Yardım İlandaki aracı almak mantıklı mı?

Almasına alınır ama yarın birgün satman gerektiğinde kimse bu araca yanaşmaz. 400k hasar kaydı var aracın
İşte satarkende ucuz satmak gerekir diye düşünüyorum o yüzden 100 bin altina almak çok mantıklı mı emin olamadım

tampon ve fardan 400k tramer işlemez. önden alttan girmiştir biraz içeri. trameri ayrı konu da bu paraya bu araba bence mantıksız 2m dan fazla para veriyon en basiti elektrıklı koltuk yok.

1.950 maks. Bizim ülkenin klasik sorunu. Adamın bütçesi tramersizine yetmeyip bunu alır diye bu fiyata koyuyorlar. 400K hasar kaydı olan 2 Milyonluk aracın kafadan 300K silmesi gerekir muadiline göre.
Bu arada bu araç için far tampon en kral 200K civarı olması lazım, 400K mantıksız geldi.

Son düzenleme:
İşte satarkende ucuz satmak gerekir diye düşünüyorum o yüzden 100 bin altina almak çok mantıklı mı emin olamadım
Yerinizde olsaydım evet az buz bi miktar değil ama en azından hasar kayıtsızını almaya çalışırdım. Zaten 2.1m gibi bir meblayı güzden çıkarmışsınız en azından 100 daha katıp temizini almanızı tercih ederim. Ama attığınız aracı 1.9 civarına kapatabilirseniz o araç daha mantıklı olabilir. Satarkende aşırı bir fiyat yazmaz kullandığınıza sayarsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1.950 maks. Bizim ülkenin klasik sorunu. Adamın bütçesi tramersizine yetmeyip bunu alır diye bu fiyata koyuyorlar. 400K hasar kaydı olan 2 Milyonluk aracın kafadan 300K silmesi gerekir muadiline göre.
kesinlikle. Temizi 2.3, 400k hasar kayıtlısın 2.2 böyle saçmalık mı olur

Hepinize teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum sanırım

tampon ve fardan 400k tramer işlemez. önden alttan girmiştir biraz içeri. trameri ayrı konu da bu paraya bu araba bence mantıksız 2m dan fazla para veriyon en basiti elektrıklı koltuk yok.
Performans olarak bu meblağda bu yenilikte başka muadili yok maalesef

Performans olarak bu meblağda bu yenilikte başka muadili yok maalesef
Km 20-40K arası olur, yılda 2023 falan olur diyorsan Tucson veya sportage olabilir. 1.6 T GDI motor.

Bu konudan bağımsız ama benim de 2023 model troc serviste bagaj kapağı değişti 300k hasar kaydı var

HATASIZ BOYASIZ ve 400k hasarlı :D ağlıcam

Geri