Neler Yeni

Ehliyet Sınavı

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert İmizz
Merhaba,
18 yaşıma girmeme çok az bir zaman kaldı girdiğim gibi hemen bir kursa yazılıp ehliyetimi almak istiyorum arada bir sorulara bakıyorum yazılı sınavda zorlanacağımı düşünmüyorum ama direksiyon sınavında zorlanacağımı düşünüyorum, püf noktalar varmıdır, nelere dikkat etmeliyim? Beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim. 😊

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
geri geri L parkı yaparsan diğerlerini yaparsın :D

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Yazılı Sınavı Geçmek için Çaba Bile Göstermedim Çok Kolay Soruluyor.
Direksiyon Sınavında ise Dikkat Etmen Gereken Olaylar Şunlardır: Sinyallerin Şerit Takibi( Sollama Yapılabilir Yapılamaz) Ayna Kontrolleri Geçiş Önceliği Falan Bunlara Gerçekten Dikkat Ettin mi Direksiyon Sınavını Rahat Atlatırsın Tabi Parkı Falan Yaparsan Çok Kolaydır.

Sirwenshi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Alperen DEYNEKLİ
Kullanmayı biliyorum ama geri geri L yaparken takılabileceğimi düşünüyorum 😁
Hiç Yapamam Gibi vs Düşünme Gerçekten Orada ki En Kolay İş O Parkı Yapmak Sana Öğretecek Olan Kişi Gerçekten İyi Öğretmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mert İmizz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç Yapamam Gibi vs Düşünme Gerçekten Orada ki En Kolay İş O Parkı Yapmak Sana Öğretecek Olan Kişi Gerçekten İyi Öğretmeli.
Haklısın hocam, öğreten kişi baskıcı biri değilse öğrenemeyeceğimi veya yapamayacağımı düşünmemeye başladım. Teşekkürler 😁😊

ugur111

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
ugur tas
Özgüvenini yüksek tut :) İyi kullanmasan bile adamlara iyi olduğun izlenimini verirsen ufak hatalarını görmezden geleceklerdir ben 12 yaşından itibaren altımda arabayla büyüdüm şahsi arabamla geziyordum,ehliyeti alırken 6 senelik tecrübem vardı adamlar bildiğimi bildiklerinden benimle değilde akşamki beşiktaş galatasaray maçıyla ilgilenmişti. önemli olan tamamen özgüven

BMW_M4

80+ Bronze
babanın felan arabası varsa, mahallede iki tur atıp park etmeyi felan dene, yaparsın ama arabadan arabaya değişir, alacağın arabaya alışmak min 2 haftayı bulur.

Top Bottom