Arama sonuçları: *

• Users: mertoxin
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mertoxin

Arabam.comda trink sat ile aracını satan var mı ?

Mutlaka fiyat kıracaklardır. Zaten amaçları dip fiyata alıp para kazanmak. Sarı siteden son kullanıcıya, kendi pazarlık ölçünüz dahilinde piyasa fiyatında satmanız en mantıklısı olacaktır.
  2. mertoxin

Continental vs Michelin yazlık lastik önerisi

Cinturato P1
  3. mertoxin

Gönderdikleriniz arasında birkaç kez michelin deneyimim oldu. Ülkemiz standartlarına göre hamurunun yumuşak ve buna bağlı olarak yanaklarının hassas olduğunu gözlemledim. Birkaç yorumda da yanaktan dolayı sorun yaşandığını gördüm. Pirelli’de memnun kaldım. Conti’de iyi lastikdir.
  4. mertoxin

Riske atacağınız bir durum yok. Tecrübeme dayanarak iki katı para vermeyin diyorum. Yakın tarihli çıkma alabileceğiniz ve diş derinliği iyi olan lastikler sıfır kadar iş görür.
  5. mertoxin

Hiç bu paraları verme derim. Tanıdık lastikçi varsa, yakın tarihli filo çıkmaları oluyor. Yarı fiyatına temin edersin.
  6. mertoxin

Araç nedir ?
  7. mertoxin

Hangi arabanın dış görünüşü daha güzel??

Otomobilde Alman.
  8. mertoxin

Aracıma park halinde vurdular hangi servisi tercih etmeliyim?

Geçmiş olsun. Sakın kapı falan söktürmeyin bu işlem için. Bu sefer de sök & tak gözükecek ekspertizde. 3-4 saat sürecek bir işi yok göçüğün. İşin ehli birisinin bakması gerek. 13-14.000’de aşırı bir rakam.
  9. mertoxin

Öneri Sıfır araba mı alırsınız? 200.000+ KM araba mı alırsınız?

Aracına göre değişir diyeceğim ama 150.000 km'den sonra günümüz şartlarında araçların turşusu çıkıyor. En mantıklı seçin, sıfır garantili araçtır yine. Garanti dolmadan satılır, bir üst segmente yol yapar.
  10. mertoxin

Aracımı sürttüm pasta cila veya tinerli bezle gider mi

Geçmiş olsun. Muhtemelen çıkar gibi gözüküyor.
  11. mertoxin

Yardım Arabanın motor bloğu çatlamış olabilirmi

Bloktan ses geliyorsa ve su eksiltiyorsa zaten başka sorun aramaya gerek yok. Bloğun çatlak olup olmadığını motorun sökülüp rektefiyeciye gitmeden konuşmak varsayım yapmaktan ibaret. Araç ne, model ne ? Ustaya güvenmiyorsanız zaten başka yere baktırın.
  12. mertoxin

Garaja fare girmis arabaya zarar verir mi?

belirttiğim gibi, sizin görüşünüz. yüreğiniz nasıl rahat edecekse 👍
  13. mertoxin

ben zehire de karşıyım üstadım. sinek de öldürmem. sizlere salakça gelebilir. peynirli fare kutusuyla yakalayıp ormana saldığım yüzlerce fare vardır. yapı meselesi… düşüncemi ilettim, uygulamak elbette size kalmış.
  14. mertoxin

Yapışkanlı alma dost. Fare de olsa işkence ederek öldürmek günah.
  15. mertoxin

sabah da ekmeğini, peynirini verin gitsin. çok takılmayın, göz göze de gelmemeye çalışın. severse gitmez.
  16. mertoxin

2020 Corolla Hybrid olduğundan, motor bölümünde çok fazla takılacağını sanmıyorum. Genelde koltuk, döşeme seviyorlar.
  17. mertoxin

Araba gaz yememe problemi

Obd arıza kayıtlarına bakın. Araç anlık korumaya alıyor gibi.
  18. mertoxin

İlk araba sigortası ne kadar çikar

Sigorta fiyatları uçtu. Hasarsızlık indiriminin de bir mantığı kalmadı artık. Herkese farklı rakamlar çıkıyor. Sisteme girip sorgulatılmadan bir şey söylemek zor.
  19. mertoxin

Yokuş aşağı arabayı 1. viteste bırakmak?

Manuel araçlarda park halinde, el freni çekildikten sonra her zaman 1. yada geri viteste bırakılmalıdır. Bunun sebebi, olası bir el freni zayıflığı durumunda yükün şanzımana verilerek hareket etmemesini sağlamaktır. Aksi halde araç boştayken kayıp gidecektir. 2 ve üzeri viteslerde...
  20. mertoxin

PLAKAYI NASIL DEĞİŞEBİLİRİM

Notere kötü durumda olan plakaları götürüp, değiştirmek istediğinizi belirtin. Noterden alacağınız plaka basım kağıdıyla şoförler odasında bastırabilirsiniz.
Geri