Kardeşim komşunun arabasının kaputunu tırnağı ile çizmiş mavi arabanın beyazına kadar biraz derin çizmiş. Arabanın değerinin 100k düşeceğini belirttiler ben buraya da sorayım değer kaybı nasıl olur ne yapmamız gerekir?
Levye ikonik duruyor. Babam kaportacı ben de mekanikte çalışıyorum.
Bir müşteri geldi işte böyle böyle konuştuk. Arabada belli başlı sorunlar var söyledi yapılacakları. Araç clio 2 faz 1
Kaputun ucuna oturmuşlar sokakta kaputun ucu ezilmiş. Ezilen yer armanın üstü orada destek yok. Babama götürdüm gösterdim. Kaputu açtı altına takoz koydu iki taraftan. Kaputun ortaya eliyle bir yapıştırdı sonra da defol git dedi. Dhjdkdkd yani hem yaptı hem de bana kızdı. Bu arada kaput çok güzel oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Açıkcası inandırıcı gelmedi. Arkadaş sizi koparmaya çalışıyor.
Tırnakla boyayı kaldıracak derecede kazıyabilende at tırnağı falan vardır. En fazla kılcal çizersin veya üstten hafif çizersin.
Türkiyede arabalar çok pahalı. Gitmiş boyatmış falan 100k düşmüş? 100k düşüren kim? Kaynak kim? Sabahtan akşama kadar aracın ilanlarına bakıp fiyat belirleme yapıyorsa bile 100k kim düşer. Ayrıca kim çizikten dolayı kaputu boyar?
Sırf değeri düşecek diye yanık boyayla kullanan , vuruk arabayı kullanan, çizik delik teşik arabayı kullanan insanlar tanıyorum.
Sadece fiyatı düşecek diye bunu yapıyorlar orjinalliği bozulacak diye ödleri kopuyor.
Arkadaş görmüş bakmış bunlar arabadan anlamıyor ben abartayım korkutayım diye söylemiş . Benim tahminim bu yönde
Resim iste , kanıt göstersin. Boyattığı faturayı göstersin.
Evet 100k iyi para ama emin ol kimse bir çizik için komple kaput boyatmaz. Boyattıysa da önceden söyleseymişte öyle yapsaymış işlemlerini .
Evet beyler herkesin iligisi için öncelikle teşekkür ederim. Bugün aracı servisine götürdük incelemeler yapıldı kontroller yapıldı kamera kayıtlarını inceledik bütün avukat tanıdıklarımızla ve teknik servis ile görüştük. Öncelikle Volkswagen teknik servisi araçta herhangi bir hasar oluşmadığını herhangi bir değer kaybı oluşturmadığını belirttiler, şu anda bilir kişi raporunu bekliyoruz masrafı neyse ödeyeceğiz. Kişi tamamen kendi kendi kendine gitmiş aracı tamamen boyatmış çıkarınıda bize kitleyecekti. Üstelik babamı Whatsapp üzerinden tehdit eder gibi mesajlar yazmış yok karısı hamileymiş borcu varmış az maaş alıyormuş falan filan. Üstüne aracın değer kaybının 100.000tl olduğunu ve ücretini tehdit eder gibi talep etmiş sonrasında babam kabul etmeyince 75.000tlye düşürmüş. Kısacası babam bu konulardan anlamadığı için kazıklamaya çalışmış biz bu işin üstüne gideceğiz şu anda rapor bekliyoruz. Tekrardan herkese teşekkür ederim esenlikler dilerim.
Evet beyler herkesin iligisi için öncelikle teşekkür ederim. Bu gün aracı servisine götürdük incelemeler yapıldı kontroller yapıldı kamera kayıtlarını inceledik bütün avukat tanıdıklarımızla ve teknik servis ile görüştük. Öncelikle Volkswagen teknik servisi araçta herhangi bir hasar oluşmadığını herhangi bir değer kaybı oluşturmadığını belirttiler, şu anda bilir kişi raporunu bekliyoruz masrafı neyse ödeyeceğiz. Kişi tamamen kendi kendi kendine gitmiş aracı tamamen boyatmış çıkarınıda bize kitleyecekti. Üstelik babamı Whatsapp üzerinden tehdit eder gibi mesajlar yazmış yok karısı hamileymiş borcu varmış az maaş alıyormuş falan filan. Üstüne aracın değer kaybının 100.000tl olduğunu ve ücretini tehdit eder gibi talep etmiş sonrasında babam kabul etmeyince 75.000tlye düşürmüş. Kısacası babam bu konulardan anlamadığı için kazıklamaya çalışmış biz bu işin üstüne gideceğiz şu anda rapor bekliyoruz. Tekrardan herkese teşekkür ederim esenlikler dilerim.
nerde o 100 bin tl değer kaybeder diyenler. tırnak çiziğinden dolayı adamın gidip kaputu boyatması tamamen adamın mallığı. Pasta cilayla o iş halledilirdi
nerde o 100 bin TL değer kaybeder diyenler. tırnak çiziğinden dolayı adamın gidip kaputu boyatması tamamen adamın mallığı. Pasta cilayla o iş halledilirdi
Evet beyler herkesin iligisi için öncelikle teşekkür ederim. Bu gün aracı servisine götürdük incelemeler yapıldı kontroller yapıldı kamera kayıtlarını inceledik bütün avukat tanıdıklarımızla ve teknik servis ile görüştük. Öncelikle Volkswagen teknik servisi araçta herhangi bir hasar oluşmadığını herhangi bir değer kaybı oluşturmadığını belirttiler, şu anda bilir kişi raporunu bekliyoruz masrafı neyse ödeyeceğiz. Kişi tamamen kendi kendi kendine gitmiş aracı tamamen boyatmış çıkarınıda bize kitleyecekti. Üstelik babamı Whatsapp üzerinden tehdit eder gibi mesajlar yazmış yok karısı hamileymiş borcu varmış az maaş alıyormuş falan filan. Üstüne aracın değer kaybının 100.000tl olduğunu ve ücretini tehdit eder gibi talep etmiş sonrasında babam kabul etmeyince 75.000tlye düşürmüş. Kısacası babam bu konulardan anlamadığı için kazıklamaya çalışmış biz bu işin üstüne gideceğiz şu anda rapor bekliyoruz. Tekrardan herkese teşekkür ederim esenlikler dilerim.
bence adamı en yakın trafik amirliğine şikayet edin. Ehliyeti varsa o ehliyeti taşıyabilmek için doktor raporuna ihtiyacı var, psikolojik problemleri olduğuna eminim. Ayrıca komşuna wp üzerinden papatya çayı içmesini tavsiye et.