Yamaha ybr alın ya da bulabilirseniz cbf 150arkadaşlar bütcem 45bin TL a2 ehliyete yazıldım aklımda mondial drift l 125 var vitesli motor kullanmaya yeni başladım daha önce scoter kullanyırodum önerir misiniz ayaklarım yere değer mi boyum 162 filan ayakkabı ile 165 deyin siz ona
Boy için bayide dene bütçen varsa al kimseyi dinleyip 2. ele yönelme bu piyasada ybr miş oymuş buymuş gerek yok sıfır motosiklet garantili al bin milletin 80 90 k km 8 9 senelik motorlarına 40 50 k bağlanmaz ne işlem gördüğü bile belirsiz. Arkadaşlarımın cogunda var birkaç sıkıntısı olabiliyor geneli memnunarkadaşlar bütcem 45bin TL a2 ehliyete yazıldım aklımda mondial drift l 125 var vitesli motor kullanmaya yeni başladım daha önce scoter kullanyırodum önerir misiniz ayaklarım yere değer mi boyum 162 filan ayakkabı ile 165 deyin siz ona
Yaş 17 boyum da 170 falan drift l kullanıcısıyım. Siyah renk kullanıyorum memnunum. Alırsanız sizde siyah alın bence.Genelde 1 ayağım yerde tam oluyor diğer ayağımda frende ya da tam tersi biri viteste biri yerde oluyor. Boyunuz için ideal motor. 2 ayağımı da rahatça yere koyabiliyorum. 125cc motor olarak sıfır fiyatı piyasaya göre iyi.Şehir içinde vs fazla hızlanma olmadığı için gayet yeterli.Ben en son 95 civarı gördüm önüm açık olsa 100 zorlardım.Zaten normalde de 110 a kadar çıkabiliyor yolun durumuna bağlı biraz zorlamayla.Bence bütçeniz varken alınız.Yazın bu fiyatlarda da olmayabilir şişirebilirler fiyatını baya bi satılıyor çünkü.arkadaşlar bütcem 45bin TL a2 ehliyete yazıldım aklımda mondial drift l 125 var vitesli motor kullanmaya yeni başladım daha önce scoter kullanyırodum önerir misiniz ayaklarım yere değer mi boyum 162 filan ayakkabı ile 165 deyin siz ona
Hocam ikinci el benelli bn125 bakinarkadaşlar bütcem 45bin TL a2 ehliyete yazıldım aklımda mondial drift l 125 var vitesli motor kullanmaya yeni başladım daha önce scoter kullanyırodum önerir misiniz ayaklarım yere değer mi boyum 162 filan ayakkabı ile 165 deyin siz ona
valla bulunudgum yerde hiç satan yok bayilere sorucam birazdan getirme durumları varsa getirtcem yoksa 60 km mesafede sıfır 39bin e satan bi bayi var ordan alıcam da bakımları bulundugum yerde yetkili mondial bayisinde yaptırabilir miyim ya da kendim yapabilir miyim bi sıkıntı olur muYaş 17 boyum da 170 falan drift l kullanıcısıyım. Siyah renk kullanıyorum memnunum. Alırsanız sizde siyah alın bence.Genelde 1 ayağım yerde tam oluyor diğer ayağımda frende ya da tam tersi biri viteste biri yerde oluyor. Boyunuz için ideal motor. 2 ayağımı da rahatça yere koyabiliyorum. 125cc motor olarak sıfır fiyatı piyasaya göre iyi.Şehir içinde vs fazla hızlanma olmadığı için gayet yeterli.Ben en son 95 civarı gördüm önüm açık olsa 100 zorlardım.Zaten normalde de 110 a kadar çıkabiliyor yolun durumuna bağlı biraz zorlamayla.Bence bütçeniz varken alınız.Yazın bu fiyatlarda da olmayabilir şişirebilirler fiyatını baya bi satılıyor çünkü.
o motorda hoşuma gidiyor ama 0 alasım geliyor ilk motorumuHocam ikinci el benelli bn125 bakin
Hocam drift l almaktan iyidir bevalla bulunudgum yerde hiç satan yok bayilere sorucam birazdan getirme durumları varsa getirtcem yoksa 60 km mesafede sıfır 39bin e satan bi bayi var ordan alıcam da bakımları bulundugum yerde yetkili mondial bayisinde yaptırabilir miyim ya da kendim yapabilir miyim bi sıkıntı olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
o motorda hoşuma gidiyor ama 0 alasım geliyor ilk motorumu
39 a sıfır çoğu bayide bulunmuyordu bence gidip alabilirsen al.Tüm mondial servisleri bakıyor diye biliyorum sıkıntı çıkmaz sanırım.valla bulunudgum yerde hiç satan yok bayilere sorucam birazdan getirme durumları varsa getirtcem yoksa 60 km mesafede sıfır 39bin e satan bi bayi var ordan alıcam da bakımları bulundugum yerde yetkili mondial bayisinde yaptırabilir miyim ya da kendim yapabilir miyim bi sıkıntı olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
o motorda hoşuma gidiyor ama 0 alasım geliyor ilk motorumu
knk bu fiyatlara malesef düşük km istediğim tarzda motor yok bütçeyi en azından 70-80 e çıkarmak gerekiyor zaten ileride değiştiricem vitesliye yeni başlıyorum da hem ayağımı yerden kessin hem de deneyim kazanayımBenim arkadaşım kullanıyordu 185 boyu vardı memnundu ama bu fiyatlara daha iyisi bulunabilir gibi