Arama sonuçları: *

1. Ensar

Apec PS5 İnceleme - A101'e Gelen Scooter

Newlight'ın sıfır fiyatı 65-75 bin lira. PS5 A101'de 40 bin liraya bulunabiliyor.
  2. Ensar

Apec PS5 İnceleme - A101'e Gelen Scooter

Herkese iyi forumlar. Bu konuda Apec PS5 scooter'ı inceleyeceğiz. Bu scooter, piyasada 125 cc hacminde sıfır bulabileceğiniz en uygun fiyatlı scooter'lardan biri. Motorda bazı problemler oldu ama çok büyük bir sorun olmadı. A101, bayilere göre biraz daha uyguna satıyor ama belgeleri çok geç...
  3. Ensar

(REHBER) KASK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ

Yazmayı unutmuşum, gözlük kullanıyorum; alacağım kaskın gözlükle kullanılabilir olması gerekiyor. Bir de bütçeyi arttırıp daha iyi bir kask alabilirim ama diğer ekipmanlara param kalmıyor. Sizce daha iyi bir kask alıp diğer ekipmanları sonra mı almalıyım?
  4. Ensar

@CoNKeR 3-4 bin lira civarında bir kask almayı düşünüyorum. HJC C10 mu Scorpion EXO 391 mi daha iyidir?
  5. Ensar

Hocam, düzgün paketlendiği takdirde bile alınmaz mı? Sonuçta kasklar motosiklet aksesuar mağazasınada kargo ile gidiyor.
  6. Ensar

🛵 Honda Activa 125'in Fiyatı Belli Oldu!

Yeni Honda Activa 125'in fiyatı 86.000 TL olacak. Siz ne düşünüyorsunuz? Umarım bayiler karaborsacılara vermez, ihtiyacı olanlar liste fiyatından alabilir.
  7. Ensar

Öneri 60.000 TL'ye Kadar Motor Önerisi

Dash 125 kullananlar iyi olduğunu söylüyor, benim bütçem yetse ben de alacaktım. 110'luk hakkında pek bilgim yok. Bu fiyatlara sıfır Çin markaları var. Ama bence Hero ve TVS gibi Hint markaları, Çinlilere göre biraz daha iyi. İkinci elde Honda'nın piyasası var, satmak istediğinizde diğerlerine...
  8. Ensar

Öneri 60.000 TL'ye Kadar Motor Önerisi

Hero Dash 125'te bakabilirsiniz. Bütçe artarsa sıfırı 70 bin lira, ikinci elde temiz bulunabilir. Bütçenizi artırabilirseniz, bugün yeni Honda Activa 125 tanıtılacak, 9 Eylül'de bayilerde olacak diye biliyorum. Tabii ki, bayiler galeri ve karaborsacılara satmazsa. Fiyatı belli değil ama 95 bin...
  9. Ensar

Güzel rehber olmuş, elinize sağlık. Ben de motosiklet ehliyeti aldıktan sonra kask alacağım.
  10. Ensar

40 bin liraya motosiklet önerisi

Hocam bakımlarını serviste mi yaptırıyorsunuz, servisten memnun musunuz?
  11. Ensar

Nasıl hocam memnun musunuz? RKS'nin parçası bulunmuyor diyorlar, parça sıkıntısı oluyor mu?
  12. Ensar

RKS genelde kimse önermiyor ama bakımlarını zamanında yaparsan iyi diyen de var. Bilemedim.
  13. Ensar

Hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi RKS genelde önerilmiyor. Bu fiyatlara ikinci el Honda Dio bulmak zor. Peki Honda'nın Spacy 110, Activa S gibi scooter modelleri nasıldır? 40 bin liraya ikinci el 60.000 kilometre civarında Honda'nın Spacy 110 gibi scooterları alınır mı?
  14. Ensar

Pulsar'lar güzel ama şu an scooter düşünüyorum. Hocam scooter önerisi istiyorum.
  15. Ensar

Hocam ilk başta elektrikli motosikletten bahsediyorsunuz sandım. 😃
  16. Ensar

Hocam scooter olursa daha iyi olur. Birkaç ay kuryelik yapmayı da düşünüyorum. Hocam birkaç ay kuryelik yapmayı düşünüyorum. Bir de ikinci elde benzinli elektrikliye göre bence daha kolay satılır. Yani elektrikli düşünmüyorum.
  17. Ensar

40 bin lira bütçeyle sıfır veya ikinci el scooter önerir misiniz?
  18. Ensar

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

35 bin lira bütçem var. Scooter almayı düşünüyorum. Bu fiyatlara alabileceğim ikinci el Honda ve SYM var. Bir de sıfır Kuba gibi markaların motorları var. Peki 5-10 yaşında olsa bile yine de Japon mu tercih edilmeli?
  19. Ensar

İkinci el Japon motosiklet mi, sıfır Çinli mi?

İkinci el Japon (Honda) marka motosiklet mi, sıfır Çinli (Kuba, RKS, Mondial) mi? Scooter almayı düşünüyorum.
  20. Ensar

10.000 TL'ye Motosiklet Tavsiyesi

Motor 2005 model benim yaşımda.. 😀 Bu kadar eski model motosiklet almak yerine mondial tarzı motosikletleri almak daha mantıklı geliyor.
Top Bottom