Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

TRAFİK POLİSİ YANLIŞ KİŞİYE CEZA YAZDI

o ceza yasan polis genç mi acaba kendisi nasıl böyle bir şey yapabiliyor gerekli bütün haklarını kullan gitsin. bi avukata önden danış.
  2. oğuzhan18

Araba vs. Motor Hangisi daha mantıklı ?

motor keyfi başka dostum ben arabamla 200 km hız yaparken bile xmax motorumla 140km hız yaparken hayattan daha zevk alıyorum. can sağlığına gelirsek senin canın beni hiç ilgilendirmez. o yüzden aileni bi tarafa bırak motor alma hevesin varsa düşünmeden motor al keyfine hayattan zevk almaya bak...
  3. oğuzhan18

Araba için cd müzik yazılımı hakkında yardım.

arkadaşlar 2014 model 1.6 jetta cd yeri var 5 sene öncesinde arabaya müzik yapmıştım aynı cd türünden elimde var çizik deyil youtube üzerinden indirip bilgisayarımdan mp3 olarak indiriyordum şimdi ise hem mp3 olarak yada mp4 olarak indirdiğimde bilgisayarımdan yazdırıyorum ve yazıyor ama arbaya...
  4. oğuzhan18

Kırmızı ışık cezası hakkında

Hayır maaşı yeni alıyorum hopp devletim saolsun hemen geri alıyor sağlık olsun. 🤣
  5. oğuzhan18

Kırmızı ışık cezası hakkında

Bende bugun ilk defa 2 ceza yedim. Araba ile 900 TL hız sınırı ve 600 TL motorda kask takmamaktan yazmışlar🤣
  6. oğuzhan18

Ehliyet sınavında boş soru bırakmak

Boş bırakma doğruları götürme olayı yok cevabı bilmiyorsan şıkları oku mantıklı geleni seç 🤣
  7. oğuzhan18

Yardım Kızdırma bujisi ağrıza lambası

benim araçta 2014 jetta 1.6 kızdırma bujisi yanıyor ve araç çekişten düşüyordu. arabayı devirsiz kullanmaktan yada egsoz dolmuş galiba.bir videoya göre 3bin devirde 30 dk yolculuk yapınca temizleme işlemi yapıyormuş araç biraz bağırtmak lazım.
  8. oğuzhan18

Araç için Aux bluetooth önerisi

Hocam sizin bildiğiniz ürün varsa bakalım tak çalıştır mantığı yani jarz gerektirmeyen kablosuz yani.
  9. oğuzhan18

Şoktan felan bluetooth aux kiti aldım ama usb jarz kablosu çıktı onu takacak yerim yok maalesef arabada. 1707343678 Aux kablosu aldım bugun ama telefonumun girişinde sıkıntı var tam oturmuyor buda rahatsız ediyor hocam.
  10. oğuzhan18

Arkadaşlar jarz gerektirmeyen araç kiti varmı sadece aux çıkışı var birde çakmaklık kısmı var ama oraya babam taktırmıyor arabanın beynini bozuyor diye o yüzden bluetooth aux önerisi yaparmısınız. Şarzsız Araç 2014 jetta
  11. oğuzhan18

Yardım Araba zor kendine geliyor

Benim 2014 jetta da kızdırma buji ışığı yanıyor arada nadir araba performansdan düşüyor
  12. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

bu sorun daha yeni yeni olmaya başladı gece işe giderken 5 dk sonra yanmaya başladı. 15 km boyunca 3 ile gittim sabah çıktığımda ise hiç sorun yoktu. yüksek devirlere çıkıyordu araç 4 vites 5vistes garip. 1699971077 dün gece giderken bi anda çıkmaya başladı sabah işten çıkınca yanmadı bir daha...
  13. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Sabah işten çıkarken herhangi bir sorun göstergesi çıkmadı araba yüksek süratlara çıktı ilginç 1699941106 Sabah işten çıkarken herhangi bir sorun göstergesi çıkmadı araba yüksek süratlara çıktı ilginç
  14. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Genel bilgiler için teşekkürler arkadaşlar.
  15. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Geçenlerde babam kullanırken 3.viteste yüksek devirde kullanırken düzelmişti demişti ama tekrar bana denk geldi.
  16. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Bence filtre doldu gibi geliyor banada dengesiz devir kullanımından dolayı birde iş yerinin önünde çok tozlanıyor ve çamur oluyor araba ondan kaynajlanabilir mi
  17. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Bu saate yardım ettiğin için saol yarın olsun hayır olsun 😁
  18. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Arabada sallanma zorlanma gibi Bi durum yok 100 km hızı hiçbir şekilde geçmiyor Bazı öneride bulunan arkadaşlarım 3. Viteste yüksek devirde kullanmamı istediler ve sonradan düzeleceğini idda ettiler.
  19. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Bu sorun sizce neden olmuş olabilir?
  20. oğuzhan18

Buji ışığı yanıp sönüyor

Arkadaşlar araç 2014 jetta 1.6 dizel 60 bin km. Aracın çekişi düştü performans zayıf 4.ve 5 fites boş 100 geçmiyor bakım yaptırmadan nasıl çözerim. 3. Viteste yüksek devirde kullansam düzelir mi.
Top Bottom