Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yardım Kaza yaptım, suçlu kim?

Çok sağolun hocam. Aracı ben kullanıyorum ancak babamın üstüne yani bi nevi şahsi aracım, adamdan numara vb aldım çaldırdım da ama engellerse falan artık bilmiyorum, zaten üst taraf önceden hasarlıydı altında bi göçük daha oluştu sadece, egzozdaki ufak yamukluk da bi çekiçle bile düzeltilebilir...
  2. xthepatates

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Motor kullanmak için gerekli hiçbirşeyi karşılamıyorlardı, önce bana ehliyetin de yok demi senin gibi şeyler söylediler sonra olduğunu belirtince bi anda yumuşadılar, telefon önemli bir telefondu o yüzden açmam gerekiyordu, motorda en önde oturan ama...
  3. xthepatates

merhaba, herkese iyi forumlar. Yaklaşık 1 saat önce bir kazaya karıştım. Sağa emniyet şeridine arabayı çekip dörtlüleri yakmıştım telefonla konuşuyordum ardından üzerinde 3 kişi olan bir motor geldi ve bana vurdu, motorcuların hiçbirinde kask ekipman yoktu, söylediklerine göre iki şerittede...
  4. xthepatates

Otobüs Arkadan Vurdu

Hocam siz haklısınız. Otobüsün siz dönerken size çarptığı aslında çok belli. Sinyalinizi de vermişsiniz. Otobüs duraklama yapmış. Muhtemelen aynasını kontrol etmeyip sadece soluna baktı ve siz dönerken dokundurdu. Burada korkulacak bişey yok kusur tamamen karşıda. (Ben de hafta sonu direksiyon...
  5. xthepatates

Yardım FORD Connect ses sistemi önerisi

Sağolun hocam. 180 km arka bagaj kaskodan boyalı değişen. Çamurluklarda ufak tefek kusurlar, sol arka stop çıtır hasarlı ve yine ufak tefek 2 adet gamze. Park sensörü, geri kamerası, multimedya, krom kit, torpido içi aux + usb. 460 a aldık. Enjektörlerde sorun çıktı 10k masraf ettik geri...
  6. xthepatates

Yardım FORD Connect ses sistemi önerisi

Merhaba. 3 gün önce ford connect 2012 silver 1.8 tdci satın aldım ve arabanın sadece sol ön ve sağ ön kapısında hoparlör var. Double teyp (multimedya) takılı. Fakat sağ taraftan daha az ses geliyor, genel olarak ses seviyesi ve kalitesi tatmin etmiyor. Ne yapmamı önerirsiniz?
  7. xthepatates

1M Aile Aracı Önerisi

1.6 egea cross. Aile arabası ve üzmez 1713729333 Eğerki dersen ben düz yolda 180 i geçmek istemiyorum 1.4 de güzeldir 1713729488 Arkadaş lpg taktırdı. Göstergede ortalama şehir içi 5-15 litre yakıyor 1.4
  8. xthepatates

Yardım Plaka sorgulamadım ama para kesilir mi?

Yanıtınız için teşekkür ederim. O sonradan düştü aklıma fakat para kestimi kesmedimi emin olamadım. Acaba yarın egm nin sitesinden yaparsam herhangi bir ücret vs talep eder mi?, bu konu hakkında bir bilginiz varmı?
  9. xthepatates

Yardım Plaka sorgulamadım ama para kesilir mi?

[çözüldü]
Top Bottom