Neler Yeni

Slx mi İes mi Almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
anladım hocam kralsınız geçmiş olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tipi cok degisik bunun LADJALZJWLFLALZLRF

bazen aklıma gelmiyor değil ama yagmur camurda acil gereksinimde malesef birini aramaya gitmemek icin araba almak istiyorum hocam eyw
Slx ve iesleri hem sorunsuzluk hem performans olarak üzer

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de güzel hem biraz daha slxe bakılırsa biraz daha iyi gibi. ne yapmalıyım. yakıt tüketimi hemen hemen aynı mı. hangisi daha iyidir. kroniği motoru pası küfü saglamlıgı nasıldır
şu sıralar bakıyorumda audi a3 8p alına bilir bence 1.6 atmosferik hem güzel araba hemde audi yani manuel alırsan daha iyi olur 1.6 atmosferikte hem sağlam hemde lpg en iyi uyumlu motralrdan a3 de hemde parça sorunuda yaşamazsın vag grubunun bir çok arabasınnın parçası oluyor vw gende parça fln bulabiliyorsun ben 400-500 seviyelerinde a3 8p alırdım

açıkcası arabanın yapıldığı malzeme benim için pek önemli değil. öyle de böyle de 300 400binlik her araba ilk vuruşta 40 parça olucak neyse, bu ikilem beni çok arada bıraktı tofaşı severim sülalemden gelen bi sevgi. ama herkes ustalaştı artık cok dümenler dönüyo uzerinden, çok yakıyo. ies de güzel hem biraz daha slxe bakılırsa biraz daha iyi gibi. ne yapmalıyım. yakıt tüketimi hemen hemen aynı mı. hangisi daha iyidir. kroniği motoru pası küfü saglamlıgı nasıldır

bu araba bunu al bence hem güzel araba hemde civic ve slx gibi yalıtımsız deil evet motoru sesli ama bence slx ve civic düşünnen adam için problem deil bence hemde çarpışma da fln daha sağlamdır bu araba

Son düzenleme:

querencia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
klest
şu sıralar bakıyorumda audi a3 8p alına bilir bence 1.6 atmosferik hem güzel araba hemde audi yani manuel alırsan daha iyi olur 1.6 atmosferikte hem sağlam hemde lpg en iyi uyumlu motralrdan a3 de hemde parça sorunuda yaşamazsın vag grubunun bir çok arabasınnın parçası oluyor vw gende parça fln bulabiliyorsun ben 400-500 seviyelerinde a3 8p alırdım

bu araba bunu al bence hem güzel araba hemde civic ve slx gibi yalıtımsız deil evet motoru sesli ama bence slx ve civic düşünnen adam için problem deil bence hemde çarpışma da fln daha sağlamdır bu araba
500e cıkmak yakın zamanda zor hocam simdilik bi ies alalım sonrasını calısıp takas ederiz artık

bakalim nasip hocam eyw oneri icin muhtrmelen 2. arabam bu olur

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
500e cıkmak yakın zamanda zor hocam simdilik bi ies alalım sonrasını calısıp takas ederiz artık

bakalim nasip hocam eyw oneri icin muhtrmelen 2. arabam bu olur
hocam 400 e de bulunuyor bence bir bakı derim pazarlık fln da var sonuçta

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
300-400'lük araba 40 parça olacak diye bir şey yok. Bütçen o kadarsa o iki araçtan da uzak dur. Ford Focus gibi arabalar dolu var o paraya.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Corolla 1998 GLİ-Xei de alabilin.

bahsettiginiz corolla yanlis bilmiyorsam efsane kasa hocam. eger temizinden bulabilirsem onuda dusunuyorum. ozaman iesden devam
AE101 kasa ve öncesi corollalarda frenler çok zayıf. Arabalar hızlı ve hafif ama fren yok denecek kadar kötü. Zamanında 98 modelini sıfır alıp kullanmıştık, daha sonrasında farklı farklı dönemlerde farklı corollalarım oldu. Şu anda da 2024 model corollaya biniyorum. 2024 modelinde bile frenleri bir avrupa arabasına kıyasla daha zayıf hissettiriyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,790
İsim
Hacı
AE101 kasa ve öncesi corollalarda frenler çok zayıf. Arabalar hızlı ve hafif ama fren yok denecek kadar kötü. Zamanında 98 modelini sıfır alıp kullanmıştık, daha sonrasında farklı farklı dönemlerde farklı corollalarım oldu. Şu anda da 2024 model corollaya biniyorum. 2024 modelinde bile frenleri bir avrupa arabasına kıyasla daha zayıf hissettiriyor.
2000 öncesi hangi arabanın frenleri muhteşem ki o paraya?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
300-400'lük araba 40 parça olacak diye bir şey yok. Bütçen o kadarsa o iki araçtan da uzak dur. Ford Focus gibi arabalar dolu var o paraya.
fiestalarda çok iyi bence hem iyi duruyor hemde az yakıyor sağlamını bulmak lzm tabi yıpranmışsa üzer :d

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,451
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları