Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. n7cati

Öneri 700-950k bandında araba önerisi

Hocam o zaman alır almaz ppf kaplama yaptır sağlam bi yerde bence :D Birde tavsiyem geri görüş kamerası olan bir araç alman olacaktır.
  2. n7cati

O zaman megane falan daha uygun olur gibi kral , veya sedan geniş bir araç. 1.3 tce megane gelmez sanırsam ama o fiyata.
  3. n7cati

950kya falan 2-3 parça boyalı leon fr bulunabilir bence hocam. Aile ile mi bineceksiniz tek mi?
  4. n7cati

O fiyat bandında temiz bulursanız alınır tabi ki neden olmasın. Ama yukarıda arkadaşın yazdığı gibi sakın 1.4 egea falan almayın. Clio yada megane alınabilir , i30 alınabilir , leon - golf bunlarda alınabilir.
  5. n7cati

160k gayet iyi hocam. 1754840596 fark etmez hocam o da olur
  6. n7cati

Şaka mısın birader yokuş çıkamayan arabayı önerme adamın elinde kalıcak hahaha 1754827434 En sorunsuz dizel motorlar arasında 3. sırada hocam dünya'da , tavsiyem 230'a kadar bak çünkü satarken zor oluyor gerisi değeri düşüyor. Yoksa zaten accent blue'larda kullanılan motorla aynı. Zaten...
  7. n7cati

Hocam sanayinin önünden bile geçmezsin merak etme , piyasası 10 numara değil ama fiyatı iyi yazarsan kolay satılan bi model.
  8. n7cati

2015 olur derseniz otomatik i30 elite paket (136 hp) öneririm.
  9. n7cati

Yardım Mobil Radar İle Alakalı Sorum Var

Beyler hala gelmedi ceza falan , sizce bu saatten sonra gelir mi? 1753387313 Hocam emin değilim kaçla girdiğime yani eğer girdiysem
  10. n7cati

Hocam çift şeritli yoldu ama arada bariyer yoktu , bende sadece aynı yönde gidenleri alıyor diye biliyorum ama emin olamadım.
  11. n7cati

Arkadaşlar bugün bi otoyolda giderken hız limitinin biraz üstünde falan gidiyordum ve duran bir radar yoktu fakat karşı şeritten gelen bir trafik jandarma aracı vardı ama radar mıydı normal trafik jandarma mı bilmiyorum. Üstünde radar cihazı var mıydı yokmuydu dikkat etmedim. Ben yokuştan...
  12. n7cati

Dolu hasarlı araç alınır mı

Pardon hocam yanlış anlamışım o zaman.
  13. n7cati

Dolu hasarlı araç alınır mı

Kazanın fotoğrafını atın , alınmayacak araç yoktur her malın alıcısı vardır fakat tabii ki fiyatına bağlı. Kaza'da motor ve şanzıman tarafına çok bir şey olmadıysa alınabilir yani çok iç kısma girmediyse. Birde bazen sigorta kabartıyor fiyatı , kaza fotoğrafı ve fiyat paylaşın.
  14. n7cati

Yardım Araçta Telefonum Şarj Olmuyor

Merhaba hyundai i30 kullanıyorum , arabada telefonu şarj etmek için lightning to usb dönüştürücü aldım takınca ipod olarak algılıyor şarj oluyor gözüküyor ancak doldurmuyor yardımcı olabilir misiniz?
  15. n7cati

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

Evet hocam kullanıyorum ama magsafe destekli değil . klima menfezine pek takmak istemiyorum kışın telefon çok ısınıyor.
  16. n7cati

Öneri Araba için manyetik telefon tutucu önerisi

Selamlar arabama telefon tutucu almak istiyorum fakat mıknatıslı olanlardan istiyorum , çok buldum ama hangisi sağlamdır iyidir anlamadım. Önerisi olan varmı ? Kullanacağım telefon 14 pro max.
  17. n7cati

Öneri 550-630K Arası Araba Önerisi

Hocam daha çok benim kullanacağım bir araba olacak , m104 genç yada aile arabası değil ki.. Böyle i30 , honda civic , focus tarzı araba bakıyoruz
  18. n7cati

xd
  19. n7cati

Hocam ticari araç niye attınız onu anlamadım , kişisel yada aile arabası olarak kullanılacak yazıyorum gelip courier falan atıyorsunuz şaka mı :D
  20. n7cati

Selamlar max 630k olacak şekilde araba arıyoruz , aklımızda 1.6 2014-2015 model ford focus veya egea var veya corolla düşünüyoruz. Genellikle kendim kullanacağım hem kişisel hem aile arabası olarak kullanılacak ve sedan kasa olması gerek. Güzel önerileriniz varsa bekliyorum.
Geri