgulayarak anlatmıştım kendi malım olmasına reğmen garip bir kafasınız. malına düşkün olanlara her zaman özenmişimdir zaten
Ben kendi arabamı önermiyorum hocam, 2009 mazda 3 bu arkadaşın alabileceği en iyi arabadır. Gerek kondisyon gerek yaş gerek km gerek güvenlik gerek motor mekanik ömrü gerek ise özellik olarak. Mazda önyargınızı kırdığınız zaman görüşürüz ama şuan bu arabayı önermeyip genleşme kabı pas tutmuş hayatında hiç antfiriz bile görmemiş ford önermek sizin bilginizi benim gözümde sıfırlıyor üzgünüm.

Ben adama kendi malımı pazarlamıyorum bu ilk mazdam değil 2004 ve 2007 de kullandım şuan iş nedeni ile doblo kullanıyorum size attığım mazdayı da sözde zevkine binmek için almıştım doblodan daha az masraf ve arıza çıkarıyor. diğer kullandığım mazdalarda da hiçbir sıkıntı yaşamadım. Telefonumdaki çekici numaralarının neredeyse hepsi golf,civic,broadway,şahin,206,106 kullanan arkadaşlara tanıdıklardan alıp attığım numaralar :D :)

Laf ettiğiniz arabalar ile bindiğiniz arabanın hiçbir farkı yok fazla ego zarar hocam
Yoktur hocam aynen öyle. 4 cam otomatik ayarlanabilir direksiyon elektrikli ayna içeriden açılan bagaj/depo kapağı bagaj aydınlatması kapı iç aydınlatmaları orijinal kol dayama pop up farlar adını bile duymadığınız karbüratör teknolojileri say say bitmez ki bu 92 model en boşun bir üstündeki paket. GLX modelini saysam sayarım daha. Broadway ile bu aynı araba öyle mi? Hadi canım.

Şuan tek yaptığınız şey arkadaşı yok yere korkutmak. Gerçi bir anlamı yok arkadaş 5 dakika araştırırsa zaten mazda 3ü kesin olarak alacak merak etmeyin. Benim ya da sizin burada dil dökmeniz önemli değil gerçekler her yerde yazıyor.

Can...

80+ Platinum
Pert e 36 :D Golf kesinlikle doğru seçim.Mazdaya fln sakın bulaşma piyasa arabalarına bak eski fiestada mantıklı bence.
piyasa arabası derken sağda solda el freni çekilip yanlanmaya çalışılan anası ağlayan arabalar mı

Can...

80+ Platinum
Mutlu günler diliyorum

Piyasa arabası derken e36 kastetmedim hocam
piyasada popüler piyasa araçları geneli anası ağlanmış gereksiz yüklenilmiş araçlar sağlamını bulmak samanlıkta iğne aramak mazda 3 te güzel araçtır

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
piyasada popüler piyasa araçları geneli anası ağlanmış gereksiz yüklenilmiş araçlar sağlamını bulmak samanlıkta iğne aramak mazda 3 te güzel araçtır
temizini GAYYIŞ GİBİ MOSMOGEN MOLF diyip 200 ise 600e koyuyorlar ilana :D

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Mazdaya binmemiş adamlar aleyhine yorum yapınca üzülüyor insan. Alacak adamın da aklını bulandırıyor.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
aynen öyle hocam sırf böyle arkadaşlar yüzünden piyasa artıyor zaten
Hocam lütfen paranız olsada yüreğiniz yetip bmw ye binemeyeceksiniz el freni çekilip ölmüş dediğiniz arabalar hala 2010 model arabaları bozuyor hala hepsi trafikte

Hocam lütfen paranız olsada yüreğiniz yetip bmw ye binemeyeceksiniz el freni çekilip ölmüş dediğiniz arabalar hala 2010 model arabaları bozuyor hala hepsi trafikte
Mazada golfde babanızın malı değil hiçbir markaya körü körüne bağlanmayın eksiklerini söyleyemeye diliniz gitmiyor biliyorum.

Can...

80+ Platinum
arabayı sadece yarışmak sanan bir zihniyetle daha fazla muhattap olmaya daha fazla gerek yok

Mazada golfde babanızın malı değil hiçbir markaya körü körüne bağlanmayın eksiklerini söyleyemeye diliniz gitmiyor biliyorum.
bmw dedin önümde arıza lambası yandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan

Eksiklerini söylesene bi hocam ? :D 2004 golf 2004 mazdayı bile bozamaz 2009unu bozsun :D BMWye binmeye de param var da neden her gün sanayiye gideyim vaktim kıymetli benim. O elfreni çekip ölmüş arabaların %90ı yolda Allaha emanet gidiyor Golf 5 kullanan tanıdığım var 4 saat yol gidecek her ilde baktırıyor arabada bişey var mı diye aesdfkgldsölşajg

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
arabayı sadece yarışmak sanan bir zihniyetle daha fazla muhattap olmaya daha fazla gerek yok

bmw dedin önümde arıza lambası yandı
Evet instagram keşfete girdiğiniz anda içiniz gidiyor biliyorum hep mazda çıkıyor karşınıza :)

Top Bottom