Arama sonuçları: *

• Users: mertoxin
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mertoxin

Yardım Arabanın motor bloğu çatlamış olabilirmi

Bloktan ses geliyorsa ve su eksiltiyorsa zaten başka sorun aramaya gerek yok. Bloğun çatlak olup olmadığını motorun sökülüp rektefiyeciye gitmeden konuşmak varsayım yapmaktan ibaret. Araç ne, model ne ? Ustaya güvenmiyorsanız zaten başka yere baktırın.
  2. mertoxin

Garaja fare girmis arabaya zarar verir mi?

belirttiğim gibi, sizin görüşünüz. yüreğiniz nasıl rahat edecekse 👍
  3. mertoxin

ben zehire de karşıyım üstadım. sinek de öldürmem. sizlere salakça gelebilir. peynirli fare kutusuyla yakalayıp ormana saldığım yüzlerce fare vardır. yapı meselesi… düşüncemi ilettim, uygulamak elbette size kalmış.
  4. mertoxin

Yapışkanlı alma dost. Fare de olsa işkence ederek öldürmek günah.
  5. mertoxin

sabah da ekmeğini, peynirini verin gitsin. çok takılmayın, göz göze de gelmemeye çalışın. severse gitmez.
  6. mertoxin

2020 Corolla Hybrid olduğundan, motor bölümünde çok fazla takılacağını sanmıyorum. Genelde koltuk, döşeme seviyorlar.
  7. mertoxin

Araba gaz yememe problemi

Obd arıza kayıtlarına bakın. Araç anlık korumaya alıyor gibi.
  8. mertoxin

İlk araba sigortası ne kadar çikar

Sigorta fiyatları uçtu. Hasarsızlık indiriminin de bir mantığı kalmadı artık. Herkese farklı rakamlar çıkıyor. Sisteme girip sorgulatılmadan bir şey söylemek zor.
  9. mertoxin

Yokuş aşağı arabayı 1. viteste bırakmak?

Manuel araçlarda park halinde, el freni çekildikten sonra her zaman 1. yada geri viteste bırakılmalıdır. Bunun sebebi, olası bir el freni zayıflığı durumunda yükün şanzımana verilerek hareket etmemesini sağlamaktır. Aksi halde araç boştayken kayıp gidecektir. 2 ve üzeri viteslerde...
  10. mertoxin

PLAKAYI NASIL DEĞİŞEBİLİRİM

Notere kötü durumda olan plakaları götürüp, değiştirmek istediğinizi belirtin. Noterden alacağınız plaka basım kağıdıyla şoförler odasında bastırabilirsiniz.
  11. mertoxin

Subaru impreza 1.5 2007 alınır mı ?

2010 yılından beri 2000 model Audi tt quattro roadster kullanıyorum. Sanırım orada fiyatı gayet uygundur. Keyif alırsın…
  12. mertoxin

Türkiye’de olsa o fiyata sorunsuz bulman zor diyecektim ama motor, şanzıman ve kaporta aksamını kontrol ettirip, düşünebilirsin…
  13. mertoxin

Link ekler misin ?
  14. mertoxin

Renault kangoo 2015 Extreme için uygun lastik

Aracın üstündeki ölçüler neyse o ölçüde alacaksın dostum. Ticari olması lastik standartını değiştirmez.
  15. mertoxin

Arabanın tavanındaki iz nasıl çıkar

Zor düzelmesi, boya ton farkı da kalacak ne yazık ki...
  16. mertoxin

Araba elektrik akü sorunu

Varta öneririm. 2010’daki akü bu zamana kalmaz, başka bir akünün bilgisidir o yada arabayı satan arkadaş çıkma akü koymuştur, günahı boynuna.
  17. mertoxin

Değer normal gözükür, zamanla çökme yapar, yanıltır. Ne marka akü var üzerinde ? 1719677861 Günümüzde, araçlarda bulunan özellikler beyinler tarafından kontrol edilir. Güç kesintisinden sonra genellikle adaptasyona gereksinim duyarlar. Bazı adaptasyonların manuel olarak yapılması gerekirken bir...
  18. mertoxin

Akü 4 sene ve üzeriyse aküden olma ihtimali yüksek yine de. Ruhsatı, torpidoyu kontrol edin. Genelde akü garanti belgesini bırakıyorlar. Yada akünün yanına sıkıştırılmış olabilir.
  19. mertoxin

Selam. Aküyü kontrol ettirirken şarj dinamosunu da kontrol ettirdiniz mi ? Düzgün şarj çıkarıyor mu ? Akü kaç senelik ? Bagaj aydınlatması, torpido aydınlatması vs. açık kalıyor olabilir mi ? Eğer hepsi normal gözüküyorsa araçta kaçak akım çeken bir şey vardır. Elektrikçi tespit eder.
  20. mertoxin

Araçtaki trafik cezası

Gözükmez
Top Bottom