Arama sonuçları: *

• Users: tnccahmt
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

Yardım ARABA ALACAĞIM HANGİ EXPERTİZ FİRMASI GÜVENİLİR

tarcanlara götür
  2. T

Alınabilecek C Segment En İyi Araç Sıfır Hangisidir?

Seat ibiza fr tercih et bence. Vag üretimi parçaları da kaliteli
  3. T

Alınabilecek C Segment En İyi Araç Sıfır Hangisidir?

Hocam seat ibiza b segmenti bir araç ama gayet güzel 2021 makyajlı modeli var bende. Sıfır almıştım diğer modellere göre özellikleri çok fazla. Konforlu ve az yakıyor. Tercih edilebilir bir model. 1696313078 Ancak şu sıralar almanı tavsiye etmem. Firmalar yavaş yavaş kampanya ve indirim yapmaya...
  4. T

maks. 400k alınabilecek en güçlü hatchback

Araba bayileri fiyat indirimi yapıp kampanya yapmaya başlıyolar. Bu durum 2. el piyasasına da yansıycaktır. Biraz beklemekte fayda olacağını düşünüyorum.
  5. T

Yakın Zamanda Direksiyon sınavına gireceğim önerileri olan var mı?

Rica ederim. Umarım geçersin sınavı. Başarılar şimdiden :)
  6. T

valla ben 2016da aldım da tam hayırlamıyorum ya sabah 8di ya da 8buçuktu 1696106915 2. sıradaydım onu hatırlıyorum
  7. T

Kanka çevre yolundan giderken kırmızı ışıklara denk gelmiştik sınavım pazar günü sabahın köründe olduğu için bomboştu her yer bana durma geç demişlerdi ama ben durmuştum. Geçsem büyük ihtimal bırakıcaklardı beni sınavdan. Onların söylediklerini dinle ama kural dışı bir şey yapmanı isterlerse...
  8. T

Yardım VW POLO MU FİAT EGEA MI?

Hocam polo al geç wv olmasından dolayı satarken daha kolay satıcı bulursunuz ve biraz daha yüksek fiyata satabilirsiniz egeaya göre
  9. T

Yardım 700 BİN TL ARABA ÖNERİSİ

Seat ibiza al güzel araba
  10. T

Yardım Araba Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

https://www.seat.com.tr/firsatlar/fiyat-listesi/my-23/ibiza Hocam eğer ki bayilerde kalmışsa seat bakabilirsin aldım 2 senedir kullanıyorum gayet memnunum. En boş paketi bile dolu gibi. Lane asist bile var.
  11. T

Engelli rapor limiti aşılır mı?

Manuel hocam style paketi 1695425504 knka 2024ü bekle yeni senede limitleri artırıyorlar en azından araba fiyatları o limiti aşana kadar daha fazla seçeneğin olur
  12. T

Engelli rapor limiti aşılır mı?

ben engelli indirimiyle seat ibiza almıştım güzel araba
Top Bottom