Neler Yeni

Tvs raiderin arka frenin kampana olmasi problem mi

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkaadaslar tvs raider 125 alacağım ancak arka fren kampana , a2 ehliyetim olmuş olsaydı tvs apache rtr200 alacaktik( yaş 18 )
Rtr200 de on arka disk +abs var
Arkadaslar a1 ehliyetlen sehir merkezine inmeden sürsem problem olur mu
Babam 2014 de sifir Yamaha ybr almıştı o zaman da arka fren kampanaydi ve kaza yaptı motor kazakladı..
Çok kararsızım arkadaslar

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Emre
disk olmaması çok problem değil ama tabi ki disk olsa daha iyi ama motoru durduran aslında ön fren alışıp aşırı hız yapmazsan sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
arka freni 4 parmak sıkmaya dikkat edersen ön fren ile iyi kombine edersen bir problem olmaz.

CoNKeR

80+ Bronze
arka freni 4 parmak sıkmaya dikkat edersen ön fren ile iyi kombine edersen bir problem olmaz.
Belirtilen motorlarda arka fren elde değil, ayakta. Vitesli motorlarda fren elde olmaz.
Arka fren, motoru durdurma ihtiyacının %20sini karşılar. %80'i asıl iş yapanı ön frendir. Bütün eğitmenler de aynısını söyler. Frene haşırt diye basarsan, disk fren de kilitler, kampana da. Kampana olması önceliğin olmasın, ama disk olaydı daha iyiydi tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Belirtilen motorlarda arka fren elde değil, ayakta. Vitesli motorlarda fren elde olmaz.
Arka fren, motoru durdurma ihtiyacının %20sini karşılar. %80'i asıl iş yapanı ön frendir. Bütün eğitmenler de aynısını söyler. Frene haşırt diye basarsan, disk fren de kilitler, kampana da. Kampana olması önceliğin olmasın, ama disk olaydı daha iyiydi tabi.
haklısınız. ben tvs ntorq ile karıştırmışım. iyi kombine etmekten kastım ön frene yardımcı olacak şekilde arka freni sıkmaktı zaten.

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düzeltme hero xpulse 200 abs motoru aldik

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
Arkaadaslar tvs raider 125 alacağım ancak arka fren kampana , a2 ehliyetim olmuş olsaydı tvs apache rtr200 alacaktik( yaş 18 )
Rtr200 de on arka disk +abs var
Arkadaslar a1 ehliyetlen sehir merkezine inmeden sürsem problem olur mu
Babam 2014 de sifir Yamaha ybr almıştı o zaman da arka fren kampanaydi ve kaza yaptı motor kazakladı..
Çok kararsızım arkadaslar
o motorlarda kombine fren sistemi var ise çok rahat edersin bende honda activa s 2019 model ve kanuni mati 125 2023 model motor vardı
benim 2 motorumdada kombine fren sistemi vardı fakat kanuni markada arka freni yüzde 50 sıksan bile yarı yarıya freni öne dağıtıyordu tam aksine önü sıksan arkaya iletiyordu ama honda da vardı kombine fren sistemi ama onun fren sistemi çok iyiydi ben hondaya binerken sadece ön fren kullanıyordum genellikle ama kanuniye binerken arkayı kullanıyordum sürekli ( bu iki motorda arka fren kombine ) sizin aldığınız motor nasıldır bilmem

Top Bottom