Yardım BU KAZADA SUÇUM VAR MI POLİS MEMURU ARKADAŞLAR VAR MI?

millet motorculara önyargılı oldu artık. gopro takan sosyal medyaya video çıkarma pesinde. haklı bile olsan emin ol anlatamazsın.
Hiç sormayın hocam ya orası tek yön ve bende mecburi olan yöne gidiyorum park manevrası hariç tamamen kusurlu olan geri gelen kişidir, park manevrası yapan kişide tamamen etrafı gözetmeli kimseye zarar vermemelidir dörtlü yakması birşeyi değiştirmez hatta ben o adama tampon yapsam gene sonuç değişmez bendeki tali kusurdur %lik olarak 0veya 0a yakın kusur oranım vardır

KULAKLIK KULAKTA SOLA DÖN DEDİĞİ İÇİN SOLA BAKARKEN BEN VURDU BANA BAZI KİŞİLER ÖNÜNA BAKIP KAÇMALIYDIN SUÇ SENDE DEMİŞTE NE ALAKA ARKADAŞLAR 5 METREDEN FAZLA VAR ARAMIZDA GENİŞ AÇI DİYE ÖYLE GÖRÜNÜYOR ADAMDA DEĞİL Mİ SUÇ?
Instagram yorumları niye ciddiye alıyorsun birader ***** dolu dayı %100 hatalı bir de kaçmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dayı geri gelcekken arkasında durmuşsun görmemiş dörtlüleri de yanıyor hukuki tarafını bilmem yoldan geçen vatandaş gözüylen dayı masum diyorum. böyle kazalarda haklı haksız olmaz.
Geldi forumun akpli eniştesi aynı kafadasınız videodaki dayıyla, geri geri geliyorsa arkasındakini kontrol edecek uyaracak ben geri geri geliyorum herkese bol şans diye bir şey mi var

Video'nun başından sonuna kadar trafik kuralları ihlâl ediliyor. Trafik kuralları tüm araçlar için eşit geçerli. Arabalar için sollama yasağı olan yerde motorlara da sollama yasağı geçerli. Motor bir yada bir kaç yerde sağdan da geçmiş öndeki araçları. Bu video ile trafiğe suç duyurusunda bulunsa ehliyeti geri alınır.

Kör nokta olsa ortadan vururdu bana tam sağıma vurdu aynaya baksa aynada görebilir

Ki takip mesafesi trafik akışının yarısı kadardır adam durur vaziyette bende 3-4metre mesafe bırakmışım yönetmeliğe göre mesafe fazla bile
Video'da 3-4 metre mesafe göremedim ben. 4 metre bir küçük araba boyutu. Seninki en fazla 30-40 santim.

Video'nun başından sonuna kadar trafik kuralları ihlâl ediliyor. Trafik kuralları tüm araçlar için eşit geçerli. Arabalar için sollama yasağı olan yerde motorlara da sollama yasağı geçerli. Motor bir yada bir kaç yerde sağdan da geçmiş öndeki araçları. Bu video ile trafiğe suç duyurusunda bulunsa ehliyeti geri alınır.

Video'da 3-4 metre mesafe göremedim ben. 4 metre bir küçük araba boyutu. Seninki en fazla 30-40 santim.
Sağdan sollama dediğiniz yerden tır geçer

Instagram yorumları niye ciddiye alıyorsun birader ***** dolu dayı %100 hatalı bir de kaçmış

Geldi forumun akpli eniştesi aynı kafadasınız videodaki dayıyla, geri geri geliyorsa arkasındakini kontrol edecek uyaracak ben geri geri geliyorum herkese bol şans diye bir şey mi var
Hiç bu tarz araç kullandın mı? Dörtlüsü yakmış döneceği belli adamın ardına girmiş kör noktada durmuş. Motorcuyu arkasına gelirken görebilirmiydi hayır çünkü sağdan geliyor sürücü sol aynasını kontrol eder. durduğu yer de kör nokta. Ehliyetin var mı?

Hatalı sensin. Adam 4lüyü yakmış üzerine geri vites lambası da yanıyor, durmuş. Arkasındaki arabada durmuş sen arabanın kıçına giriyorsun hala. Bide 10k felan diyorsun baksan belki 1-2 çizik vardır :D Senin yerinde başkası olsa tamam abi der gider

Fil de geçebilir ama önemli olan geçebilmek değil. Trafik kuralları hakkında hiç bir bilgin yok gibi. Sen yine de trafiğe bir uğra. Bizim değerlendirmemizle yetinme.
Yunus polisleriyle görüştüm suçun yok ama uğraşmaya değmez

Dediler

Hatalı sensin. Adam 4lüyü yakmış üzerine geri vites lambası da yanıyor, durmuş. Arkasındaki arabada durmuş sen arabanın kıçına giriyorsun hala. Bide 10k felan diyorsun baksan belki 1-2 çizik vardır :D Senin yerinde başkası olsa tamam abi der gider
Bir gram birşeyden anladığınız yok anca konuşun polisle görüştüm suçu adama verdi ama uğraşmaya değmez çok uzun sürer dedi

Dediler

Bir gram birşeyden anladığınız yok anca konuşun polisle görüştüm suçu adama verdi ama uğraşmaya değmez çok uzun sürer dedi
Sorsaydın peki adamın hatası neymiş yolda geri geri gelmek mi? Yoksa seni geçiştirmek için mi öyle dedi :D

Dörtlü yakmış da ne için yaktığı belli değil. Dörtlü ben anarya geliyorum dikkatli olun lambası mı, değil. Orası da aracın kör noktası değil. Orası aracın kör noktası olsa kimse bu arabaları park edemez. Ben de caddy kullandım bu arabayı kullananın mallığı. Dörtlüyü yakmış ayak frende yarım saat geri vitese takamıyor arabayı. Geri vites flaşörleri yanmıyor. Motosikletle araba arasında 2-3 metre mesafe var. EŞŞŞŞEK olmak lazım oradan motosikleti görmeyip vurmak için.

Sorsaydın peki adamın hatası neymiş yolda geri geri gelmek mi? Yoksa seni geçiştirmek için mi öyle dedi :D
kaçma payın varmış ama yinede seninki tali kusur adamın suçu uğraşırsan alırsın ama gerek var mı tartışılır dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,225
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri