Arama sonuçları: *

1. Alihanyilmaz

Yardım BU KAZADA SUÇUM VAR MI POLİS MEMURU ARKADAŞLAR VAR MI?

Fil de geçebilir ama önemli olan geçebilmek değil. Trafik kuralları hakkında hiç bir bilgin yok gibi. Sen yine de trafiğe bir uğra. Bizim değerlendirmemizle yetinme.
  2. Alihanyilmaz

Video'nun başından sonuna kadar trafik kuralları ihlâl ediliyor. Trafik kuralları tüm araçlar için eşit geçerli. Arabalar için sollama yasağı olan yerde motorlara da sollama yasağı geçerli. Motor bir yada bir kaç yerde sağdan da geçmiş öndeki araçları. Bu video ile trafiğe suç duyurusunda...
  3. Alihanyilmaz

Suçlu burada sensin. Gerekli mesafeyi korumadan gittin tam arkasına sıfır yaklaştın durdun. Üstelik göremeyeceği bir açıya durdun. Her iki aynanın ve geri dönüp baksa da göremeyeceği bir nokta. (Kör nokta)
  4. Alihanyilmaz

Yardım Motor nasıl kullanılır

Scooter Bisiklete benzemez. Bisiklet fren yapınca kayarak durur. Biraz yalpalar. Scooter dengesi farklı olduğu için (denge yok) öne doğru takla atarsın. Dengeyi sağlayacak olan sensin.
  5. Alihanyilmaz

Trafik kazası gecirdim ne yapmalıyım

İyi bir Avukat tut, dava aç. Sen bunları dinleme.
  6. Alihanyilmaz

Motorsiklet benzin deposuna yabancı cisim düşmesi

Pipet'ten bir şey olmaz. Deponun içini görüyorsan Benzin'nin üstünde yüzüyor olur. Sakın Metal bir şey kullanma. Kıvılcım çıkarsa kötü olur. Odun şişlik çubuklar ile deneyebilirsin ama onları da düşürme. Benim aklıma bu geldi.
  7. Alihanyilmaz

Motosikleti geçici olarak nasıl trafikten düşürebilirim

Trafik polisine git ve trafikten çek. Pilakayı isteyebilirler. Sigorta primini bilemem.
  8. Alihanyilmaz

Yardım Motor biraz devir yükseltince cırcır sesi yapıyor

Kaç yıllık? Web sayfasında bir yerlerde belirtiliyor olmalı.
  9. Alihanyilmaz

Yeni Motor. Servise götür. Garanti meselesi nedeniyle.
  10. Alihanyilmaz

Bilya dağılmış olabilir.
  11. Alihanyilmaz

Motorun tekeri janttan çıktı

Bak aklıma gelmedi. Tekeri sök götür.
  12. Alihanyilmaz

Motorun tekeri janttan çıktı

İterek götür. Motor için yeterli basıncı pompalayamazsın. Veya benzin iztasyonuna git ve orada şişir. Kaç milibar gerektiğini önce motoruna göre internetten bak ve benzinlikteki hava basıncını ona göre ayarla. Ara sıra basıncı kontrol etmek gerekiyor. Çukurlarda ve hız engellerinde hava kaçıyor.
  13. Alihanyilmaz

Motosikletle 2 kişi gezme nasıl oluyor?

Uzun yola büyük Motor gerekir. Enduro Türkiye için en iyisi. Daha da iyisi motoru evde bırakmak.
  14. Alihanyilmaz

250sr enjeksiyon açmama sorunu

Enjektör iğnesi yanmış olabilir. O zaman yakıt alamıyor. Değişmesi gerekir.
  15. Alihanyilmaz

Beyaz duman sorununa çözüm

Sorunu tespit edebilen ustayı bulmuşsun. Şimdi sıra sorunu bir de çözebilen usta bulmakta.
  16. Alihanyilmaz

Beyaz duman sorununa çözüm

Sıvı soğutmalı mı?
  17. Alihanyilmaz

Kmsi ile oynanmış motosiklet

Expertizin görevi zaten ustaların hilelerini ortaya çıkarmak. Ona göre donanıma sahip. TÜV'de de baktırabilirsin. 1759658262 Motor yenilenmiş olabilir. O da ortaya çıkıyor. Her motorun bir seri numarası var.
  18. Alihanyilmaz

Yeni alınan motor basılmazsa sağır kalır mı?

Göstergeler Polis radarı kadar kesin göstermiyor genelde. Polis radarı bile doğru açıyı bulamayınca yanıltıyor. Uzun süre sabit ve düşük hızda kullanınca kurum bağlıyormuş. Günümüzde öyle bir şey olurmu bilemiyorum. Bunun için benzinin de kalitesiz olması gerekir.
  19. Alihanyilmaz

Motorumu parlatmaya korkuyorum ?

Cila boyayı güneşte solmaktan korur.
  20. Alihanyilmaz

Öneri 50SFC Karbüratörlü mü alayım enjeksiyonlu mu?

Ne sorunu çıkartacak. Fazla yakar sade.
Geri