Galeyan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 87
- Bütçe
- 2100000
Hasar kayıtsız muadilleri 2.3 milyon TL olan bu araç kaç TL olsaydı almak mantıklı olurdu?
Almasına alınır ama yarın birgün satman gerektiğinde kimse bu araca yanaşmaz. 400k hasar kaydı var aracınHasar kayıtsız muadilleri 2.3 milyon TL olan bu araç kaç TL olsaydı almak mantıklı olurdu?
İşte satarkende ucuz satmak gerekir diye düşünüyorum o yüzden 100 bin altina almak çok mantıklı mı emin olamadımAlmasına alınır ama yarın birgün satman gerektiğinde kimse bu araca yanaşmaz. 400k hasar kaydı var aracın
Yerinizde olsaydım evet az buz bi miktar değil ama en azından hasar kayıtsızını almaya çalışırdım. Zaten 2.1m gibi bir meblayı güzden çıkarmışsınız en azından 100 daha katıp temizini almanızı tercih ederim. Ama attığınız aracı 1.9 civarına kapatabilirseniz o araç daha mantıklı olabilir. Satarkende aşırı bir fiyat yazmaz kullandığınıza sayarsınızİşte satarkende ucuz satmak gerekir diye düşünüyorum o yüzden 100 bin altina almak çok mantıklı mı emin olamadım
kesinlikle. Temizi 2.3, 400k hasar kayıtlısın 2.2 böyle saçmalık mı olur1.950 maks. Bizim ülkenin klasik sorunu. Adamın bütçesi tramersizine yetmeyip bunu alır diye bu fiyata koyuyorlar. 400K hasar kaydı olan 2 Milyonluk aracın kafadan 300K silmesi gerekir muadiline göre.
az daha katıp temizini alın hocam dile kolay 2.2m'dan bahsediyoruz şurdaHepinize teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum sanırım
Performans olarak bu meblağda bu yenilikte başka muadili yok maaleseftampon ve fardan 400k tramer işlemez. önden alttan girmiştir biraz içeri. trameri ayrı konu da bu paraya bu araba bence mantıksız 2m dan fazla para veriyon en basiti elektrıklı koltuk yok.
Km 20-40K arası olur, yılda 2023 falan olur diyorsan Tucson veya sportage olabilir. 1.6 T GDI motor.Performans olarak bu meblağda bu yenilikte başka muadili yok maalesef
Bu konudan bağımsız ama benim de 2023 model troc serviste bagaj kapağı değişti 300k hasar kaydı vartampon ve fardan 400k tramer işlemez. önden alttan girmiştir biraz içeri. trameri ayrı konu da bu paraya bu araba bence mantıksız 2m dan fazla para veriyon en basiti elektrıklı koltuk yok.
İşçilik ne kadar yazıldı?Bu konudan bağımsız ama benim de 2023 model troc serviste bagaj kapağı değişti 300k hasar kaydı var