Arama sonuçları: *

• Users: querencia
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

tanıdığım herkes buna biniyor internette de bi kac kez duydum. bundan saglami varsa tabi bakmak isterim hocam. pek aradigim bi ozellik yok fazla yakmasın, ara sıra arıza cıkarsada olur, güzel makyajli olsun yeter
  2. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

galiba uzun lafın kısası, biz efsane kasa corolladan devam.
  3. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

eyvallah hocam
  4. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

oncelikle gerekli olan calisip 400u bulmak eyw KWJDQOZJELFKZ
  5. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

500e cıkmak yakın zamanda zor hocam simdilik bi ies alalım sonrasını calısıp takas ederiz artık 1736932894 bakalim nasip hocam eyw oneri icin muhtrmelen 2. arabam bu olur
  6. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

bide ön çeker olmasa tadından yenmezdi
  7. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

anladım hocam kralsınız geçmiş olsun 1736619381 hocam tipi cok degisik bunun LADJALZJWLFLALZLRF 1736619426 bazen aklıma gelmiyor değil ama yagmur camurda acil gereksinimde malesef birini aramaya gitmemek icin araba almak istiyorum hocam eyw
  8. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

hocam 1.4 is gorurmu 1.6 gerekir mi. ici konforlumu genişmi. kronik hastalıgı falan varmıdır. zaten ogrenciyiz. garajdan sanayiden cikmayacaksa gerek yok. 1736589402 hocam 1.4 is gorurmu 1.6 gerekir mi. ici konforlumu genişmi. kronik hastalıgı falan varmıdır. zaten ogrenciyiz. garajdan...
  9. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

eyvallah hocam bencede hocam , yok öten difransiyele muz soktum, yok motor yagina karabiber serptim sacma sacma isler. iesten devam eyvallah
  10. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

bahsettiginiz corolla yanlis bilmiyorsam efsane kasa hocam. eger temizinden bulabilirsem onuda dusunuyorum. ozaman iesden devam 1736548532 eyvallah hocam
  11. Q

Slx mi İes mi Almalıyım

açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de...
  12. Q

Bu Gençler Neye Binsin

misyonlar ufak olunca cabuk gerceklesiyo ve haz artıyo, büyük olunca zaten başlamadan pes ediyorum. 3 5 misyonum var. zaten her canlı ölümü tadıcak. belki yakışıklı gireriz kabire
  13. Q

Bu Gençler Neye Binsin

yapacak bisey yok nesemizi kaybetmeden devam
  14. Q

Bu Gençler Neye Binsin

idare eder bi torosum var az çalışırım bide ipotek gösterip kredi cekeriim temizinden akar valla WLJFWOZJEPGOAOZKRLG 1736232798 evet tek sansim istanbulda yasamamam zaten, hayat kısmen ucuz , para harcayacak yer yok ve asosyalim zaten, sizin 4 5 paket sigara ucretiniz benim aylik kiram. o...
  15. Q

Bu Gençler Neye Binsin

eyvallah hocam
  16. Q

Bu Gençler Neye Binsin

hocam ben normal insanlardan biraz daha fazla seviyorum ve acil bi durumda hadi blabla firmasindan araba cagirayim diyemezsin taksi gelene kadar hasta olsa ölür zaten. illa gerekli yani ele muhtac etmeyecek kadar 1736200312 tabii ki öyle. şirket açmak biraz zor ve karmaşık. kripto hisse gibi...
  17. Q

Bu Gençler Neye Binsin

güle eğlene 2 3 sene daha geçireyim sonrası :) zaten
  18. Q

Bu Gençler Neye Binsin

hayat yinede güzel yaşamak zevkli bmw f90 m7 g kasaya binmeyiz tofaş slxe bineriz sorun degil de yinede insan deliriyor ufaktan
  19. Q

Bu Gençler Neye Binsin

keske hic gelmeyeydik 1736198726 düzelmesini bekliyoruz ama olmayacak, hele bu mevcut sistem ve kişiler, evet tüm kişiler ile olmayacak
  20. Q

Bu Gençler Neye Binsin

zor. cok zor kurt ayazı geçirir de o ayazında bişeyler geçirmesi lazım
Top Bottom