Hocam seat ibiza b segmenti bir araç ama gayet güzel 2021 makyajlı modeli var bende. Sıfır almıştım diğer modellere göre özellikleri çok fazla. Konforlu ve az yakıyor. Tercih edilebilir bir model.Dostlar Günaydın,
Konu başlığında belirttiğim gibi hangi araba marka modellerine gitmek gerekir.
Skoda Scala, Seat Ibiza, Opel Astra olarak baktım ve arasında kaldım.
Bu 3 ü arasından Skoda scala. Ama scaladan vazgeçip Kia Cerato aldım hocam geçtiğimiz Aralık'ta iyi ki de öyle yapmışım. Size de fiyat olarak en iyi arabalardan tavsiye ederim
Söylediklerin arasında Astra k en donanımlı ve en dinamiği olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabii diğerlerine nazaran tutulmadı. Ibiza en çok tutulanı sanırım.
Astra k 1.4 t vs. Alırsan performans olarakta hepsinden iyidir.
Şöyle bir durum var bu marka model söylediklerimin en dolusuna bakıyorum. Benim gönlüm biraz Seat Ibiza FR biraz da Skoda Scalaya kayıyor. Acaba hangisine gitmek lazım Vw poloda iyi bir seçenek gibi duruyor.Hocam seat ibiza b segmenti bir araç ama gayet güzel 2021 makyajlı modeli var bende. Sıfır almıştım diğer modellere göre özellikleri çok fazla. Konforlu ve az yakıyor. Tercih edilebilir bir model.
Ancak şu sıralar almanı tavsiye etmem. Firmalar yavaş yavaş kampanya ve indirim yapmaya başladılar. Biraz beklemekte fayda olacağını düşünüyorum.
Seat ibiza fr tercih et bence. Vag üretimi parçaları da kaliteliŞöyle bir durum var bu marka model söylediklerimin en dolusuna bakıyorum. Benim gönlüm biraz Seat Ibiza FR biraz da Skoda Scalaya kayıyor. Acaba hangisine gitmek lazım Vw poloda iyi bir seçenek gibi duruyor.
Seat ibiza fr tercih et bence. Vag üretimi parçaları da kaliteli
Hocam Ibiza istediği kadar donanımlı olsun giriş seviyesi araba. Bence alınacak araba değil. Yüksek hızlarda yol tutuşu vs scalaya göre kötü. Scala ibizanin üstü sadece içinde ki donanıma takılma derim. Scala alınır ama onun yerine kesinlikle Kia Ceratoya bakmanı öneririm. YouTube dan izle zaten beğenirsin
Fiyat olarak kıyaslama yapıyorum az çok aynı fiyatlarda dediğim araçlarda. 1.5 premium olanı çok güzel gibibu arada nasıldır acaba? Sedan geniş daha hoşuma gitti..
Octavia da çok güzel araba. 1.5m alınacak en iyi arabalardan. Sedandan küçük araba almayın pişmanlık. Honda Civic te bakabilirisniz yeni kasalarindan. Ya da cherry 8 probu arada nasıldır acaba? Sedan geniş daha hoşuma gitti..
Fiyat olarak kıyaslama yapıyorum az çok aynı fiyatlarda dediğim araçlarda. 1.5 premium olanı çok güzel gibi
Ibiza Fr güzel seçenek 1.0 olanlar az yakar genel olarak motoru da güzel.Şöyle bir durum var bu marka model söylediklerimin en dolusuna bakıyorum. Benim gönlüm biraz Seat Ibiza FR biraz da Skoda Scalaya kayıyor. Acaba hangisine gitmek lazım Vw poloda iyi bir seçenek gibi duruyor.