Arama sonuçları: *

1. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

ben 125cc naked olarak en iyi motor dedim zaten cb125r da şuanda ülkede üretilmediği için aktif üretilen duke125den daha kaliteli 0 motor bulunmaz diye düşünüyorum türkiyede 125cc naked olarak
  2. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

en kalitelisi ne diye sordum dostum merakımdan soruyorum
  3. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

en kalitelisi neymiş? yamaha honda düzgün 125cc mi üretiyor türkiyede
  4. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

ülkede artık üretilmediği için en yakın 2018 model bulunuyor ve düzgünleri 150binden başlıyor evet baya baya güzel bir motor fakat 6 yıllık 20 30 bin kilometrelerde ki bir motora o kadar para verilmesi çok mantıksız
  5. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

naked bencede daha iyi eğer para sorun değilse alabilirsin dikkatli kullandığın sürece sıkıntı olmaz 1708290875 o 2 zamanlı olanıydı artık üretilmiyor
  6. FronX

Ktm Duke 125 alınır mı?

eğer zenginsen alınır en kaliteli naked 125cc motor racing istersen suzuki gsx r 125 veya aprilia rs125 bakabilirsin
  7. FronX

125 CC Otomatik Motor önerisi?

125cc otomatik naked tarzı motor yok diye biliyorum ya manuel öğreneceksin ya da scooter alacaksın manuel öğrenirim dersen uygun fiyatli benelli 125s, bajaj pulsar ns125 bakabilirsin scooter olur dersen fiyat arttırıp pcx alabilrsin üzmez
  8. FronX

100K A1 Motor önerisi

honda diyede diğerleri varken mantıklı değil bu fiyata ns125 bence en mantıklısı cb125f hem teknolojik olarak hem tip olarak eskide kaldı motorda ABS de yok kampana fren kullanıyor tipi de güzel değil zaten şimdi düşününce hiç alınmaz o paraya aslında
  9. FronX

100K A1 Motor önerisi

bajaj pulsar ns125, benelli 125s düşünebilirsin
  10. FronX

🛵 Honda Activa 125'in Fiyatı Belli Oldu!

şu ekonomiye göre fena değil fiyatı eğer karaborsaya düşerse alınmaz
Top Bottom