Arama sonuçları: *

1. Kyles

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Pardon düzenledim, 1736186761 1.5k daha bütcenizi çıkarabilirseniz size Ls2 challanger öneririm. Fp olarak baya güzel bi kask, koruma seviyesi bu bütcede güzel, vizör görüş acı ve kalitesi güzel, yazları için havalandırması cok güzel, hafif bi kask Eksi yanı yüksek hızlarda rüzgar vızıltısını...
  2. Kyles

LS2 Rapid 2 Alınır mı?

Exo 491 eski kaskım baya kullandım suan artcı kaskım olarak duruyor ortalama korumaya sahip ve bu bütçede günlük şehir içinde kullanabiliceğin en rahat kask diyebilirim diger kasklara göre aşırı rahat ve rüzgar vızıltısını iyi kesen bi kask
  3. Kyles

Yazlık Motosiklet mont önerisi

Hocam oyle olmuyor ama 150 euro üstüne asırı faiz koyuyolar mesela ben 2.linkimde attıgım furygen mont fc motoda kargo ücretiyle 5100tl geliliyor,122 euro falan denk geliyo+ olarak %18 puldur vergidir ücret geliyor 6200 denk geliyor. Sitede zaten 7140 tl satılıyo riske girmeye gerek var mı...
  4. Kyles

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

Grenaj kısımları plastik kaza anında cabuk kırılabiliyor pulsarların ama yedek parcalarıda aşırı uygun
  5. Kyles

250cc Motor önerisi ve alınırken nelere dikkat edilmeli sizce

Dominar 250d alabilirsin boyuna sırıtmaz bende 1.84 76 kiloyum dominar 250d kullanıyorum sırıtmıyor motor. Çin malına yönelmeni tavsiye etmem sacma sapan sorunlardan servislerden cıkmazsın ve uma servisleride cok kötü ve ilgisizler. Ilk motorun olucak n250 veya ns200 öneririm
  6. Kyles

Yazlık Motosiklet mont önerisi

Merhaba arkadaslar, Motosikletim icin yazlık mont bakıyorum Motorum dominar 250 Bütcem 10000 Aklımda mont olarak , clover netstyle 2 https://www.motomax.com.tr/clover-netstyle-2-korumali-yazlik-motosiklet-montu-acik-gri-/-siyah Furygen atom vented pro var...
  7. Kyles

125cc Motor önerileri 0

Uygun motor arıyorsan drift l öneririm kronik sorunu var evet ama 1500-2000km atlattıktan sonra motor kendine geliyor devir göstergesi ve aku sorunu yasadım bende ilk 1000km de garantiden düzelttim suan 3000kmde memnunum sadece 125cc hızı kesmediği için 250cc yükseltmeyi düsünüyorum o kadar Ve...
  8. Kyles

Mondial drift l 125 alacağım fakat bir sorum var

70000bin tl den satıyolar diye biliyorum ben %7 faizle 10 taksit yaptırmıstım bi arayıp sor
  9. Kyles

65k butce ile motor onerisi

70-75 bin civarına cıkarsan 2.el rks tnt202 veya arora ars 200 öneririm. Yoksa drift l iyidir bende aldım 500km de aküsü sorunlu cıktı 3-4 saatte yeni akü taktılar garantiden. Onun harici memnunum baska bi sorunuda yok. Rks 125r veya tnt125 almanı önermem hem görünüş acısından hemde sürüş...
  10. Kyles

2000-3000tl Motorsiklet kask önerisi

Hocam sizde scorpion kaskı takıyosunuz sanırım, exo 391 sizce orta segment bi kask mı? Ileride degistirmeme gerek var mıdır sizce
  11. Kyles

4000tl bandında scorpion exo 391 aldım yinede önerin için teşekkür ederim
  12. Kyles

Merhaba arkadaşlar, Dün mondial drift L 125cbs satın aldım bu aksam evime gelicek. Sizlerden güzel görünüşlü ve sağlam kask önerisi istiyorum aklımda LS2 kasklar var ama bide foruma sorayım dedim. Ayrıca mondial drift L 125 için hertürlü aksesuar önerilerine açığım özellikle koruma demiri veya...
  13. Kyles

Yardım Benelli 125-S Alınır mı?

şahsen üzerine binip tecrübe etmedim ama arkadaşımda vardı ve kaliteli bi motora binme hissiyatı verdiğini söyledi, görünüşüde gerçekten kaliteli. parçaları pahalı olabilir. çok güzel bi motor bende almayı düşünüyorum, tecrübemde var ama parçaları uygun olsun diye bu fiyat bandında parçaları...
  14. Kyles

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

hocam zaten ilk motor olarak bu yazdıklarını düşünmüyorsun heralde? ayağın vitese alışıksa 1 haftaya sana sorun yapmaz zateb
  15. Kyles

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

hocam o fiyata dominar 250 şiddetle tavsiye ederim biraz ağır motor ama çok sağlam
  16. Kyles

Mondial 125 drift bana göre bir motor mu?

arkadaşım drif l 125 kullanıyor memnun, benzin göstergesi sadece kronik sorunlu onun harici güzel motor ama 2.el satısı güzel degil gibi. bütcen varsa mt125, cbr125 almanı tavsiye ederim boy konusuna gelince sorun cıkarabilir garanti olsun diyorsan yuki funrider tarzı crusader motorlara bakabilirsin
  17. Kyles

Mondial drift 125 l almayı düşünüyorum tavsiye

Benim arkadaşım kullanıyordu 185 boyu vardı memnundu ama bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir gibi
Top Bottom