Arama sonuçları: *

• Users: y.emre.
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. y.emre.

Yardım Otomatik araba önerisi hibrit veya benzin

Teşekkür ediyorum
  2. y.emre.

Ne önerirsiniz peki dediğiniz gibi almışken iyisini almak istiyor insan 1741532338 Çok teşekkür ederim bilgilendirme için şu aşamada bütün markaları değerlendiriyorum açıkcası ve baktıkça kafam karışıyor birinin motoru sağlam olsa içi dar veya özensiz oluyor cupra ve Kia bakmamıştık oralara...
  3. y.emre.

Çok teşekkür ederim ilginiz için ful elektrik istemiyorum ama hibrit seçeneklerini değerlendireceğim. Ayrıyetten mg ler hakkında bilginiz varmıdır acaba
  4. y.emre.

Genellikle kendim kullanicam SUV tarzı olursa daha iyi olur arada bir nadiren yeni öğrenen hanımefendi sürecek 1741470253 Memnunmusunuz acaba araştırmalarım da çok karşıma çıktı 1741470576 Aktif kullanıyormusunuz acaba
  5. y.emre.

Selam dostlar 2000000 yakın krediyle beraber bütçemiz var sıfır bir araç almayı düşünüyorum hibrit veya içten yanmalı şehir içi kullanılacak genellikle ama yılda bir kaç kez uzun yol yapma durumumuz oluyor bu fiyat bandında ne tür araçları önerirsiniz yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
  6. y.emre.

Öneri Şehir ve köyde kullanımlık araba önerisi

L200 cekiş ve sağlamlık bakımından güzel araba hocam yakıtı hakkında pek bilgim yok lakin sizi üzmez 1725445903 Ayriyeten Ford ringer de tavsiye edebilirim 2012 2010 model yakıtı biraz fazla lakin
  7. y.emre.

Dediğiniz gibide olabilir hocam gerçekten sağlam arabalar sizin taraflarda fındık cuvallarinı üste sele yaptırıp taşıyanları dahi görmüştüm
  8. y.emre.

Toros al hayatını yaşa hocam 😂
Top Bottom