Arama sonuçları: *

• Users: ugur111
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ugur111

FİAT EGEA İÇİN GÜÇLÜ BİR ŞANZIMAN ÖNERİR MİSİNİZ

Kral başka alternatif projeler yokmuydu :) egeada güzel gerçi. teknikte pek bilgim yok malesef
  2. ugur111

En Çok İstediğiniz Arabanın Resmini Atın.

530i kral m5de gözümüz yok :D hayal değil hedef benimkisi
  3. ugur111

En Çok İstediğiniz Arabanın Resmini Atın.

Aşırı ütopik olmayan biraz para biriktirip bi böbregimide verdigim zaman alabilecegim bi araç :)
  4. ugur111

DA SIFIR ARAÇ ÖNERİYOR ( ALINDI KONU KİLİT )

Kardeşim sat discovery al hesabı sat 508 al tabi bütçen ne kadar bilemiyorum
  5. ugur111

100 BIN TL YE EN IYI ARABA

genelde 1.6 thplerin hepsi 2011 model 2 seneden bir şey olmaz ama boya km durumunu bilmiyorum 2 hafta önce 100 bin bandındaydı pazarlıkla alabileceginizi düşünüyorum
  6. ugur111

100 BIN TL YE EN IYI ARABA

Kral peugeot 508 allure paket 100bin bandında benzinli 1.6 performansı yüksek. Dengi passat ve mondeolarada bindik ama bu bi farklı gerçekten
  7. ugur111

Ehliyet Sınavı

Özgüvenini yüksek tut :) İyi kullanmasan bile adamlara iyi olduğun izlenimini verirsen ufak hatalarını görmezden geleceklerdir ben 12 yaşından itibaren altımda arabayla büyüdüm şahsi arabamla geziyordum,ehliyeti alırken 6 senelik tecrübem vardı adamlar bildiğimi bildiklerinden benimle değilde...
  8. ugur111

Toyota GR Yaris, 3 Farklı Model Seçeneğiyle Tanıtıldı

Çok hoş duruyor kasa
  9. ugur111

Ehliyet Sınavı

Şuan kullanmayı biliyormusun ? iyi veya kötü
  10. ugur111

peugeot 206 nasıl bir araba

bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum :)
  11. ugur111

2008 286 binde ford s-max alınır mı?

hayırlısı olsun kral :) focus iyidir
  12. ugur111

Fiat Egea Hatchback 1.6 Multijet Dizel otomatik (2016-2017) alınır mı?

Kardeşim sağlam expetrizden sonra alın bence. araba gerçekten sürmesi zevkli acayip atik 1.2 dizele sahiptim yakıt konusunda çok cimri ara hızlanmalar çok iyiydi. easynin biraz opsiyonlu paketini kullanmamdan ötürü sanırım teneke gibi pek özellik yoktur lakin motoru saat gibi çalışan bi araçtı :)
  13. ugur111

En çok Sevdiğiniz Japon arabalar

Japonları ayırt etmek güç lakin EVOX adamdır :)
  14. ugur111

2008 286 binde ford s-max alınır mı?

dizel bir araç için kilometresi çok yüksek dostum. s-max pek yaygın bir model olmadıgından anlayan usta bulma konusunda ve parça konusunda büyük sıkıntılar yaşayacagını düşünüyorum genede karar sizin :)
  15. ugur111

peugeot 206 nasıl bir araba

kardeşim güzel araba parçası ucuz tamiri kolay alım satımı hızlı. arkadaşların dediği gibi kronik arızaları var sanırsam 1 ay kadar kullanma durumumuz olmuştu segmentine göre konforlu ve atik bi araçtı
Top Bottom