Neler Yeni

Garaja fare girmis arabaya zarar verir mi?

Reindi

80+ Silver
Bi baktim göz göze geldik kacti gitti araba corolla 2020 hybrid bu arabanin motor bölümüne girebilir mi sabah çaresine bakacağım sabaha kadar bir şey yapar mı arabaya daha yeni geldim arabayi disari mi bıraksaydın ne önerirsiniz

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
2020 Corolla Hybrid olduğundan, motor bölümünde çok fazla takılacağını sanmıyorum. Genelde koltuk, döşeme seviyorlar.

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk
bişey olmaz bence ama girip kablo kemirmezse, uyuyun hocam bir şey olmaz

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Benim yaşadığım site otoparkında da bazen fare oluyor ama bugüne kadar herhangi bir arabaya zarar verdiğini duymadım.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2020 Corolla Hybrid olduğundan, motor bölümünde çok fazla takılacağını sanmıyorum. Genelde koltuk, döşeme seviyorlar.
Bizim gariban l300 on tarafta ona girsin sadece far kabloları var kemirecegi 😃
Mesaj otomatik birleştirildi:

bişey olmaz bence ama girip kablo kemirmezse, uyuyun hocam bir şey olmaz
Genelde kedi salarım garaja ondan olmazdi yaz sıcaklığından durmuyorlar kis geldi şimdi dururlar mama falan alıp salmak lazım 1 2 tane veya ilaç yaparım yarın hallederim de yarına kadar zarar vermez inşallah

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Bizim gariban l300 on tarafta ona girsin sadece far kabloları var kemirecegi 😃
sabah da ekmeğini, peynirini verin gitsin. çok takılmayın, göz göze de gelmemeye çalışın. severse gitmez.

Reindi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sabah da ekmeğini, peynirini verin gitsin. çok takılmayın, göz göze de gelmemeye çalışın. severse gitmez.
Ben sokak kedilerine bakarım 15 kg mama alip arabanin bagaja atarim gördüğüme veririm kedilerin kapısı bile var garaja girip çıkabileceği kedi salarım nefes almaya korkar kedilerin yatakları var takılıyorlar sicak olursa bulamazsın bu ara girmek istiyorlar ama kapıyı ayarlayacağım bozulmuştu yarın işte yok hem onu yaparım hem fare yapışkanlı alip onu yaparım

Kabloları kemirebiliyor ilaç alıp atın garajın uygun yerlerine
Yarin yapacağım hocam sagolun 3 4 yere yapsam yeter zaten o sifon acıktı kesin oradan cikti

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Ben sokak kedilerine bakarım 15 kg mama alip arabanin bagaja atarim gördüğüme veririm kedilerin kapısı bile var garaja girip çıkabileceği kedi salarım nefes almaya korkar kedilerin yatakları var takılıyorlar sicak olursa bulamazsın bu ara girmek istiyorlar ama kapıyı ayarlayacağım bozulmuştu yarın işte yok hem onu yaparım hem fare yapışkanlı alip onu yaparım
Yapışkanlı alma dost. Fare de olsa işkence ederek öldürmek günah.

Reindi

80+ Silver
Benim yaşadığım site otoparkında da bazen fare oluyor ama bugüne kadar herhangi bir arabaya zarar verdiğini duymadım.
Valla bilmiyorum veredebilir hayvan sonuçta keşke akılları olsa gel seni kanala geri yollayayım 500 gr peynir vereyim beni uğraştırma diye 😀

Yapışkanlı alma dost. Fare de olsa işkence ederek öldürmek günah.
Hocam zehir alsam oda yavaş yavaş öldürecek her turlu bu hayvan ya çıkacak gidecek yada ölecek garajin kepengin altinds az açıklık var ucuna azicik peynir koydum şimdilik çıktıysa sabaha kadar cikti cikmadiysa yapacsk biseyim yok valla insanlara zarar veren hayvanları öldürmek günah değil sonuçta sivrisinekte hayvan ama tek vuruşta 5 e boluyoruz bende istemem ama yapacağım bir şey yok bir kablo kemirse en asa 5k masraf açar basima

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Valla bilmiyorum veredebilir hayvan sonuçta keşke akılları olsa gel seni kanala geri yollayayım 500 gr peynir vereyim beni uğraştırma diye 😀

Hocam zehir alsam oda yavaş yavaş öldürecek her turlu bu hayvan ya çıkacak gidecek yada ölecek garajin kepengin altinds az açıklık var ucuna azicik peynir koydum şimdilik çıktıysa sabaha kadar cikti cikmadiysa yapacsk biseyim yok valla insanlara zarar veren hayvanları öldürmek günah değil sonuçta sivrisinekte hayvan ama tek vuruşta 5 e boluyoruz bende istemem ama yapacağım bir şey yok bir kablo kemirse en asa 5k masraf açar basima
ben zehire de karşıyım üstadım. sinek de öldürmem. sizlere salakça gelebilir. peynirli fare kutusuyla yakalayıp ormana saldığım yüzlerce fare vardır. yapı meselesi… düşüncemi ilettim, uygulamak elbette size kalmış.

Ekler

• IMG_0230.jpeg
    IMG_0230.jpeg
    29.3 KB · Hit: 10

Reindi

80+ Silver
ben zehire de karşıyım üstadım. sinek de öldürmem. sizlere salakça gelebilir. peynirli fare kutusuyla yakalayıp ormana saldığım yüzlerce fare vardır. yapı meselesi… düşüncemi ilettim, uygulamak elbette size kalmış.
Fare konusunda haklı olabilirsin ama sineklere gram acımam 5 e bolerim umrumda olmaz

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,746