Arama sonuçları: *

1. Jpester

80-85k arası scooter motorsiklet önerisi

tamamdır hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler düşünücem biraz
  2. Jpester

hocam nmax ve xmax kullandım nmax konforuna diyecek kelime yok zaten gayet güzel motor ama 2. el fiyatları bile çok uçmuş 1682590008 arora markasında çok güven vermiyor hocam bilemedim ya
  3. Jpester

km bir motora göre çok değil mi hocam yoksa ideal mi 1682576135 https://www.rksmotor.com.tr/model/freccia-150.html bu nasıl hocam alınır mı?
  4. Jpester

125 ile 150 arasında çok fark varmı
  5. Jpester

arkadaşler başlıktada dediğim gibi bu fiyat aralığında motorsiklet önerebilecek var mı?
  6. Jpester

Öneri 125 CC Sıfır Motosiklet Önerisi

hocam ben motora bişey demiyorum iyidir kötüdür sadece bilgilendireyim dedim araştırırken fazlası ile bu konu hakkında şikayet gördüm o yüzden söylüyorum 1680876031 motor iyi olabilir ama firması arkasında durmuyormuş yani.
  7. Jpester

Öneri 125 CC Sıfır Motosiklet Önerisi

hocam bu motorun arkasında durmuyolar ya kronik sorunu falan oldumu yada bir sıkıntısı firma motorun arkasında durmuyor bir çok şikayet var rks modelinde bu yüzden yinede siz bilirsiniz
  8. Jpester

A2 EHLIYET SINAV TARIHLERI

hocam bu girdiğiniz sürücü kursuna göre değişiyor yani onlardan başka kimse bu soruya net bir cevap veremez
  9. Jpester

20-25k arası motorsiklet

Hocam kurye tarzı motor olsun zaten mahallede gezmek için alıyorum bu bütçeye kaç cc oluyorsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Top Bottom