Neler Yeni

Yardım Ilk motorumu alıcam tecrübem yok

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Pulsar RS 200 veya Dominar 250 D almanızı öneririm. Dikkatli kullandıktan sonra bir sorun oluşacağını zannetmiyorum.

mert enes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
mert enes demir

seyfx

80+ Bronze
O zaman duke 125 ya da cb 125 r güzel seçenek olabilir. Duke teknolojik olarak çok dolu bi motor yapacağın ufak tefek hataları telafi eder

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
tavsiyemdir o bütçeyle absli bi motor al. Scooter yani lastiği küçük motorlardan uzak dur. Grenajli 'racing' tarzındaki motorları da alma. Naked güzel bi seçenektir başlangıç için. 125cc yerine 200 veya 250cc bakabilirsin başlangıç için bi sorun teşkil etmeyecektir.

Swedizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kürşat A.
RKS - SRK125S (QJ modeli) (Touring) (CBS)
RKS - SRV125 (QJ Modeli) (Cruiser) (CBS)
RKS - RZ125 (QJ Modeli) (Naked) (ABS)

ABS Motosiklet grubunda çoğu markada stabil çalışmayabilir ya da çok sık arıza verebilir ABS'li model seçerken araştırın. (Honda-Yamaha üst düzey markalar için demiyorum, çin grubu için söyledim)

Hepsi su soğutmalıdır.

Markanın QJ 'den getirdiği araçlar gerçek anlamda F/P bunu rahatlıkla söyleyebilirim, her modeli iyi değil ancak kendini ispatlayanlardan bazılarını yolladım. RKS' den bu yazdıklarım hariç kesinlikle almayın.. (125cc özelinde ve vitesli özelinde söylüyorum)

Son düzenleme:

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
ilk motor grenajlı alma tavsiye etmem genel olarak. spordan vazgeç yani
Zaten naked bir motor, cbr ile karıştırdın sanırım. Ne olursa olsun ben japon motorlarından yanayım cb125r gayet güzel bir seçenek eğer bütçeni arttırma şansın varsa cb250r da bakabilirsin öyle düşündüğün kadar bir fark yok ilk başlarda kendine hakim olursan bir şey olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam Yeni kasa cb lerde vites göstergesi de vardı 22 ya da 23 model öncesi olanlarda yoktu bu da ufak bir not olsun.

BabaVoss7

80+ Silver

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
Motora yeni başlayan için uygun olmaz çünkü parçaları pahalı oluyor
Duke bakım açısından da pahalı bir markaydı ilk motor için riskli bence, honda parçalarına ulaşması daha kolay ve maliyetsiz olabilir.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
125cc başlangıç motoru olarak honda cb125r düşünüyorum fakat parça fiyatı yüksek ikinci el piyasası durgun benzer kalitede başka önerileriniz varmı
Bence hiç alma hevesin varsa elektrikli scooter al onu sür onla alış tam ekipmanlar ile ama alma direk ilk ufaklarla nasıl bir şey onu öğren

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Enis Solak
Bence hiç alma hevesin varsa elektrikli scooter al o u sür tam ekipmanlar ile ama alma git araba al
Bu tarz söylemlere de kulak asma yaşın yetiyorsa git kursa yazıl a2 ehliyet al uzun bir süre götürür o ehliyet seni, zaten kurslarda genelde sınavı geçmek üzerine eğitim veriliyor, motor yükseltmek istediğinde de a alırsın bakarsın keyfine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,302
Üyeler
166,188
Son üye
BetoNN