Arama sonuçları: *

• Users: toltec6
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

ARABA ÖNERİSİ 1.450 1.500

Kafan çok karışık bence, tane tane gidelim. Dizel mi benzin mi elektrik mi? Otomatik şart mı manuel de olur mu? Alınca tahminen kaç sene bineceksin, yılda ortalama kaç km yaparsın? Şehir içi yoğunluklu mu şehirler arası yoğunluklu mu kullanılacak? Geniş ferah bir araç mı yoksa performanslı düşük...
  2. T

Honadnın 1.6 motoru neden daha ucuz

Aracın fiyatı iyi görünüyor bence uygun. 8 Mart'ta 1.310'la ilana girmişler, dün de 1.180'e fiyat düşürmüşler. https://gecmisi.com.tr/ üzerinden takip etmediğiniz araçların geçmiş fiyat değişimlerini görebilirsiniz, fikir sahibi olmayı sağlar. Çünkü bu araç 8 Mart'tan beri bu fiyatla duruyor...
  3. T

Honadnın 1.6 motoru neden daha ucuz

1.6 i-DTEC taş gibi bir motor, yakıtı çok iyi parçası da italyan dizel emsalleriyle aynı fiyatlar. Honda'yı oldum olası sevmem ama hakkını vermek lazım, dizel motoru gayet iyi. Kıyasladığınız araçlarla olan farklılıklardandır piyasasının düşük olması, ya da kilometreleri uçuk olan araçlara...
  4. T

İlk araba önerisi 350-400 bin

@tunahanselcuk61 Bravo etiketlemişsiniz yeni gördüm, Bravo ancak 370-380 bin TL'ye kadar ağır hasarsızsa alınır. Sizin attığınız araç piyasa parası, benim o araca vereceğim para 330bin o da kilometresi orijinalse. Ağır hasarlı araç size tavsiye etmem, kesinlikle yanlış anlamayın lafımı. Arabadan...
  5. T

İlk araba önerisi 350-400 bin

Arabadan çok anlamıyorsanız kaputu ve bir çamurluğu değişik araçtan uzak durun. Keyfi boyandığı iddia edilen araçtan uzak durun. Attığınız araç keyfi boyandığını iddia etmiş ama sağ iki kapısına baktığımda ne kadar macun yediğini görebiliyorum. O fiyat bandında Japon ya da Kore araçlar...
  6. T

145K KM'de Reno Kadjar alınır mı?

HR-V ikinci elde daha iyi, sorunsuzluk muhabbetinden dolayı Honda her türlü tutuyor piyasada. HR-V bence çok çirkin olmasına rağmen iyi sattı ve rağbet hala var. Ama HR-V Kadjar ayarında bir araç değil. Eğer boyutları bana yeterli gelir derseniz bir şey diyemem ama ufak bir araç bence. 1.5...
  7. T

145K KM'de Reno Kadjar alınır mı?

Kadjar Kadjar olduğu için alınmaz, çok zayıf bir ikinci el piyasası var. Bütçe yükselterek CRV 1.6 idtec (160hp 4x4 olacak 4x2 modeli hikaye) ya da Qashqai 1.6 dci (aynı araba sayılır ama piyasası var) tavsiye ederim. X-Trail de Kadjar ile aynı kaderi yaşıyor mesela, Qashqai'den daha dolu ve...
  8. T

200 bin km 1.4 TDI Polo alınır mı?

Manuelse alınır otomatikse şans işi. 1.4 tdi ömürlük bir motor. Turbosunun ötmediğinden, yağ doldurma kapağını açtığınızda altında beyaz köpükler olmadığından ve buhar üflemediğinden emin olun yeterli. Fabia 1.6 tdi modellerine de bakmanızı tavsiye ederim, daha çok kadınlara hitap ettiğinden...
  9. T

Mitsubishi Lancer Alınmalı Mı?

Arkadaşımda Astra 1.4t vardı opc jant opc bodykit biraz gösterişli bir araçtı onu önerecektim ama bütçe biraz kısıtlıymış. Fiat Bravo 1.6 mJet'lere göz gezdirebilirsiniz, ikinci eli zayıftır ama Lancer'a göre daha iyidir ve fiyatları gerçekten uygun.
  10. T

Bütçeniz nedir?
  11. T

Parça konusunda sıkıntısı yok, var diyen yalan söyler. Köpekbalığından önceki kasası cansız, çok yakıyor, tahta gibi bir araba. Köpekbalığı kasaya da 1.5 motoru için üç aşağı beş yukarı aynı şeyler söylenebilir. 1.6 invite modeline 1.5 sene, 1.5 inform modeline de 4 aya yakın bindim. İki araçta...
Geri