Arama sonuçları: *

1. orhaneneskaratas

Bu fiyata bu araba alınır mı ?

sorun cıkarmadı. yakıt yakmıyor 6-8lt. şehirler arası 4-5lt. gidişi de iyi. 1730111283 allah razı olsun hocam çok teşekkürler.
  2. orhaneneskaratas

evet sedan 2015. kmsi var ama. 214bin 1730056142 leondan çok memnundum. 1.6tdi vardı bende 2013 dsg. 190binde sattım. 1.5-2 yıl kadar kullandım sıfır masraf.
  3. orhaneneskaratas

ben yakın bir bütceye a3 tercih ettim. yarın alıyorum. leondan geçiyorum. leonu ve golfü ısrarla tavsiye ederim 1.2yi de 1.6 dizeli de.
  4. orhaneneskaratas

1.6 Turbo astra vs 1.3 turbo megane vs 1.6 turbo focus

bu ikisi arasında megane tabii ki. bulabilirse astra k 1.6cdti.
  5. orhaneneskaratas

Araba boyası değer kaybı

1 lira bile verme. maks olacağı pastanın veya rötüşün parasını siz verirdiniz ama onun için de sizi beklememiş. benim arabamın şoför kapısını göçertmişler topla. bagajını çizmişler. mahalleye park ediyorsan katlanacaksın yapacak bir şey yok.
  6. orhaneneskaratas

11800 Euro Araba Önerisi (otomatik)

yeni bmwler çok güzel. inşallah isteyene nasip olur en kısa zamanda.
  7. orhaneneskaratas

11800 Euro Araba Önerisi (otomatik)

o aracların masrafları arkadası zorlayabilir 1683576615 bende de leon var 35bin dolar para verdim. yazık bize.
  8. orhaneneskaratas

850.000 TL sıfır araba önerisi

2010 aracta pedaldan ses geliyor diye sorun olarak söylemek zaten ne kadar sorunsuz oldugunun kanıtı. ama 850 binim varsa vw kalitesine, dsg şanzımana yönelirim ben. bende de leon var 2013 dsg. her bindiğimde iyi ki diyorum. maşallah. arkadaş hatchback düşünse direkt zaten leon golf önerirdim...
  9. orhaneneskaratas

850.000 TL sıfır araba önerisi

1 tane gerçekçi öneri gelmemiş. fiyatların da etkisi var tabi. 850ye sedan kaliteli sıfır bulmak zor. corolla 2022 ve dediğiniz gibi honda city mantıklı araçlar. ben olsam passat alırdım birkac yıl eski.
  10. orhaneneskaratas

250.000 TL Araba Önerisi

dayanıklı olarak corolla, eli yüzü düzgün yeni model olsun diyorsan fiesta 2009 ve üstü. ben de nasipse para bekliyorum bu civarlarda bir arac alacagım inşallah. manuel olarak da bu fiyatlara önerilerinizi beklerim.
  11. orhaneneskaratas

100-150K ARASI EN MASRAFSIZ BAŞLANGIÇ ARACI ÖNERİSİ

Ehliyeti yeni aldım 20 yaşındayım. Bu bütçelerde başımı ağrıtmayacak, alıp satması rahat, eli yüzü düzgün 99 sonrası araç öneriniz varsa bekliyorum. 130u geçmese daha iyi olur.
  12. orhaneneskaratas

150.000 TL Araba Tavsiyesi

3 ilan da çorum
  13. orhaneneskaratas

• Abdullah Hacıgül yeni araba aldı ! 🥰 Hayırlı olsun.

hayalimdeki araçlardan biri
Top Bottom