Arama sonuçları: *

1. Emre mete

motor ehliyeti alıcam fakat 8 çizemiyorum

kardeşim en kolay kısmı o aslında yarım debriyaj ha oda sorun diyorsan arada bir hafif hafif gaz verecen 8 i dar almaya çalışma acele de etme çizgi içerisinde alabildiğin kadar geniş yavaş yavaş al acelen yok zaten bakışını ayarla yarım debriyaj arada hafif gaz yeter 2 3 deneme de alışırsın
  2. Emre mete

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

evet var 4r ile arasında shifter renk ve yanlış hatırlamıyorsam disk farkı vardı
  3. Emre mete

1000cc motosiklet karşılaştırması

Benim de 1 de honda 1000rrr sp var sonra yeni kasa gxsr 1000 sonrası s1000 ve kawa arasında h2 yi saymıyorum tabi 💁😂💶
  4. Emre mete

A2 ehliyet almak istiyorum

ben 1 kere gittim gerek duymadım diye ama 1 2 hafta arası veriyorlar saat sınırı var min zaten alman gereken.
  5. Emre mete

mt 07 veriyorlar ölüm makinesi dikkatli olman lazım direk kafaya geçer ani gaz açışta
  6. Emre mete

tamam benim yıllardır b vardı a aldım şuan ki zamlarla 7.5k olmuştur min bende a2 de
  7. Emre mete

ben 4 ay önce b ehliyeti sahibi olarak a sınıfı aldım 7.5k ya izmir den sınavlar da eskiden 3 ay da bir olurdu şuan 1 ayda genelde oluyor daha sonra milli eğitimin onaylaması vs de 1 hafta sürebiliyor onu da hesaplarsan en erken 1 ay 2 hafta diye hesap edebilirsin benim tecrübelerime göre.
  8. Emre mete

Tvs raiderin arka frenin kampana olmasi problem mi

disk olmaması çok problem değil ama tabi ki disk olsa daha iyi ama motoru durduran aslında ön fren alışıp aşırı hız yapmazsan sorun olmaz.
  9. Emre mete

50 veya 125 cc motosiklet önerisi

scooter tarzı dersen fp olarak tvs jupiter 125 öneririm rks mondial a vs bulaşma derim vitesli istersen drift l belki o da mondial ama
  10. Emre mete

A1 Ehliyet İle MT-25 Kullanırsam Ne Olur?

bunu ehliyet yeterliliği gibi düşünmen bence. malum motorların fark edilme oranı bir hayli düşük sen çarpmasan bile biri sana çarpsa kaza yapsan sen haksız sayılıyorsun bilgin olsun.
Top Bottom