Neler Yeni

maks 250-300k araba önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Arkadaşım da BMW servisinde çalışıyor. VAG grubunun masrafı; en basitinden 320 aracın masrafı yanında çerez parası kalır. Ki 320 binilecek araç değil bana göre. Binilecekse 5 kasalar hem performanslı hem de konforlu. Ama bu konfor öyle böyle bir konfor değil :)
kuzenimde 2018 fr var scirocco ile kıyaslayacak olursa scirocco çok farlı bir segment benim gözümden ama masrafını bilmem duyduklarımı dile getirdim çok olumlu konuşan yoktu
BMWlerin genelde eski kasalarda çıkıyor gerek agresif kullanımdan gerek kronik sorunlardan onu kestirmek zor temizi de deli paralara satılıyor.
alakasız olacak ama sizce peugeot rifter eat8 alınır mı yoksa caddy mi tercih edilmeli?

Peak2Core

80+
bence şans değil direkt sorun olarak görülmeli bu kadar sıkıntıda.
Sorun yaşamayan kitle yüksek RPM çevirmeyen, DSG'ye sanki kendi kız çocuğuymuş gibi nadir ve özenli davranan insanlardan oluşuyor. Şanzıman motordaki torka dayanamıyor uzun vadede o yüzden. Ama scirocco piyasacıları her daim redline yaptıklarından son genellikle aynı oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Sorun yaşamayan kitle yüksek RPM çevirmeyen, DSG'ye sanki kendi kız çocuğuymuş gibi nadir ve özenli davranan insanlardan oluşuyor. Şanzıman motordaki torka dayanamıyor uzun vadede o yüzden. Ama scirocco piyasacıları her daim redline yaptıklarından son genellikle aynı oluyor.
haklısınız ama araca göre şanzıman güçlendirmesi yapılmalıydı o zaman yine sorun olmuş oluyor benim gözümde.

121709

80+ Silver

Peak2Core

80+
alakasız olacak ama sizce peugeot rifter eat8 alınır mı yoksa caddy mi tercih edilmeli?
Rifter EAT8 mükemmel bir araç. Binek hissiyatını çok iyi veriyor. Hele bir de GT paketini alırsanız tam binilir diyebilirim. Ama caddynin konforu da ne yalan söyleyeyim passat golfte bile yok. Bu sorunun cevabını tam olarak veremiyorum ikisini de deneyip o şekilde tercih etmelisiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kemal
2006 model 1.4 Ford Fiesta bakabilirsin. Benzin/Lpg olanı bulursan hele tadından yenmez. Yakıt cimrisi resmen kokluyor. Yaşı itibari ile aracın şekli de güzel. Motor olarak Ford seni üzmez bakımlarını yaptığın sürece. İki hafta önce aldım. Yıllardır da binerim zaten bu modele o yüzden beni yarı yolda bıraktığını hiç görmedim. Ayrıca piyasa arabasıdır. Kolayca elden çıkarabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Caddy bence buna kimse karşı cıkmaz.
neden caddy?
Rifter EAT8 mükemmel bir araç. Binek hissiyatını çok iyi veriyor. Hele bir de GT paketini alırsanız tam binilir diyebilirim. Ama caddynin konforu da ne yalan söyleyeyim passat golfte bile yok. Bu sorunun cevabını tam olarak veremiyorum ikisini de deneyip o şekilde tercih etmelisiniz.
yük taşınacak ve çok kullanılacak rifter düşünüyoruz şuanlık.

Peak2Core

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
neden caddy?

yük taşınacak ve çok kullanılacak rifter düşünüyoruz şuanlık.
Peugeot riftere karşı önyargım var açıkçası caddyi deneyimlemiş biri olarak ondan iyisi varsa vay anasını diyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
Bizim arkadaş perdeci rifter var 2021 kahverengi ben kullanmıştım çok zevkli geldi bana caddyle arasında 150 200k varsa rifter alınır
aralarında fiyat farkı yok.

Top Bottom