hocam illa scooter mı lazım? rks125r veya ikinci el benelli bn125 düşünür müsünüz?40 bin lira bütçeyle sıfır veya ikinci el scooter önerir misiniz?
bence o kadar çıkmaya gerek yok sizin ana ulaşım aracınız olmayacaksa . uzun süre hifree g1 kullandım memnundum baya çok kilolu değilim o yüzden sorun olmadı ama 350w üstü herhangi scooter bana sorun yaratmıyordu40 bin lira bütçeyle sıfır veya ikinci el scooter önerir misiniz?
Hocam scooter olursa daha iyi olur. Birkaç ay kuryelik yapmayı da düşünüyorum.hocam illa scooter mı lazım? rks125r veya ikinci el benelli bn125 düşünür müsünüz?
Hocam birkaç ay kuryelik yapmayı düşünüyorum. Bir de ikinci elde benzinli elektrikliye göre bence daha kolay satılır. Yani elektrikli düşünmüyorum.bence o kadar çıkmaya gerek yok sizin ana ulaşım aracınız olmayacaksa . uzun süre hifree g1 kullandım memnundum baya çok kilolu değilim o yüzden sorun olmadı ama 350w üstü herhangi scooter bana sorun yaratmıyordu
Hocam dik yokuşları kaç km hızla çıkıyordunuz?bence o kadar çıkmaya gerek yok sizin ana ulaşım aracınız olmayacaksa . uzun süre hifree g1 kullandım memnundum baya çok kilolu değilim o yüzden sorun olmadı ama 350w üstü herhangi scooter bana sorun yaratmıyordu
Scooter dediği o Scooter değilbence o kadar çıkmaya gerek yok sizin ana ulaşım aracınız olmayacaksa . uzun süre hifree g1 kullandım memnundum baya çok kilolu değilim o yüzden sorun olmadı ama 350w üstü herhangi scooter bana sorun yaratmıyordu
Hocam ilk başta elektrikli motosikletten bahsediyorsunuz sandım.bence o kadar çıkmaya gerek yok sizin ana ulaşım aracınız olmayacaksa . uzun süre hifree g1 kullandım memnundum baya çok kilolu değilim o yüzden sorun olmadı ama 350w üstü herhangi scooter bana sorun yaratmıyordu
Scooter dediği o Scooter değil
çok dikse 20 altına düştüğümü hatırlamıyorum batarya zayıfken çok nadir 15 civarına düştüğü oldu . bu yokuşlarda bazı arabalar 3. viteste çıkamıyordu öyle düşün ama cidden dik baya memnundumHocam dik yokuşları kaç km hızla çıkıyordunuz?
dershaneye git gel için kullaıncam
ben elektrikli scooter anladımHocam scooter olursa daha iyi olur. Birkaç ay kuryelik yapmayı da düşünüyorum.
Hocam birkaç ay kuryelik yapmayı düşünüyorum. Bir de ikinci elde benzinli elektrikliye göre bence daha kolay satılır. Yani elektrikli düşünmüyorum.
Hocam teşekkürler. Dediğiniz gibi RKS genelde önerilmiyor. Bu fiyatlara ikinci el Honda Dio bulmak zor.Arora Freedom 125 - Galerilerde 45 civarı
Arora Verano AR 50-9 - Galerilerde 40 civarı ama 50CC
RKS Wildcat 125 - 45/50 civarı, ama babam kurye ona kendim için sorduğumda kimsenin RKS önermediğini söyledi
RKS Newlight 125 Pro - Yine 50 civarlarında, yine RKS çok tercih edilmiyor
Honda Dio 125 - 2022/2021 modellerini biraz yüksek kilometreyse güzel fiyattan yakalayabilirsin
Yukarıda biri E-Scootere kaymış, ben de o konuda topluluk sahibiyim, o bütçeye çok bir şey yok ama yine de gezmelik arayan olursa diye;
Vsett 8+ LG Batarya - 44.000₺
Kaabo Wolf Warrior X - 56.900₺ (Çok önermem)
Hayırlı forumlar şimdiden iyi bayramlar