Arama sonuçları: *

1. LothbLoki

Yardım Ls2 rapid 2 kafama zor giriyor

Ortada tartışma yok argo da yok en azından benim açımdan. O mesajı yazarken birinin böyle tepki vereceğini önceden düşünerek aynı kaskı kullandığımı söylemiştim ama umursanmamış, neyse umarım güzel bir kask alırsın sorunsuz kullanırsın.
  2. LothbLoki

Dost, bunu birinin söyleyeceğini bildiğim için aynı kaskı kullandığımı ekledim zaten, yazdıklarının farkındayım. Kaza durumunda daha koruyucu bir kask alması yönünde yazmıştım onu.
  3. LothbLoki

En kısa zamanda daha sağlam bir kask almanı öneririm çünkü kaskın içindeki kumaşları çıkarttığın zaman yoğurt kovasından hallice kalıyor. Kaza yapmadığın sürece iyi bir kask. Şimdi bana hayır kardeşim hatalısın diyecek olan olursa şunu söyleyeyim beyler ben de bu kaskı kullanıyorum, motoru...
  4. LothbLoki

Çene altında bağladığın emniyet kemerinin kulakçıklarını sağa ve sola doğru gerdirerek kafana geçirirsen sorunsuz şekilde giyersin tabii uygun olan bedeni aldıysan.
  5. LothbLoki

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

Motor yapılmadı tarzı bir şeyler söylerse oldu o zaman dikkat et kendine deyip uzaklaş çünkü o km deki driftin motor yapılmama ihtimali yok. Onun dışında büyük ihtimal kuryelik yaparak kullanmıştır o motoru ve bu yüzden epey yorulmuştur. Ya kısaca alınmaz, değmez yani.
  6. LothbLoki

Mondial Loyal 50i İle Mondial Drift MH Takas Edilir Mi?

40 binde mh drift alınmaz bende 2013 model var pek tavsiye etmem o km deki motoru. Eğer km'si düşük olsaydı olabilirdi. benim 2013 olan 22 bin km öyle söyleyeyim.
  7. LothbLoki

Yardım Ilk motorumu alıcam tecrübem yok

Tamamdır haklısın dost.
  8. LothbLoki

Boş konuşmuşsun diyerek konuya girmek nasıl bir sosyal yetenek dost, adama git araba al diyorsun ne dememi bekliyorsun. İnsanları motorlardan soğutmayın.
  9. LothbLoki

Bu tarz söylemlere de kulak asma yaşın yetiyorsa git kursa yazıl a2 ehliyet al uzun bir süre götürür o ehliyet seni, zaten kurslarda genelde sınavı geçmek üzerine eğitim veriliyor, motor yükseltmek istediğinde de a alırsın bakarsın keyfine.
  10. LothbLoki

Duke bakım açısından da pahalı bir markaydı ilk motor için riskli bence, honda parçalarına ulaşması daha kolay ve maliyetsiz olabilir.
  11. LothbLoki

Zaten naked bir motor, cbr ile karıştırdın sanırım. Ne olursa olsun ben japon motorlarından yanayım cb125r gayet güzel bir seçenek eğer bütçeni arttırma şansın varsa cb250r da bakabilirsin öyle düşündüğün kadar bir fark yok ilk başlarda kendine hakim olursan bir şey olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam...
  12. LothbLoki

3000-6000TL Kask önerisi

Ben pahalı bir kask kullanmadığım için iyi bir öneri yapamam, kaskların içlerindeki padlerin rahatlığı, hava kanallarının işlevselliği vs değişiyor tabii ki. Youtube'da bir ton öneri videosu var, iyi kasklarda var bir bak istersen daha bakmadıysan. AGV, HJC, Shoe gibi markalar çok kalitelidir evet...
  13. LothbLoki

3000-6000TL Kask önerisi

Hocam günlük kullanım için canınızı seviyorsanız bir şekilde bütçenizi arttırın yoksa o yoğurt kovasından hallice olan ls2 rapid gibi kasklarla kaza yaparsanız işiniz yaş. Kuryelik için arkadaşın dediği gibi çenesi açılır çok büyük rahatlık sağlar.
  14. LothbLoki

A2 ehliyet uygun motorlar

cb250r bakabilirsin bütçeni biraz zorlarsan
  15. LothbLoki

En iyi kuba cg hangisi?

Bütçe varsa honda cg titanlara bak en azından japon motor bloğu var. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2004-model-honda-cg125-titan-es-50.400-km-1037098391/detay
  16. LothbLoki

1.70 biri super sport sürebilirmi?

Dostum diğerlerini bilmem fakat bir bildiğim var ki söylüyorum. Yüksek cc motorlar ağırlar ve sen hiç tecrübenin olmadığını söylüyorsun, olay motorun ağır olmasında bitmiyor giderken ve düşük hızlarda manevra yaparken ekstra yük biniyor iyice zorlaşıyor kontrolü ve racing modellere bakıyors...
  17. LothbLoki

1.70 biri super sport sürebilirmi?

Tecrüben yoksa bu kadar yüksek canavarlarla başlamamalısın, çok aksiyon arıyorsan en fazla git mt25 al onunla öğren.
  18. LothbLoki

Motorsikletimden aşırı garip bir ses geliyor

Youtube yükleyip link bırakabilirsin, sorununla ilgili bir çözüme ulaşırsan yazarsan sevinirim bende de 2013 drift var başıma gelirse direkt çözerim.
  19. LothbLoki

MT-25 ile başlanır mı?

Eğer ekipmanlarını kaliteli alacaksan başlanır tecrübende varmış az da olsa. Ha eğer sadece ucuz bir kask alıp tork canavarı bir mt25 alırsan kendine kefen beğen en kısa zamanda.
  20. LothbLoki

125cc a1 ehliyet başlangıç motoru önerisi

Aslında bu tüm araçlar için geçerli, tamamen senin kullanımına bağlı bir şey. Ha kronik sorunu vardır onu bilemem. Hoşuna giden bir motor varsa ve deneme imkanın varsa git dene beğenirsen düşünmeden al çünkü düşünmeye başlarsan kafan karışır.
Top Bottom