Neler Yeni

Yardım Otomatik araba önerisi hibrit veya benzin

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Acar
Bütçe
20000000
Selam dostlar 2000000 yakın krediyle beraber bütçemiz var sıfır bir araç almayı düşünüyorum hibrit veya içten yanmalı şehir içi kullanılacak genellikle ama yılda bir kaç kez uzun yol yapma durumumuz oluyor bu fiyat bandında ne tür araçları önerirsiniz yardımlarınız için teşekkürler şimdiden

EfeAykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aykut
Hocam kaç kişi kullanacaksınız genellikle? Boyut olarak nasıl bir ihtiyacınız var ona göre önerelim.

xTURANN

80+ Silver
1.8 Corolla, 1.3 - 1.4 - 1.5m civarına var. Bi bakın isterseniz.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç kişi kullanacaksınız genellikle? Boyut olarak nasıl bir ihtiyacınız var ona göre önerelim.
Genellikle kendim kullanicam SUV tarzı olursa daha iyi olur arada bir nadiren yeni öğrenen hanımefendi sürecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Memnunmusunuz acaba araştırmalarım da çok karşıma çıktı

Aktif kullanıyormusunuz acaba

Son düzenleme:

EfeAykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aykut
Suv düşünüyorsanız e-3008 olabilir, yeni kasa hem daha hoş duruyor. Zaten kokpite söylenecek söz yok bence 10/10. İki paket var allure donanım bütçenize uyuyor bi bakın derim incelemelerine. Citroen (e)c4x ler beğenirseniz hem bütçenizi rahatlatır hem yakışıklı bir araba bence ve elektrikli. Renault düşünür müsünüz bilmem ama yeni Renault Dusterlara bakarsanız hem full donanım hali hem mild hybrid hem de 4x4 yine rahatça bütçeniz yetecektir. Son olarak ta kendi aracımı tavsiye etmezsem olmaz Cupra Leon, mild hybrid internetteki fiyata aldanmayın bazı bayiler aradığınızda vz-line için 2.000.000 teklif ediyordu en son. Şimdiden hayırlı olsun arabanız.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suv düşünüyorsanız e-3008 olabilir, yeni kasa hem daha hoş duruyor. Zaten kokpite söylenecek söz yok bence 10/10. İki paket var allure donanım bütçenize uyuyor bi bakın derim incelemelerine. Citroen (e)c4x ler beğenirseniz hem bütçenizi rahatlatır hem yakışıklı bir araba bence ve elektrikli. Renault düşünür müsünüz bilmem ama yeni Renault Dusterlara bakarsanız hem full donanım hali hem mild hybrid hem de 4x4 yine rahatça bütçeniz yetecektir. Son olarak ta kendi aracımı tavsiye etmezsem olmaz Cupra Leon, mild hybrid internetteki fiyata aldanmayın bazı bayiler aradığınızda vz-line için 2.000.000 teklif ediyordu en son. Şimdiden hayırlı olsun arabanız.
Çok teşekkür ederim ilginiz için ful elektrik istemiyorum ama hibrit seçeneklerini değerlendireceğim. Ayrıyetten mg ler hakkında bilginiz varmıdır acaba

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Ensar Polat
Çok teşekkür ederim ilginiz için ful elektrik istemiyorum ama hibrit seçeneklerini değerlendireceğim. Ayrıyetten mg ler hakkında bilginiz varmıdır acaba
Mg Chery falan almayın bu kadar para bağladıktan sonra

EfeAykut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Efe Aykut
Yani açıkçası mg düşünecekseniz mg4 ve zs önermem. Yeni hs ler tasarım ve donanım olarak gayet iyi tek donanım var fakat hibrit modelinin fiyat bilgisini göremedim sitelerinde neden bilmiyorum. Honda H-rv leri de öneririm bi bakın bence. Valla aklıma başka gelmedi şuanlık denk gelirse yazarım tekrar.

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yunus Emre Acar
Mg Chery falan almayın bu kadar para bağladıktan sonra
Ne önerirsiniz peki dediğiniz gibi almışken iyisini almak istiyor insan

Yani açıkçası mg düşünecekseniz mg4 ve zs önermem. Yeni hs ler tasarım ve donanım olarak gayet iyi tek donanım var fakat hibrit modelinin fiyat bilgisini göremedim sitelerinde neden bilmiyorum. Honda H-rv leri de öneririm bi bakın bence. Valla aklıma başka gelmedi şuanlık denk gelirse yazarım tekrar.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için şu aşamada bütün markaları değerlendiriyorum açıkcası ve baktıkça kafam karışıyor birinin motoru sağlam olsa içi dar veya özensiz oluyor cupra ve Kia bakmamıştık oralara bakacağım

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
864
İsim
Ensar Polat
Ne önerirsiniz peki dediğiniz gibi almışken iyisini almak istiyor insan

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için şu aşamada bütün markaları değerlendiriyorum açıkcası ve baktıkça kafam karışıyor birinin motoru sağlam olsa içi dar veya özensiz oluyor cupra ve Kia bakmamıştık oralara bakacağım
kodiaq bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,007
Üyeler
169,511
Son üye
OREM
Top Bottom