150 daha seri ama yeni kasası yok125 ile 150 arasında çok fark varmı
km bir motora göre çok değil mi hocam yoksa ideal mi150 daha seri ama yeni kasası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.rksmotor.com.tr/model/freccia-150.html150 daha seri ama yeni kasası yok
modeline göre bi tık fazla kilometresi sorun yaratmaz amakm bir motora göre çok değil mi hocam yoksa ideal mi
sıfır motor sonucta iyidir. honda da ki kaliteyi bulamazsın yerinde olsam pcx bakarım kendimde 150 lik olanı kullaniyorum 8 senedir bende hic bir sorununu gormedim tas gibi motorhttps://www.rksmotor.com.tr/model/freccia-150.html
bu nasıl hocam alınır mı?
hocam nmax ve xmax kullandım nmax konforuna diyecek kelime yok zaten gayet güzel motor ama 2. el fiyatları bile çok uçmuşo fiyata en iyisi pcx biraz daha verebilirsen nmax 155 alabilirsin.
arora markasında çok güven vermiyor hocam bilemedim yahocam daha uygun fiyat ama ben olsam bunu alırdım motor pcxle birebir aynı bi usta pcx parçaları takıyodu hatta. incelemelere bakın derim. üste kalan paraya lastik takımı alırsınız aksesuar alırsınız
Arora Motosiklet - Türkiye'nin Motosiklet Üreticisi
www.arora.com.tr
hocam motor aynı pcx siz bilirsiniz bence değerlendirilir ekranına telefon yansıtılıyor falan mükemmel özellikleri var ayrıca nmaxtan çalmışlar konforda rahattır. baktığınız rks de aynı fabrikadan çıkıyor başka marka basıyolar üstüne hepsi çin çıkışı sonuçta. küba rks arora falan hepsi aynı fabrikadan çıkıyo marka basıyolar.hocam nmax ve xmax kullandım nmax konforuna diyecek kelime yok zaten gayet güzel motor ama 2. el fiyatları bile çok uçmuş
arora markasında çok güven vermiyor hocam bilemedim ya
tamamdır hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler düşünücem birazhocam motor aynı pcx siz bilirsiniz bence değerlendirilir ekranına telefon yansıtılıyor falan mükemmel özellikleri var ayrıca nmaxtan çalmışlar konforda rahattır. baktığınız rks de aynı fabrikadan çıkıyor başka marka basıyolar üstüne hepsi çin çıkışı sonuçta. küba rks arora falan hepsi aynı fabrikadan çıkıyo marka basıyolar.
rica ederim. şimdiden hayırlı olsun.tamamdır hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler düşünücem biraz