Arama sonuçları: *

• Users: kronoS58
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. K

Öneri Ortalama 1.5 - 1.6 milyon bütçeye ilk araç önerisi

Ne kadar önermesem de 1.0 polo sıfır kafidir. Alman alınca giriş modelde bile fark ediyor. İçi dolu alt marka alacağıma biraz daha boş alman alırım, son araçlarımdan sonra bunu artık rahat söyleyebilirim. Bakım vs olarak da şöyle aynı zamanda bakıma giren 2 araç: 2.bakım mercedes 18k, 1...
  2. K

Togg'dan 700 Bin 0 Faiz Kredi!

1.7m kredinin ödemesi 3.5m şaka gibi, bunu yapanın econ101-102 derslerini alması lazım :D
  3. K

Togg'dan 700 Bin 0 Faiz Kredi!

Hala tercih edilmez. V2'yi doldurunca 2.490 küsür oluyor
  4. K

2M bütçeye araba tavsiyesi

Biz şehiriçi+dışı kullandık, ortalama 4.4 idi. Genel şehiriçi kullanıcaksan 1.8 atmosferik motor rahatsiz etmiyor, genel konfor vs'de o bütçeye göre yeterli bence.
  5. K

2M bütçeye araba tavsiyesi

Corolla Hybrid, tam şehir içi arabası. Biraz dikkat etsen 4 litre ortalama yapıyorsun. Pek de problemi yok klasik toyota :D DSG olmasına rağmen belki GOLF Aklıma başka güzel araba gelmiyor
  6. K

Yardım İlandaki aracı almak mantıklı mı?

HATASIZ BOYASIZ ve 400k hasarlı :D ağlıcam
  7. K

Araba alırken dolandırıldım yardım.

Türkiye burası babana bile güvenmiceksin şu devirde. 5-10 bin tllik ek masraftan kaçarken daha büyüğü ile karşılaşıyorsunuz. Geri dönmesi zor bir hata olmuş umarım çözebilirsin bir şekilde
  8. K

Otomatik ehliyet pişmanlık mıdır?

Manuel araba mı kaldı da ehliyetini alıcaksın. Yok ikinci eller manuelmiş de o yüzden manuel alacakmışsın, al otomatik ehliyeti ver 50-100k daha fazla çek arabanı rahatına bak. Amelelik diğer türlüsü
  9. K

1.5m paranız olsa ne araba alırdınız

gercek reno motorlu yıldızdır, kronik sorunlu asla binilmemesi gerekir
  10. K

Radar cezası ne kadar sürede işleme düşer ve mesajı gelir?

30 dk içinde sms geliyordu bana. E devlete ne zaman düşüyor dikkat etmedim. Bence yemediniz gibi
  11. K

Öneri 1.8 hibrit coralla nasıl ?

Güzel araba, tam şehir içi suyunu benzini koy çalıştır. 80k km kullandık. Ortalama tüketim 4.5 civarı bir şeydi. Çevreye zararlıysa da çok takmayın bu vergilerle alabildiğiniz en iyi arabayı alıp geçiniz.
  12. K

1.1 MİLYON MAKSİMUM 1.2 MİLYON BANDINA ARABA ÖNERİSİ

TCE Megane düşük km olabilir, 100k km de motor yeme haberlerinden sonra pek ilgimi çekmiyor eskisi gibi
  13. K

Yardım Volvo S90 OTOKOÇ Koku

MERCEDES W213 E200 aracıma sıktıkları kokuyu sorunca söylüyorlar ama :)
  14. K

Yardım Volvo S90 OTOKOÇ Koku

servise sorsaydın
  15. K

Continental vs Michelin yazlık lastik önerisi

Ultragrip8
  16. K

Continental vs Michelin yazlık lastik önerisi

goodyear markasına da bakabilirsiniz. Clio aracımda kışlık kullanıyorum memnunum.
  17. K

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

Türkiye'deki parkurlara bunu diyebiliyorsan birkaç tur daha sınavdan kalmanı öneririm. Ne hatası yapabiliyorsun merak ettim.
  18. K

Marşpiyel

Geçen de otobanda giderken ufak bir taş PPF kaplamaya geldi, otoban sorumlularından bu PPF parasını alabilir miyim?
  19. K

Trafik cezası e-devlette kaç gün sonra gözükür?

3 saat içinde düşmüştü (hız cezası)
  20. K

00023kmdeki aracın yağı değişirmi

yıl olduğu için gerekli, değişmek zorundasınız
Geri