Mondial Drift L 125 CBS alınır mı? ?

Reaksiyon skoru
69
Arkadaşlar A1 Ehliyeti aldım motor arıyorum. drift minörler'e baktım ama hiç hoşuma gitmedi Drift L çok hoşuma gitti 19-22 bin tl arası piyasası var alınır mı? ? Yada mondial süperboy 100 i nasıldır ?

Arkadaşlar A1 Ehliyeti aldım motor arıyorum. drift minörler'e baktım ama hiç hoşuma gitmedi Drift L çok hoşuma gitti 19-22 bin TL arası piyasası var alınır mı? ? Yada mondial süperboy 100 i nasıldır ?
Eğer tecrüben yoksa scooter ile başla mümkünse 100 cc olsun çünkü 50 lik alırsan başına il alırsın vitesli ile başlayan arkadaşlarım şuan yoğun bakımda

Arkadaşlar A1 Ehliyeti aldım motor arıyorum. drift minörler'e baktım ama hiç hoşuma gitmedi Drift L çok hoşuma gitti 19-22 bin TL arası piyasası var alınır mı? ? Yada mondial süperboy 100 i nasıldır ?
Çin malı motora hayatta 19-22 vermezdim hocam.
100i ye gelecek olursak 3 ay önce kuzenim kırmızısını 0km 12k ya aldı.
2-3 hafta önce yok oyu bozuldu yok buyu bozuldu yok marş motoru bozuldu ıvırı bozuldu zıvırı arıza verdi dedi ve sattı.
Şahsen 100i almazdım.

yeni başlıyorsan ikinci el drift tarzı bişey alabilirsin çünkü satması da kolay öğrenmiş olursun

Eğer tecrüben yoksa scooter ile başla mümkünse 100 cc olsun çünkü 50 lik alırsan başına il alırsın vitesli ile başlayan arkadaşlarım şuan yoğun bakımda
DEMEKKİ arkadaslarin beceriksiz benim kuzenim r25 ile başladı a2 alıp direk 2 senedir kullanıyor 1 kez bile kaza yapmadi

DEMEKKİ arkadaslarin beceriksiz benim kuzenim r25 ile başladı a2 alıp direk 2 senedir kullanıyor 1 kez bile kaza yapmadi
İşini şansa bırakmayacaksın scooter ile başlanmalı eğer hiç bilmiyorsa

Scooter ile başlarsa ilerde vitesliye geçince afallar bizzat kendim yaşadım bu durumu scooter aldıktan sonra ordan devam edilmeyi vitesliye geçince yapamion ya vitesli başlarsın yada vitessiz

Böyle bir şey yok. 12 senedir motor kullanıyorum, motora scooter ile başlanır diye bir şey ilk defa bu arkadaşlardan görüyorum. Motora küçük cc ile başlanır evet ama scooter olması şart değil. Hatta vitesli motorla başlamak daha da mantıklı. Vites kontrolü geçişi debriyajı derken daha fazla hakim oluyorsun motora.

Ben de şu mantıktayım, bu paralara (19-22k) sıfır bu motorları alacağıma, 30-40 bindeki CBF 150 'lerden alırdım

Böyle bir şey yok. 12 senedir motor kullanıyorum, motora scooter ile başlanır diye bir şey ilk defa bu arkadaşlardan görüyorum. Motora küçük cc ile başlanır evet ama scooter olması şart değil. Hatta vitesli motorla başlamak daha da mantıklı. Vites kontrolü geçişi debriyajı derken daha fazla hakim oluyorsun motora.

Ben de şu mantıktayım, bu paralara (19-22k) sıfır bu motorları alacağıma, 30-40 bindeki CBF 150 'lerden alırdım
Evet doğru dediklerin ama çevremdeki çoğu insan scooterla veya cup motorla başlatıyorlar cbf 150 ye ehliyet yetmeye bilir A1 varsa

Evet, ehliyet durumunu düşünmemiştim. Ama şunu bilir şunu söylerim, Japon'dan (veya para çoksa İtalyan'dan) şaşmayacaksın.
Honda'nın CB 125 Ace veya Yamaha YBR 125 öneririm. 30-40 binde olsun, bakımları zamanında yapılmış olsun ama Japon olsun

Aldınız mı acaba motor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,641
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri