Neler Yeni

Araba boyası değer kaybı

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
Belkide pasta ile çıkardı, sizi koparacak :D 100k düşmez boş yapıyor. Maks düşeceği 5-10 bin. O da pasta ile çıktıysa o bile değil yani pasta parası verirsiniz o kadar. Yol verin gitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Denizgezen Daha iyi bilir
yarın bidaha görüşüp göreceğiz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
yarın bidaha görüşüp göreceğiz
Ne görüşeceksin ya, foto yok ortada. Adama diyeceksin ki tırnak geçiyor mu geçmiyor mu bakmadık bile. Ben nerden bilecem sen pasta cila ile çıkarmadın.
Ustalara sordum eksper tanıdıklara sordum lokal boya bile olsa bir çizik maks 5 düşürür, resmi duruyorsa o kadar bile düşürmez dedi de geç. Para istiyorsa gitsin şikayet etsin kendi uğraşıp dursun

Mert

80+ Silver
5 10 bin değer kaybıyla kaput boyalı araç satabileceğine inanan arkadaşları tebrik ediyorum. Güncel piyasada 100 değilse dahi en az 50 değer kaybına yol açar.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
595
İsim
Talha
Ne görüşeceksin ya, foto yok ortada. Adama diyeceksin ki tırnak geçiyor mu geçmiyor mu bakmadık bile. Ben nerden bilecem sen pasta cila ile çıkarmadın.
Ustalara sordum eksper tanıdıklara sordum lokal boya bile olsa bir çizik maks 5 düşürür, resmi duruyorsa o kadar bile düşürmez dedi de geç. Para istiyorsa gitsin şikayet etsin kendi uğraşıp dursun
teşekkür ederim

orhaneneskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Orhan Enes Karataş
1 lira bile verme. maks olacağı pastanın veya rötüşün parasını siz verirdiniz ama onun için de sizi beklememiş. benim arabamın şoför kapısını göçertmişler topla. bagajını çizmişler. mahalleye park ediyorsan katlanacaksın yapacak bir şey yok.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Hangi şehir bu arada?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,676
İsim
uwu
bizim caddy nin arkaya geçirmişlerdi biz sanayide babamın arkadaşı levyeyle düzeltti orjinal bagaz camını taktırdık arkada 2 /3 çizik gibi duruyordu arabanın fiyatı 1kuruş düşürmedi kağıtta ne yazıyor orjinal iş bitmiştir

yusuftheayay

80+ Bronze
Belkide pasta ile çıkardı, sizi koparacak :D 100k düşmez boş yapıyor. Maks düşeceği 5-10 bin. O da pasta ile çıktıysa o bile değil yani pasta parası verirsiniz o kadar. Yol verin gitsin

@Denizgezen Daha iyi bilir
Kanki ne 5-10 bini 1 milyonluk arabadan bahsediyon pazarlık payı zaten 50 k arabanın

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
bizim caddy nin arkaya geçirmişlerdi biz sanayide babamın arkadaşı levyeyle düzeltti orjinal bagaz camını taktırdık arkada 2 /3 çizik gibi duruyordu arabanın fiyatı 1kuruş düşürmedi kağıtta ne yazıyor orjinal iş bitmiştir
levye detayı güldürdü :D

çizikten dolayı değer falan düşmez ya. Fırsatçı türk milletinin saçmalıkları, kaput boyalı olsa ne olmasa ne. Avrupa da boyalı değişenli arabalar orjinalden daha pahalıya satılıyo :D

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,676
İsim
uwu
Kanki ne 5-10 bini 1 milyonluk arabadan bahsediyon pazarlık payı zaten 50 k arabanın
hocam hiç bir şey olmaz ince plastik alır metali çizmicek arabanın aynı renk boyayla güzelce geçince fark edilmiyor biz arkaya transitin geçirdiği arabayı orjinal diye sattık

şahin doğan

80+ Platinum
Boyutuna göre değişir ama 100K dan fazlada olabilir. 2023 model araçtan bahsediyoruz. Burada 5-10 bin diyenler mesajıma cevap vermesin kendi kendime gülüp geçerim :d

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Boyutuna göre değişir ama 100K dan fazlada olabilir. 2023 model araçtan bahsediyoruz. Burada 5-10 bin diyenler mesajıma cevap vermesin kendi kendime gülüp geçerim :d
Ben de sana gülüyorum. Tırnağı ile çizilcek boya mı var ? Adam foto çektirmeden gitmiş pasta attırmış boş yapıyorsunuz

Top Bottom