kankam gbt de resmi cıkıyor polıs nasıl ayırt edemıyor hem abisi hem polis sucluAbisine dava açması gerekirken kamu görevlisine dava açmayı düşünen bir çocuk. Enteresan kafalar.
öyle yapmayı düşünüyorum avukat tutup dava açacağımBurada suç sadece polisin bu arada. TC verildiği andan itibaren GBT'de resmi çıkıyor adamın, polisin gözüde mi yokmuş fotoğrafla adamı nasıl karşılaştırıp anlayamamış yoksa ikiz misiniz?
Suç polisin gibi duruyor şikayetçi olun.
gece 2:56 da evde uyuyordum malesef yokceza yazıldığı saatte seni çeken bir kamera varsa o kameradan kayıt alıp götürebilirsin bulundugun ortamda kamera varsa işin kolay yani
eğer polise dava açarsam ve haklı çıkarsam zaten abimin başı yanacak abime açmanın mantığını kavrayamadım benim kimlik bilgilerimi kullandığını nasıl kanıtlayabilirim ki aynı kapıya çıkıyor zaten.Abisine dava açması gerekirken kamu görevlisine dava açmayı düşünen bir çocuk. Enteresan kafalar.
arabayı bağlamıyorlar ki yoluna devam ediyormotorun bağlandığı güzergahtan geriye doğru git ve gördüğün tüm kameralardan kayıt al elbet birinde süren kişi görünüyordur bu sayede bir iki hafta içinde çözersin işini
kanka bu nasıl olay a işin kötüsü bağlamıyorlarsa daha iyi çünkü ilerideki yollarda şöyle birşeyi kanıtlayabilirsin saat 2.56 da ceza yemiş sen devam et aynı güzergahtan en fazla 4 dakika ötede bir kamera kesin bulursun gir kayıtları al 4 dakika geriye git ordan kayıt al yani örnek veriyorum X Y Z YOLU VAR ve abin ortadaki y yolunda Z ye git kamera kaydı al Xe git kayıt al götür karakolaöyle yapmayı düşünüyorum avukat tutup dava açacağım
gece 2:56 da evde uyuyordum malesef yok
eğer polise dava açarsam ve haklı çıkarsam zaten abimin başı yanacak abime açmanın mantığını kavrayamadım benim kimlik bilgilerimi kullandığını nasıl kanıtlayabilirim ki aynı kapıya çıkıyor zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
arabayı bağlamıyorlar ki yoluna devam ediyor![]()
alkol için kan testi 12 saat veya 24 saat sanırım onuda düşündüm de geçti o civarda dükkan görüntüsü alamam anca mobese oda mahkeme kararı ile yapılabilirkanka bu nasıl olay a işin kötüsü bağlamıyorlarsa daha iyi çünkü ilerideki yollarda şöyle birşeyi kanıtlayabilirsin saat 2.56 da ceza yemiş sen devam et aynı güzergahtan en fazla 4 dakika ötede bir kamera kesin bulursun gir kayıtları al 4 dakika geriye git ordan kayıt al yani örnek veriyorum X Y Z YOLU VAR ve abin ortadaki y yolunda Z ye git kamera kaydı al Xe git kayıt al götür karakola
Mesaj otomatik birleştirildi:
veya direk git test yaptır bildiğim kadarıyla kan değerlerindeki anormallikten uzunca bi süre alkol kullanmadığın anlaşılır eğer kullanmadıysan buda senin alkollü olmadığını gösterir alkolsüz olduğunu kanıtlarsan ordaki kişi bendim dersin ve ehliyetsizlikten 1500tl öder bi haftada çözersin işini
dükkan görüntüsü neden alamazsın kanka bende adanadayım bi markete girip rica etsen açıp gösteriyorlar zaten başına gelen olayı anlatırsanalkol için kan testi 12 saat veya 24 saat sanırım onuda düşündüm de geçti o civarda dükkan görüntüsü alamam anca mobese oda mahkeme kararı ile yapılabilir
özal bulvarında yenmiş ceza yediği yerde yolu gösteren kamera pek göremedim ayrıca gece olduğu için dükkan kameralarının görüntü kalitesi oldukça kötüdür bencedükkan görüntüsü neden alamazsın kanka bende adanadayım bi markete girip rica etsen açıp gösteriyorlar zaten başına gelen olayı anlatırsan
kameralar gündüz gözüyle hırsızlığı izlemek için tasarlanmıyor kanka gece daha verimli olurözal bulvarında yenmiş ceza yediği yerde yolu gösteren kamera pek göremedim ayrıca gece olduğu için dükkan kameralarının görüntü kalitesi oldukça kötüdür bence