Neler Yeni

maks 250-300k araba önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
maksimum 300k sizce hangi araba alınabilir. benzinli hb tercihen tek kapı bakıyorum ilk şahsi arabam olacak günlük kullanacağım. şu an aklımda ucuza düşürebilirsem golf 4 var. önerileriniz nelerdir? cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.
Pert e 36 :D Golf kesinlikle doğru seçim.Mazdaya fln sakın bulaşma piyasa arabalarına bak eski fiestada mantıklı bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Pert e 36 :D Golf kesinlikle doğru seçim.Mazdaya fln sakın bulaşma piyasa arabalarına bak eski fiestada mantıklı bence.
Ya bırak saçma saçma konuşuyorsun piyasa arabasıymış bilmemneymiş kullanmadan yorum yapma araçları.
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bu da var ama bir araba alırsam minimum 1 yıl kullanırım diye düşünüyorum 1-2 ay içinde satılırsa sıkıntı yok benim için.
Direk mazda al hocam. Golf molf uğraşılmaz. Mazdaların çoğu ilk sahibinden satılık oluyor ve bakımları vs güzel yapılmış oluyor. Golfün kimin alıp kimin kullandığı her zaman soru işareti kalır eski modellerinde çürük sorunları da var 2004te var mı bilmiyorum ama 90 modellerinde vardı.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Ya bırak saçma saçma konuşuyorsun piyasa arabasıymış bilmemneymiş kullanmadan yorum yapma araçları.

Direk mazda al hocam. Golf molf uğraşılmaz. Mazdaların çoğu ilk sahibinden satılık oluyor ve bakımları vs güzel yapılmış oluyor. Golfün kimin alıp kimin kullandığı her zaman soru işareti kalır eski modellerinde çürük sorunları da var 2004te var mı bilmiyorum ama 90 modellerinde vardı.
Ya sen ne anlatıyorsun nerden geliyor bu mazda fanboyluğu ankara şaşmazda mazda ustası arkadaşım var o bile sakın almayın diyor ek olarak 90 model arabada çürüğü sorun olarak görüyorsan otobüs kullanabilirsin

Bence değil. Kondisyonu da iyi durmuyor ayrıca.
Hocam lütfen bana kullanmakta olduğunuz mazdayı atar mısınız cidden memnun olan sadece sizi gördüm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Ya sen ne anlatıyorsun nerden geliyor bu mazda fanboyluğu ankara şaşmazda mazda ustası arkadaşım var o bile sakın almayın diyor ek olarak 90 model arabada çürüğü sorun olarak görüyorsan otobüs kullanabilirsin
Bana mı öğretiyorsun ankarada mazda ustası varmış sakın almayın diyormuş bilmemneymiş. Mazdanın TRde alınmayacak tek arabası rx8 o da wankel motor olduğu için. Adama 2004 golf öneriyor bide şaka gibi :D

Hocam lütfen bana kullanmakta olduğunuz mazdayı atar mısınız cidden memnun olan sadece sizi gördüm.
90 model dediysem de 91 92 değil 97 98 den bahsediyorum.

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Bana mı öğretiyorsun ankarada mazda ustası varmış sakın almayın diyormuş bilmemneymiş. Mazdanın TRde alınmayacak tek arabası rx8 o da wankel motor olduğu için. Adama 2004 golf öneriyor bide şaka gibi :D

2004 Golf ile önerdiğiniz araba aynı para arada kaç yaş olmasına rağmen kendinizi avutup durabilirsiniz. mazdanın tek yaptığı iş çekici ile gezmektir hayırlı formlar diliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Uygunsuz Dil

Bir beni mi gördün? Sen cidden hiçbirşey bilmiyorsun kardeşim arabalarla ilgili ŞEWALRKSŞDHKGJFDSLŞZGK
bandicam 2023-05-02 12-54-35-029.jpg
bandicam 2023-05-02 12-54-47-526.jpg
bandicam 2023-05-02 12-54-55-523.jpg

2004 Golf ile önerdiğiniz araba aynı para arada kaç yaş olmasına rağmen kendinizi avutup durabilirsiniz. mazdanın tek yaptığı iş çekici ile gezmektir hayırlı formlar diliyorum.
Siz bidaha araba konusunu açmayın hocam belli ki hiçbir b*k bildiğiniz yok size gülüyorum sadece QŞWEALSFDMÖDSALŞDGKL Dünyanın en sorunsuz markasına bok atacak kadar ne kuyruk acınız var acaba ciddiyim şaka gibi :D 2004 golf ile 2009 mazdanın aynı para olmasının nedeni mazdanın kötü olması mı? Değil Türj insanının sonradan giren arabalara önyargılı olması ve piyasasının olmaması. Anladın mı canım benim?

kiyaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Murat Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Allah kaza bela vermesin hocam ostimde yedek parça dükkanımız var ankaraya yolunuz düşerse her zaman beklerim doğduğumdan beri babam arabalarla uğraşır neyse hayırlı günler
Doğduğundan beri broadwayle torosla uğraşmakla olmaz hocam o iş. Keşan/Edirne sanayiye yolunuz düşerse gelin çayımı için sıkıntı yok. Zibilyon tane mazda/japon gösteririm size belki algılarınızdan kurtulursunuz.

Top Bottom